2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

Bitcoin Árfolyam Előrejelzés: A Világ Legnagyobb Kriptovalutája $17 Milliárd Volument Ér El: A Rollblock (RBLK) és a Chainlink (LINK) Nagy Júniusra Készül

2024-05-22 07:04 | Nézettség: 123
A kriptopiac mindig pezsgő tevékenységgel van tele, ahol az olyan behemótok, mint a Bitcoin (BTC) hálózat, versenyeznek a dominanciáért az innovatív újoncok, mint a Rollblock (RBLK) és a Chainlink (LINK) mellett.

A Bitcoin nemrégiben egy jelentős kereskedési volumen növekedést tapasztalt, elérve a lenyűgöző $17 milliárdot, és az elemzők új árfolyamszinteket jósolnak. Eközben a pletykák még nagyobb potenciált jósolnak az RBLK és a LINK számára, ami emlékezetes júniust ígér ezeknek az altcoinoknak.

rollblock bull

Rollblock (RBLK): Egy Új ICO a GambleFi Piacon Készül Felszállni

A Rollblock (RBLK), egy új piaci szereplő, hullámokat kelt a GambleFi piacon. A már engedélyezett, működő és bevételt termelő új ICO felkeltette a befektetők figyelmét progresszív presale kampányával. Jelenleg mindössze $0.012 áron van a második szakaszban, és az RBLK lehetőséget kínál az új felhasználóknak, hogy csatlakozzanak az ökoszisztémához, miközben az ár tíz további szakaszban emelkedni fog.

A második szakasz gyors előrehaladását egyedi jellemzői támogatják: egy biztonságos, decentralizált platform és egy egyedi nyereségmegosztási modell, amelyet a token tulajdonosok jutalmazására terveztek. Ez a modell lehetővé teszi a Rollblock számára, hogy a platform bevételeinek akár 30%-át is visszavásárolja az RBLK tokenekből a nyílt piacon heti rendszerességgel. Így ezen tokenek 50%-át égetik el egy tokenégetési mechanizmus segítségével, a fennmaradó részt pedig a staking jutalmakra fordítják, tovább növelve a befektetési jutalmakat vagy APY-t.

A blokklánc technológia alkalmazásával a Rollblock képes kezelni a hagyományos online játékokban rejlő nagyobb problémákat, mint például az átláthatóság és a pénzek biztonsága. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók biztonságos és megbízható játékélményt élvezhetnek, amely tartalmazza a blokklánc funkciókat, beleértve a kriptovalutát is, végső soron egy zökkenőmentes játékélményt nyújtva.

A projekt több millió dollárt fog marketingre fordítani, és híres celeb- és kripto nagyköveteket keres, hogy nevet szerezzen magának az évi $450 milliárd dolláros játék iparban. Továbbá a folyamatban lévő presale eddig nagy sikert aratott, de még mindig korai szakaszban van a befektetők számára. Az RBLK nemcsak a második szakaszba lépett, hanem jelentős 20%-os áremelkedést is tapasztalt. Az ilyen ROI új befogadókat vonz, különösen azzal a bevételi modellel, amely jutalmazza a felhasználókat, miközben a Rollblockot az altcoin piacon a legjobb kriptoérmék közé pozicionálja.

Fedezze fel a Rollblock (RBLK) Presale Izgalmas Lehetőségeit Ma!

Weboldal: Rollblock

Közösségi média: Rollblock

Bitcoin Token: Megújult Érdeklődés Táplálja a Bullish Spekulációkat a Halving Esemény Után

A Bitcoin (BTC) token, a kriptopiac alapköve, megélte a maga volatilitását, különösen a 2023-as viharos évben. Azonban 2024 első fele új reményt hoz, hiszen a napi $17 milliárdos kereskedési volumen az érdeklődés újjáéledését és a fenntartható növekedés lehetőségét jelzi. Míg egyes szakértők fokozatos emelkedést jósolnak, mások jelentősebb növekedést várnak a BTC árfolyamában.

Jelenleg körülbelül $67,188 áron kereskedve, ez a top kriptovaluta stabilitást mutat a kritikus $66,000 támogatási szint felett, bizalmat keltve a kereskedők körében és spekulációkat váltva ki, hogy egy helyi mélypont alakult ki. A piac látszólag a piaci ciklus "hit" fázisába lép, ahogy azt a híres kriptokereskedő Mags is megjegyezte, az elemzők továbbra is éberek maradnak a Bitcoin legutóbbi halving eseményét követő további korrekció jelei iránt.

Chainlink Token Új Magasságokba Emelkedik a DeFi Hullámán

2024 buzzja közepette a Chainlink (LINK) token kiemelkedő teljesítményt nyújt, figyelemre méltó növekedést mutatva, amely felkeltette a piaci hírszerző cégek figyelmét. A Santiment, egy prominens piaci hírszerző cég, lenyűgöző növekedést jegyez a Chainlink piaci kapitalizációjában, amely tükröződik az árfolyamgrafikonon is.

Eközben a hangulat egy potenciális bullish trendet sugall a kriptovaluta számára, amelyet tovább hangsúlyoz a bálnák számának 4,6%-os növekedése az elmúlt öt hétben, összesen 564 bálna, akik 100,000 vagy több LINK tokent birtokolnak. A Chainlink szolgáltatások iránti hatalmas kereslet összhangban van a DeFi tér jelentős növekedésével az elkövetkező években, ami jótékony hatással lesz a LINK-re.

Továbbá, a Chainlink hálózat értéke valószínűleg exponenciálisan nőni fog, ahogy egyre több fejlesztő épít egyedi DeFi projekteket a hálózat segítségével. Ez a pálya és a Chainlink folyamatos fejlesztési és integrációs fókusza pozitív kilátásokat teremt a LINK számára júniusban.

Felülmúlhatja-e a Rollblock a Bitcoin és a Chainlinket, Mint az Új Felhasználók Számára a Legjobb Kriptoérmék Között?

A Bitcoin megtartja top kriptovaluta státuszát, míg a Chainlink token tovább erősíti pozícióját a DeFi környezet kulcsszereplőjeként. Ahogy június izgalmas hónapot ígér a LINK és az RBLK számára, a Rollblock készen áll a kitörésre a GambleFi piacon, hogy hajtsa a következő bika futamot, ígéretes választást kínálva az új felhasználóknak, akik jelentős többszörözésre vágynak befektetéseikben.

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában