2024. június 23., vasárnap
Zoltán névnapja

Változás a meme érmepiacon: A befektetők a Tron (TRX) és a Lido DAO (LDO) helyett a Meme Moguls (MGLS) felé váltanak, ahogy az 5. szakasz elkezdődik

2024-01-26 07:29 | Nézettség: 226
A kriptopiaci pálya a mém érmék őrülete felé tart, miközben a befektetők igyekeznek elhelyezkedni a következő kidobó érmére.

meme moguls

Nem meglepő, hogy a Tron (TRX) és a Lido DAO (LDO) befektetői megvásárolják a Meme Moguls (MGLS) előértékesítését. Mivel a szakértők 2024-ben az egyik legnépszerűbb kriptoérmeként azonosították, a Meme Moguls a népszerű mémérmék, a Dogecoin és a Shiba Inu sikerének megismétlésére törekszik.

A Meme Moguls (MGLS) felfutó lendület közepette az 5. szakaszba lép

A Meme Moguls (MGLS) előértékesítése éppen az 5. szakaszába lépett. Az új szakasz bevezetése azt jelenti, hogy a token ára megnőtt, és nyereséget térít vissza azoknak, akik az előző szakaszból vették a tokent.

Most, mindössze 0,0036 dolláros áron az MGLS token még mindig viszonylag olcsón van a befektetők számára. Azonban lehet, hogy nem marad sokáig olcsó. Ennek az az oka, hogy az MGLS token bullish lendületet mutat, és egyre több Tron és Lido DAO befektető vásárolja meg a tokent. Sok szakértő az MGLS token növekvő népszerűségét az erős hasznosságának tulajdonítja, ellentétben más mémérmékkel, amelyeknek nincs hasznossága. Az MGLS egy játékon belüli pénznem és irányítási token a Meme Moguls platformon.

A Meme Moguls platform egy Play-to-earn (P2E) platform, amely ösztönző kereskedési környezetet teremt. A Meme Moguls-nál lehetőséged nyílik mogulként kereskedni, miközben egyben magával ragadó játékélményt is élvezhetsz. A platform 10 000 dollárt ad egy szerencsés felhasználónak, aki a legaktívabb a Twitteren minden előértékesítés végén. A Meme Moguls gazdálkodási programmal a felhasználók érméket keresnek, ha csak a projekten dolgoznak. 

A Meme Moguls platformban rejlő nagy potenciál mellett természetes, hogy az MGLS tokenbe fektetünk be, amely jelenleg az egyik legnépszerűbb kriptoérme, amelyet 2024-ben lehet megvásárolni. A kriptoelemzők 100-szoros hozamot vetítenek előre az első év vége előtt. MGLS tartók. A befektetők vagyonának biztonsága érdekében a likviditási pool öt évre, a csapattoken pedig két évre kerül zárolásra. Érdemes megjegyezni, hogy a Meme Moguls az első, aki elindított egy ilyen projektet, mivel ez még nem történt meg. Összességében most van a legjobb alkalom, hogy csatlakozzon a projekthez, és pozícionálja magát a potenciális jövőbeli nyereség érdekében. 

A Tron (TRX) visszatér, vagy elveszíti a buktató trendet?

A Tron (TRX) enyhe áresés után szakértői felülvizsgálat alá került. Mindeközben a Tron több mint 75%-ot erősödött egy évre mért ármutatóban , így a piac egyik legjobb kriptográfiai eszközévé vált. A Tron árfolyama azonban valamivel több mint 3%-ot erősödött az elmúlt hónapban.

A Tron éves ármutatója azt sugallja, hogy a token csak visszaesőben van. Ennek megfelelően küszöbön állhat a gyűlés a tokenért. A Digitalcoinprice 2024-es Tron ár-előrejelzése azt mutatja, hogy az év végére átlagosan 0,14 dolláron fog forogni. A bikapiacról szóló spekulációk közeledtével az érme hamarosan megindulhat. 

A Lido DAO (LDO) csökkenő árértéke, amelyet pozitív árnövekedés takar

A CoinMarketCap adatai alapján a Lido DAO (LDO) több mint 20%-ot erősödött az elmúlt hónapban . Bár úgy tűnhet, hogy a Lido DAO bullish, a token csak az ára csökken. 

A Lido DAO január második hetében 4 dolláros árcsúcsot ért el. A token azonban több mint 17%-ot veszített az elmúlt héten. Ennek ellenére a Lido DAO kereskedési volumene az elmúlt hét óta növekszik, ami hamarosan áremelkedést indíthat el.

Látogassa meg a Meme Moguls-t

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása: