2024. Április 12., péntek
Gyula névnapja

Vitray Tamás újra Csak ülök... Csakazértis 1. !

2024-02-22 19:30 | Nézettség: 442
Vitray Tamás, a magyar televíziózás ikonja, újra visszatért a képernyőre a Csak ülök...Csakazértis! című műsorával, melynek első részében orvosokkal folytatott beszélgetéseket találhatunk. Az epizód érdekes témákat jár körül, a cukorbetegségtől kezdve a meddőségi centrumokon át egészen a Kongói Demokratikus Köztársaságig terjedő témákban, és betekintést nyújt Vitray Tamás különleges visszatérésébe a televíziós világba.

Csak ülök

A csak ülök...Csakazértis: Vitray Tamás visszatérése a képernyőre

Szeptember 20-án, szerdán egy új csatorna, a Vitrayék elnevezésű platform feltöltötte az első részt a Csak ülök...Csakazértis! című műsorral. A kezdeti epizódban három orvos osztja meg gondolatait, noha a műsorvezető, Vitray Tamás szerint ez csupán véletlen egybeesés.

Az interjúalanyok között szerepel dr. Károlyi Hortenzia belgyógyász főorvos, aki Döme Zsolt zeneszerzővel közösen készített egy musicalt a cukorbetegségről. Az "Édes-Keserű" című előadást tavaly mutatták be, és olyan kiváló színészekkel dolgoztak együtt, mint Bencze Ilona, Bodrogi Gyula, Csonka András és Voigt Ági.

Vitray Tamás interjút készített dr. Kaáli Nagy Géza szülész-nőgyógyász professzorral, aki nemcsak a meddőségi centrum vezetője, hanem egy autómúzeum alapítója is a Balaton-felvidéken. A beszélgetés során megosztotta élettörténetét, melybe belefér az Amerikában töltött évtizedek és a hazatérés utáni újraindulás.

A műsor utolsó harmadában Vitray Tamás Hajdú D. András fotóművésszel és barátjával, dr. Hardi Richárddal beszélgetett. Ők hosszú időt töltöttek a Kongói Demokratikus Köztársaságban, ahol a szemészorvos rászorulókat gyógyított.

Vitray Tamás továbbra is nyitott a nézők javaslatai felé, melyek az interjúalanyokat illetik. Tervei szerint egy hónap múlva újabb epizóddal jelentkezik a beszélgetős műsorban.

Vitrai Tamás

A Kossuth-díjas riporter, Vitray Tamás, aki több mint hatvan évig volt jelen a magyar televíziózásban, 2022-ben vonult vissza, majd nyáron bejelentette, hogy családi vállalkozást indítanak két fiával és egy gimnazista unokájával. A Vitrayék néven futó vállalkozásuk első adása szeptemberben debütált, amelynek középpontjában az egykori sikerműsor, a Csak ülök és mesélek felújított verziója áll.

Vitray Tamás visszatérése a képernyőre egy friss színfolt a magyar média palettáján. A 89 éves ikonikus riporter élettel és új lendülettel tölti meg a képernyőt, és újabb generációknak nyújt lehetőséget a meghitt beszélgetésekre és az érdekes történetek megismerésére. Az új műsorban a múlt és a jelen találkozik, egy olyan formában, amelyben a tapasztalat és az újdonság egyaránt helyet kap.

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=6Nm2_Q7r2No

További videók a témában