2024. május 18., szombat
Erik névnapja

Altcoin Rebound kriptoelemző előrejelzései: Élmezőnyben a KangaMoon (KANG), a Fantom (FTM) és a Ripple (XRP).

2024-04-20 07:00 | Nézettség: 119
A közelmúltban a kriptopénzek piaca hatalmas lefelé irányuló mozgásnak volt tanúja, ami rávilágított a piac jelenlegi volatilitására és kiszámíthatatlanságára.

Ez az egyidejű jelenség eléggé megnehezítette a kereskedők és a kripto rajongók számára, hogy megjósolják egy token jövőjét, így a befektetők összezavarodtak, hogy mibe fektessenek be, és mibe ne. Ez azonban változni fog, mivel a népszerű elemző, a Pentoshi folyamatos bikapiacot jósol. Mivel a Fantom (FTM) és a kriptoóriás Ripple (XRP), valamint az újonnan piacra lépő KangaMoon (KANG) mellett a Fantom (FTM) és a Ripple (XRP) vezetik a rohamot, az altcoin-piac fellendülés előtt áll.

kangamoon_fantom

Az elemzők a Fantom (FTM) számára a csökkenő trend ellenére is újabb emelkedést vetítenek előre.

Bár az utóbbi időben hullámzó mozgást tapasztalt, a Fantom (FTM) token stabilan tartotta az árfolyamát, a heti 0,58 és 0,92 dollár közötti ársávban mozog. Ezek a számok a múlt heti csökkenés után következnek be, amely során a token értéke 20%-kal csökkent. A token azonban jelenleg gyorsan erősödik, és az elemzők szerint az április végéig tartó napokban az árfolyam emelkedni fog.

A növekvő, több mint 2 milliárd dolláros piaci tőke és a növekvő kereskedési volumen miatt a Fantom Network a kereskedők és a vásárlók beáramlásának tanúja. Ezen a háttéren, a token folyamatos elfogadásával és tömeges vásárlásával párosulva az elemzők a natív FTM token közelgő hullámzását vetítik előre, magasan pozícionálva azt a megvásárolható top altcoinok közé.

A Ripple (XRP) egyedi jellemzői felelősek a folyamatos elfogadásért

A Ripple (XRP) 2012-es bevezetése óta a kriptopénz-ipar egyik nagy múltú neve. A decentralizált token az altcoin-piac egyik főszereplője volt, mivel a felhasználók számára olcsóbb és gyorsabb lehetőségeket biztosított a tranzakciók lebonyolításához. A több mint 28 milliárd dolláros piaci capjával a natív XRP token hosszú időn keresztül szolgálta ezt a célt, felkeltve a kereskedők és a vásárlók figyelmét a kriptopiacon belül.

A múlt heti 15%-os esés ellenére a deviza heti árfolyamsávja 0,433 és 0,606 dollár között mozog. Ez a csökkenés nem csak a kriptopénzpiac jelenlegi állapotát tükrözi, hanem tovább mutatja az XRP rugalmasságát a piacon, és végül magasan a top altcoinok között szerepel, amelyeket most érdemes megvenni.

A KangaMoon (KANG) lenyűgöző teljesítménye továbbra is felhívja magára a figyelmet

A KangaMoon (KANG) megjelenése a kriptopénzpiacon eddig igencsak lenyűgöző volt, a token felülmúlta a várakozásokat, és a piac jelenlegi állapota ellenére is bizonyította erejét. Az előértékesítés kezdete óta mostanáig a KangaMoon több mint 5 millió dollárt gyűjtött előértékesítési finanszírozásban, és közel áll ahhoz, hogy még a hónap vége előtt elérje a 7 millió dollárt.

Tekintettel lenyűgöző teljesítményére, a KangaMoon a korai kereskedőket is figyelemre méltó, akár 290%-os megtérüléssel jutalmazta, miközben a natív KANG token ára a 0,005 dolláros kezdeti kibocsátási árról 0,0196 dollárra emelkedett. Ez nem csak látványos, de a szélesebb kriptopiacon is figyelemre méltó figyelmet keltett.

Különösen a KangaMoon büszkélkedhet egy egyedülálló ökoszisztémával, amely integrálja a SocialFi és a GameFi Play-to-Earn (P2E) elemeit, létrehozva egy "Kangaverse"-t, ahol a felhasználók élvezhetik a játékélményt, miközben keresnek is közben. A Play-to-Earn funkció révén a felhasználók számos tevékenységhez hozzáférhetnek és részt vehetnek a játékbeli karakterek építésétől kezdve a harci versenyeken való részvételig vagy akár spekulatív fogadásokig.

Míg a győztesek KANG tokenekben és más nagy értékű játékbeli gyűjtőeszközökben részesülnek, dönthetnek úgy, hogy megtartják azokat, vagy a platform dedikált piacterén valós értékekre cserélik. Eközben, míg az előértékesítés még folyamatban van, a KangaMoon lehetőséget kínál a felhasználóknak arra, hogy a bevezetés előtt a token közösségi médiaplatformon való részvétellel és posztok megosztásával keressenek.

A KangaMoon továbbá egy növekvő közösséggel büszkélkedhet, amely több mint 6000 token-tulajdonosnak és 20 000 regisztrált felhasználónak ad otthont. Ez is bizonyítja a KangaMoon azon szándékát, hogy egy élénk és hatékony ökoszisztémát hozzon létre a felhasználók számára a gyarapodáshoz és a kereséshez. Bár még az előértékesítési szakaszban van, most van a legjobb alkalom a token megvásárlására.

 Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozzon a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában