2024. május 18., szombat
Erik névnapja

Az Altcoin Sherpa spekulációja a Celestia pályájával kapcsolatban; a KangaMoon az árzuhanás ellenére is megcélozza az 5 millió dolláros összeget

2024-04-21 07:00 | Nézettség: 183
Mivel a kriptoipar egy volatilitási csapdába esett piac, ezért az ár ingadozások hullámokat keltenek mindenütt.

A Celestia (TIA) csökkenése miatt a népszerű kriptoelemző Altcoin Sherpa felfedte a Celestia tokenre vonatkozó gondolatait, mondván, hogy a token tovább eshet 6 dollár alá. Eközben a befektetők a KangaMoon (KANG) előértékesítését figyelik, mivel a token lenyűgöző növekedési ütemet tükröz a top meme coinok között, már az 5. előértékesítési szakaszban közel 5 millió dollárt gyűjtött. Ezzel szemben az Avalanche (AVAX) token árfolyam-visszaeséssel szembesül, mivel a natív TIA token lassan csökken, miután figyelemre méltó küzdelmet folytatott a magas szintekre.

kangamoon űrhajó

A KangaMoon (KANG) előértékesítése lenyűgöző teljesítménnyel és növekedéssel tarol a piacon

Mióta a KangaMoon (KANG) megkezdte az 5. előértékesítési szakaszát, a token átlépte a 4,9 millió dolláros bevételi határt, és most közeledik az 5 millió dolláros finanszírozási mérföldkőhöz, és a hónap végére várhatóan eléri a 6 millió dollárt. Az előrejelzéseket felülmúlva a KangaMoon sikerét egy gyorsan növekvő közösség is kíséri, amely több mint 20K regisztrált tagot számlál, köztük 6K token tulajdonosokat.

Eközben a KangaMoon a mémérmék piacán további elfogadásra van pozícionálva, mivel egy egyedülálló GameFi és SocialFi ökoszisztémát kínál "Kangaverse'' néven. Itt a résztvevők izgalmas tevékenységekben és játékokban vehetnek részt közösségközpontú ösztönzőkkel.

A csatatémájú játékon túl, amely tokenekkel és nagy értékű játékbeli gyűjteményekkel jutalmazza a felhasználókat, a KangaMoon aktívan jutalmazza mind az új, mind a meglévő tulajdonosokat KANG tokenekkel a közösségi médián belüli elkötelezettségükért, elősegítve egy élénk közösség kialakulását. Egyedülálló modelljét tekintve az elemzők a KangaMoon számára 10-szeres növekedési pályát jósolnak, mire a második negyedévben az 1-es szintű tőzsdére kerül.

Eddig a KangaMoon token ára 290%-kal ugrott meg, a 0,005 dolláros kezdeti kibocsátási árról a jelenlegi szakaszban 0,0196 dollárra emelkedett. Ez a figyelemre méltó növekedés azonban csak ízelítő abból, ami még jön, mivel egyes elemzők azt jósolják, hogy a token több mint 500%-os megtérülést biztosíthat a befektetőknek, mire végre elindul a DeFi piacon.

Az Altcoin Sherpa véleményt alkot a Celestia (TIA) árával kapcsolatos spekulációkról.

Nemrégiben a népszerű kriptoelemző, az Altcoin Sherpa az X-re vette fel a Celestia token árával kapcsolatos spekulációkat. Konkrétan kijelentette, hogy a Celestia akár 6 dollárra is eshet, ha nem rendeződik a jelenlegi tartomány körül. Emellett a Celestia egy heti 8,52 és 12,58 dolláros ársávban tartja magát, azonban a token az utóbbi időben csökkenő tendenciát mutat.

A Celestia az elmúlt hónapban 34,53%-kal, az elmúlt héten pedig több mint 21,90%-kal esett. Bár a Celestia akár 6 dollárig is eshet, a token végül ismét emelkedni fog, mivel nem esett a döntő támasz alá. A Celestia idén várhatóan emelkedni fog az értékében, mivel a tokenek közé tartozik, amelyek erősen követik a Bitcoin lejtmenetét a feleződés után.

Az Avalanche (AVAX) rövid ideig tartó csökkenéssel szembesül, miután kemelkedő eredményeket ért el.

Az Avalanche árfolyama az utóbbi időben csökken, mivel a token az elmúlt hónapban 36,59%-kal, az elmúlt héten pedig több mint 27,74%-kal esett. Jelenleg az Avalanche árazása egy heti 31,33 és 50,22 dolláros sávban mozog, de a token az elmúlt hetekben legalább 20%-kal magasabb volt.

A szakértők úgy vélik, hogy az Avalanche a szokásos módon árfolyamkorrekciók sorozatát éli át, és a tokenre pozitív hatással lehet a BTC idei emelkedése. Összességében az Avalanche token a legnagyobb piaci tőkeértékkel és TVL-lel rendelkező kriptopénzek között van, ami hosszú távú növekedési potenciált jelez.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Honlap: https://KangaMoon.com/

Csatlakozzon a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában