2024. július 27., szombat
Olga névnapja

2024. I. negyedévi kilátások: Meme Moguls (MGLS), Mantle (MNT) és Render (RNDR) – mire számíthatunk

2024-02-28 06:00 | Nézettség: 212
A Render (RNDR) figyelemre méltó szereplővé vált a kriptovaluták terén, mivel az elmúlt hónapban figyelemre méltó, több mint 80%-os növekedést regisztrált.

meme

Hasonlóképpen, a Mantle (MNT) token közel 15%-os emelkedést mutatott az elmúlt héten, és több mint 35%-ot az elmúlt hónapban, ami nagyrészt a pozitív előrejelzéseknek és a korábbi, 1 dolláros csúcs túllépésének köszönhető.

Mindeközben a Meme Moguls (MGLS), egy hamarosan megjelenő játék-keresni jelző, szintén nagy hatást gyakorolt ​​eddig: lenyűgöző 2,6 millió dollárt gyűjtött az utolsó előértékesítési szakaszba. Lényegében a Meme Moguls célja, hogy átalakítsa a mém érme piacát sokoldalú tokenjével, amely több potenciállal büszkélkedhet, mint bármely előtte létező memecoin. 

Mantle (MNT) árfolyam előrejelzés, 1 dollárt is elérheti

A Mantle (MNT) jelenleg arra törekszik, hogy felülmúlja minden idők legmagasabb, 0,9 és 1 dollár közötti sávját, amelyet az elmúlt héten figyelemreméltó, közel 16%-os emelkedés jellemez. A Mantle token bámulatra méltóan teljesített az elmúlt kereskedésekben, profitált a pozitív piaci hangulatból, és további nyereséget mutatott. Jelenleg az MNT token heti diagramja 0,78 és 0,95 dollár közötti heti ártartományt mutat.

Sőt, a Mantle árdiagramja azt sugallja, hogy a kriptovaluta iránti megnövekedett érdeklődés még magasabbra is emelheti annak értékét. A piac tartósan felfelé ívelő pályája tovább növeli annak valószínűségét, hogy a Mantle token új csúcsokat ér el a következő hetekben. Nevezetesen, a Mantle árának előrejelzései optimisták, és a várakozások szerint hamarosan 1 dollárra emelkedhet.

Render (RNDR) Tokenek szembe mennek a piaci volatilitással

A Render token, amely egy ideje zárt tartományban kereskedett, több mint 90%-kal nőtt az elmúlt hónapban, és elérte a 7,88 dolláros havi csúcsot, így a piac legjobb kriptoérméi közé tartozik. 

Hasonlóképpen, az elmúlt héten a Render árfolyama szerény, 17,01%-os emelkedést mutatott, 6,37 és 7,16 dollár között kereskedtek. Eközben a kriptopiacon tapasztalható általános lelkesedés miatt a medvék elveszítik a bikák dominanciáját. Bár a Reder token továbbra is küzd, hogy az árat a támogatási vonal felett tartsa, az árelemzés az RNDR ár további emelkedését sugallja a közeljövőben.

A Meme Moguls-ok (MGLS) eljutnak a 6. szakaszba  

Meme Moguls (MGLS) , amelyet játék-kereset (P2E) mémjelzőként helyeztek el, megkülönböztető jegyeivel és lenyűgöző mérföldköveivel tűnik ki a többi mémérméből. Figyelemre méltó, hogy a legtöbb társaival ellentétben a Meme Moguls olyan natív ökoszisztémát mutat be, amely virtuális világot és változatos játékélményeket foglal magában.

Jelenleg az értékesítés előtti fináléban a natív MGLS token lenyűgöző, 120%-os hozamot biztosított a korai befektetőknek. Minden MGLS token értéke jelenleg 0,0042 dollár az előértékesítés 6. szakaszában, ami exponenciális növekedést jelent a 0,0019 dolláros kezdeti ajánlati árhoz képest.

Ahogy az előértékesítési kampány véget ér, a projekt hatalmas lelkesedést vált ki, amelyet a korai siker, valamint a várva várt Uniswap és más, első negyedévre tervezett tőzsdei tőzsdei jegyzés fűt. 

Ennek a közelgő projektnek ambiciózus tervei vannak a Web3 mémek piacának forradalmasítására, és a legjobb mémek közé kerül befektetni. A játékosoknak lehetőségük nyílik kereskedési portfóliót felépíteni egy virtuális kereskedési gyakorlatban, amely szimulált kereskedést is magában foglal. . 

Hasonlóképpen, a felhasználók olyan kihívásokba ütközhetnek, amelyek értékes betekintést nyújtanak, és lehetőséget adnak arra, hogy a virtuális nyereséget valódi nyereséggé alakítsák. Nagyrészt a projekt célja, hogy olyan átalakuló élményt nyújtson, amelyben a résztvevők mind szellemi, mind anyagi hasznot húzhatnak.

Ami a szórakozást illeti, a Meme Moguls egy olyan metaverzum világot fejleszt ki, ahol a felhasználók kapcsolódhatnak, bányászhatnak tokeneket, csatlakozhatnak likviditási készletekhez, és tétbe helyezhetik a tokeneiket. Azzal, hogy tokenjeiket a platform tétkészletébe helyezik, a felhasználók maximalizálhatják jövedelmezőségüket, és jogosulttá válhatnak a készletből való részesedésük és az éves hozamuk alapján jutalmakra. 

A projekt elkötelezettsége az érték és a szűkösség mellett, a tervek szerint a fennmaradó tokenek tokenégetésen esnek át a listára kerülés előtt. A jövőre nézve az elemzők jelentős áremelkedést jósolnak, amely akár 100-szoros is lehet, mivel az MGLS az Uniswap-hoz hasonló tőzsdékre kíván bevezetni. Ez a növekedés tükrözi azt a széles körben elterjedt izgalmat és magas elvárásokat, amelyek a Meme Moguls iránt a mém érmék piacán való megjelenése során jelentkeznek.

Látogassa meg a Meme Moguls weboldalát 

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában