2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

4 kis piaci kapitalizációjú altcoin, amelyek esélyesek a Binance-re való felkerülésre

2024-05-29 07:05 | Nézettség: 121
Ahogy a Bitcoin ára jelenleg enyhe visszaesést mutat, a szemfüles befektetők figyelme most a magas potenciállal rendelkező, alacsony piaci kapitalizációjú altcoinokra irányul.

Ebben a pezsgő ökoszisztémában, ahol minden visszaesés egy új lehetőség a diverzifikációra, négy altcoin tűnt ki, amelyek ígéretes növekedést kínálnak, és esélyük van a Binance-re való felkerülésre.

rollblock

A négy altcoin között szerepel a Verasity (VRA), a Trias Token (TRIAS), a Metis (METIS) és a Rollblock (RBLK).

Verasity (VRA) árfolyam-emelkedés előtt: Íme, miért

A kriptoelemző, Crypto Patel részletes elemzést nyújtott a Verasity (VRA) kapcsán, kiemelve az érme magas potenciálját egy bullish trend irányába. Crypto Patel szerint a Verasity érme elérheti a 0,1 dolláros szintet a jelenlegi bull run során, feltéve, hogy az altcoin képes megtartani a támogatási szintjét. Ez az állítás erős bullish hangulatot jelez a Verasity árfolyamára nézve, amely egyre inkább az egyik legfigyelendőbb altcoin lesz.

Patel optimizmusa azon alapul, hogy az érme megtartja a kritikus támogatási szintet, ami arra utal, hogy ennek a szintnek a megtörése alááshatja a VRA érme árfolyam-emelkedésének potenciálját. Miután 2022 közepe és 2024 között egy konszolidációs fázisba lépett, amely vízszintes csatornát képezett a piaci bizonytalanságot jelezve, Patel optimistán látja a Verasity potenciális kitörését 2024 közepe körül, egy spekulatív árfolyam-emelkedésre utalva.

Trias Token (TRIAS): A világ összekapcsolása bizalommal

A Trias Token (TRIAS) egy alapvető blokklánc megoldást használva megbízható és hatékony infrastruktúrát kíván létrehozni a bizalmi interakciókhoz, és egy új generációs, minden platformot támogató nyilvános lánc ökoszisztémát kíván meghatározni. Emellett egy megbízható és intelligens autonóm rendszer mindig biztosítja, hogy az emberek bízzanak a gépekben.

A Trias legutóbbi fejlesztései, beleértve a NetX TSC Testnet elindítását, számos olyan lépés közé tartoznak, amelyek célja az altcoin helyreállítása a folyamatban lévő árkorrekcióból. Emellett a Trias Token is készül a Binance-re való felkerülésre, ami szintén árfolyam-emelkedést eredményezhet, és a TRIAS-t a 2024-es év legfigyelendőbb altcoinjai közé helyezheti.

Metis (METIS) árfolyam-emelkedés előtt az Ethereum spot ETF-ek jóváhagyása kapcsán

A Metis (METIS) egy Ethereum Layer-2 skálázási megoldásként szolgál, amely az Ethereum méretezhetőségi, sebességi és költségbeli kihívásait kívánja kezelni. A Metis hatalmas vonzerőt szerzett, köszönhetően annak képességének, hogy növeli a biztonságot és a méretezhetőséget, miközben csökkenti a tranzakciós költségeket. A CoinMarketCap szerint a Metis piaci kapitalizációja meghaladja a 415 millió dollárt, és lenyűgöző árfolyam-emelkedés elé néz az Ethereum spot ETF-ek jóváhagyásának legújabb bejelentésével, ami a 2024-es év legfigyelendőbb altcoinjai közé emeli.

Továbbá, az altcoin egyik fő mozgatórugója a Metis Decentralizált Szekvencer második fázisának elindítása, amely számos fejlesztést vezetett be a hálózat ösztönzőinek és részvételének növelése érdekében. Az egyik pozitív változás, amit a fejlesztés hozott, a Szekvencer Bányászat, amely a Layer-2 hálózatok eddigi legjobban várt funkciója.

Rollblock (RBLK) előértékesítése 20%-os emelkedést mutat

Mivel a legtöbb befektető elvesztette bizalmát a kriptopiacban, sokan olyan alternatív tokeneket keresnek, amelyek növelhetik portfóliójukat. A Rollblock vonzó altcoin opcióvá vált, mivel az előértékesítés második szakaszában 20%-os áremelkedést ért el. Továbbá a Rollblock ára akár 100-szorosára is emelkedhet, amit egy további növekedés követhet, miután a legnagyobb tőzsdeplatformok egyikén listázzák 2024 harmadik negyedévében.

A Rollblock célja, hogy forradalmasítsa a GambleFi piacot a blokklánc technológia alkalmazásával az ökoszisztémájában. A platform egy egyedülálló játékteret vezet be, amely a DeFi segítségével növeli a biztonságot és átláthatóságot, miközben jobb játékos ökoszisztémát hoz létre. Ezenkívül a Rollblock megszerezte az összes ajánlott szabályozási engedélyt, erősítve pozícióját, mint 2024 egyik legjobb kriptobefektetési tokenje.

Míg a legtöbb népszerű játéktoken szigorú belépési akadályokat állít a KYC ellenőrzések formájában, a Rollblock felhasználóinak nem kell semmilyen személyes adatot megadniuk. A felhasználóknak csupán a pénztárcájukat kell csatlakoztatniuk vagy emaillel regisztrálniuk, ezek az egyszerű belépési akadályok jelentős növekedést eredményeztek a felhasználók számában, ami viszont növelte a befektetők számát is, akik megvásárolják a natív $RBLK tokent. A natív token, a $RBLK jelentős szerepet játszik az ökoszisztémában. A $RBLK jutalomként szolgál a játékosok tevékenységéért, miközben a tulajdonosok a jövőben stakelhetik is további jutalmakért. Emellett a Rollblock bevezette a bevételmegosztás funkciót is, amely a heti nyereség akár 30%-át használja fel a tulajdonosok közötti nyereségmegosztásra, a $RBLK visszavásárlására a nyílt piacról és elégetésére, ezzel tovább növelve a $RBLK token értékét.

Továbbá, a Rollblock azt tervezi, hogy élő sportfogadást is bevezet a játékosok számára, amit már most nagy várakozás övez. Sokan arra számítanak, hogy a RBLK token értéke növekedni fog, amint a sportfogadás elérhetővé válik. A korai befektetők számára 20%-os megtérülést kínálva a Rollblock minden bizonnyal az egyik legjobb kriptobefektetés, és az elemzők szerint 2024 végére elérheti az 1 dolláros szintet.

Összegzés

Már most lenyűgöző áremelkedést könyvelhetett el, mivel az ára 0,01 dollárról 0,012 dollárra emelkedett, a Rollblock gyorsan lendületet épít. Az iparág úttörőjeként az elemzők úgy vélik, hogy a Rollblock elvetette a magvait a kriptopiac megreformálásának, jelentős megtérülést kínálva a befektetőknek!

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: Rollblock előértékesítés

Közösségi oldalak: Rollblock közösségi oldalak

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

 

Kép és a videó forrása:

További videók a témában