2024. május 18., szombat
Erik névnapja

A 3 legjobb kriptó 0,50 dollár alatt 50x potenciállal: (RBLK), Dogecoin (DOGE) és Kaspa (KAS)

2024-04-22 12:08 | Nézettség: 149
A kriptopénzbe való befektetés nem igényel nagy tőkét. Több ezer befektetési lehetőség áll rendelkezésre kevesebb mint 0,50 dollárért, és sok ilyen projekt nagy potenciállal rendelkezik.

Jelenleg három projekt van reflektorfényben: a Dogecoin, a Kaspa és a Rollblock. A kriptopénz-szakértők szerint ezek a projektek 2024-re hatalmas, 50-szeresére nőhetnek.

Íme, miért.

A Dogecoin tulajdonosok élvezik a nyereséget

roll

Az IntoTheBlock szerint a Dogecoin befektetők a közelmúltbeli áresés ellenére is élvezik a nyereséget. Az elmúlt héten a Dogecoin ára 16,8%-ot esett, így a DOGE 0,1579 dollárra esett. Ennek ellenére az adatok azt mutatják, hogy 5,18 millió Dogecoin cím továbbra is nyereségben van. Ez az összes Dogecoin cím 82,72%-át jelenti, és jelenleg mindössze 870 290 cím van veszteségben.

Ennek ellenére néhány befektető medvésen áll a Dogecoinhoz. Az elmúlt 24 órában a Dogecoin napi kereskedési volumene 38,27%-kal csökkent, ami arra utal, hogy egyes befektetők alternatív lehetőségeket választanak.

Történelmileg a Dogecoin erős teljesítményt mutatott a Bitcoin feleződése során. Ennek eredményeképpen a kripto szakértők úgy vélik, hogy a DOGE egész áprilisban erős befektetés marad.

Kaspa szakértők felkészülnek a bullish kitörésre

Számos technikai mutató és közelgő esemény arra utal, hogy a Kaspa egy újabb jelentős kitörés küszöbén állhat. Az X felhasználó "KASPA Enthusiast 𐤊" szerint a Kaspa egy éles felfelé irányuló mozgást követ, ami történelmileg egy kitörés előtt történik.

Ezt a mozgást olyan közelgő frissítések támogatják, mint a Kaspa on Rust kezdeményezés, amely nemrég lépett a béta fázisba. A frissítés javítani fogja a Kaspa teljesítményét és skálázhatóságát, és katalizátorként működhet a Kaspa ökoszisztémán belüli növekedéshez.

Rollblock: Kasper: Az online játékok új határa

A Rollblock egyesíti a DeFi és az online játék piacokat, hogy egy átfogó, egyablakos üzletet hozzon létre a kripto rajongók számára. Platformja számos egyedi funkciót kínál, és lehetővé teszi a befektetők számára, hogy kriptovaluta felhasználásával fogadásokat tegyenek.

A játékhoz a befektetők bármilyen eszközön megnyithatnak egy fület, és játszhatnak anélkül, hogy alkalmazást kellene letölteniük. Ezáltal a Rollblock bárki számára könnyen elérhetővé válik a világ minden tájáról. A befektetők biztonsága érdekében a Rollblock komplex biztonsági funkciókat vezetett be a blokklánc-technológia segítségével. Ez biztosítja a befektetők nyugalmát, miközben játékokat játszanak.

Az ökoszisztéma részeként a Rollblock jutalmakat kínál a közösségi tagok számára, akik szociálisan aktívak. A projekt egy olyan platformot szeretne létrehozni, amely tele van hasonlóan gondolkodó egyénekkel, akik hálózatot építenek, új kapcsolatokat teremtenek, és tippeket osztanak meg arról, hogyan lehet maximalizálni a játékok hozamát. Ezzel a Rollblock célja, hogy a szóló tevékenységet csoportosan élvezhetővé tegye.

A Rollblock egyik legjövedelmezőbb funkciója a bevételmegosztási kezdeményezés. A Rollblock közhasznú tokenjének, a $RBLK-nak a letétbe helyezésével a befektetők az oldal bevételeinek 30%-ából részesülnek. Ebből a jutalomból 50%-ot közvetlenül a téteseknek küldenek, a másik felét pedig a $RBLK tokenek visszavásárlására és elégetésére fordítják a nyílt piacról.

Erős befektetés-e a Rollblock

A DeFi szakértői szerint a Rollblock megzavarhatja az online játék piacot. Az évi 13,6%-os becsült növekedési rátával a Rollblock erős pozícióba kerül, hogy tőkét kovácsoljon a világ egyik leggyorsabban növekvő piacából. Ennek eredményeképpen a korai alkalmazók várhatóan jelentős hozamot érhetnek el, és részesedéseik tétbe helyezésével maximalizálhatják hozamukat.

Fedezze fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Honlap: https://rollblockpresale.io/

Közösségi oldala ITT 

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában