2024. május 18., szombat
Erik névnapja

A legfigyelemreméltóbb 3 alternatív kriptovaluta, amelyet érdemes figyelemmel kísérni, miután Hongkong jóváhagyta az Ethereum és Bitcoin ETF-eket.

2024-04-18 07:00 | Nézettség: 138
Hongkong Ethereum és Bitcoin ETF-ek jóváhagyása után a kriptovaluta piac fellendült. Ennek köszönhetően számos kereskedő érdeklődését felkeltette az iparág iránt.

Elemzőink kiválasztották azt a 3 legjobb altcoint, amelyek profitálhatnak ezekből az eseményekből: KangaMoon (KANG), Solana (SOL) és Arbitrum (ARB).

kangamoon

KangaMoon (KANG)

A KangaMoon (KANG) vezeti a legjobb altcoinok listáját, 290%-os megtérülést biztosítva a vásárlóknak. Továbbá a KangaMoon mostanra 4,9 millió dollárt gyűjtött össze a folyamatban lévő előértékesítés során, és várhatóan 6 millió dollárra ugrik, mielőtt 2024 április véget ér. Ezzel a növekedési potenciállal a KANG a hongkongi döntésnek köszönhetően az egekbe szökhet, ahogy a kriptopiac iránti érdeklődés növekszik.

Ez az altcoin lesz a fő játékbeli valuta a KangaMoon készülő Play-to-Earn (P2E) játékában. A KANG-gal fejlesztheted a karaktereidet, vagy akár játékbeli tárgyakat is vásárolhatsz. Emellett a KangaMoon heti, havi vagy negyedéves rendszerességgel exkluzív kihívásokat biztosít majd számodra extra tokenekért vagy játékbeli tárgyakért.

A KangaMoon egy másik izgalmas aspektusa az a célja, hogy visszaadjon a közösségének. A KangaMoon például a legaktívabb közösségi tagjainak ingyenes KANG-ot ad a hivatalos indulás előtt. Ennek eredményeként számtalan kereskedő árasztja el a KangaMoon közösségi média posztjait kedvelésekkel, megosztásokkal és kommentekkel.

Egy KANG token mindössze 0,0196 dollárt ér, mivel az előértékesítés 5. szakaszában van. Ez 290%-os ugrás a 0,005 dolláros induló árhoz képest. De ne feledjük, hogy a KangaMoon a P2E játékpiacot fogja megcsapolni, amely az előrejelzések szerint 2028-ra eléri a 885 millió dollárt. Így a hosszú távú növekedési potenciálja kiemelkedő. Az elemzők most azt jósolják, hogy a KANGManga a Tier-1 CEX bevezetése után, 2024 második negyedévében eléri az 1 dollárt.

Solana (SOL)

A következő a Solana (SOL), amely a top 10 altcoin között van. A Solana úgy néz ki, hogy profitálhat, mivel több új kereskedő áramlik a kriptopiacra a hongkongi döntés után. A CoinMarketCap adatai azt mutatják, hogy a Solana ára 25,36 dollárról 150,39 dollárra emelkedett az YTD diagramon. A piaci tőkeértéke ez idő alatt 9,95B dollárról 67,43B dollárra nőtt.

Bluntz kriptoelemző azt jósolja, hogy ez az altcoin az újabb rallyra készül. A Solana kriptó technikai elemzése is alátámasztja ezt a kijelentést. A Solana például most a 100 és 200 napos EMA-k felett kereskedik. Ráadásul 12 technikai indikátor zöldben van a SOLana esetében.

Így a kripto szakértők bullish Solana árfolyam-előrejelzést tettek. Előrejelzésük szerint ez az altcoin 2024 második negyedévében eléri a 209 dollárt, így a Solana az egyik olyan altcoin, amit most érdemes megvenni.

Arbitrum (ARB)

Végül meg kell említenünk az Arbitrumot (ARB). Az Arbitrum egy Ethereum L2 skálázási megoldás, amely nevet szerzett magának. Miután az Ethereum ETF-ek megkapják a szabályozási jóváhagyást Hongkongban, nagyobb lesz a kereslet az Ethereumra épülő hatékony és skálázható alkalmazások támogatására képes infrastruktúra iránt.

Az Arbitrum árfolyammozgása csak az elmúlt héten 1,51 dollárról 1,26 dollárra esett. Ennek az altcoinnak a piaci kapitalizációja 4,12B dollárról 3,34B dollárra esett vissza ebben az időszakban. Az Arbitrum kriptó technikai elemzése azonban bullishabb képet fest. Az ARB az 50 napos EMA felett kereskedik, miközben nyolc zöld technikai mutatóval rendelkezik.

Az Arbitrum árfolyam-előrejelzéseik elkészítésekor a neves piaci elemzők mindezeket a tényezőket figyelembe veszik. Így előrejelzésük szerint az Arbitrum 2024 második negyedévének vége előtt eléri a 2,15 dollárt. Az ETH egyik legjelentősebb L2-jeként a hongkongi döntés segíthet abban, hogy ez az árjóslat valóra váljon.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában