2024. május 18., szombat
Erik névnapja

A Binance Coin (BNB) és az Optimism (OP) legyőzi a súlyos veszteségeket, mivel a KangaMoon (KANG) szárnyal

2024-03-04 07:11 | Nézettség: 97
A volatilitás ellenére a Binance Coin (BNB) január vége óta felfelé ívelő pályán halad.

kangamoon

Hasonlóképpen az Optimizmus (OP) token felépült a piaci volatilitásnak tulajdonított jelentős veszteségekből, és a fejlődés jeleit mutatja. Egy másik fejlesztésben, a KangaMoon (KANG), egy újonnan megjelent mémérme, sikeresen több mint 370 000 dollárt gyűjtött be a folyamatban lévő token előértékesítés során, ami megzavarhatja a mém érmék piacát. Fedezzük fel ezt az ígéretes mém érmegyöngyöt és a piacra gyakorolt ​​várható hatását.

KangaMoon (KANG) 2. szakaszt a Gyors eladások jellemzik

A KangaMoon (KANG) egy új hasznos mém érme és Play-to-Earn token, amely az előrejelzések szerint 350%-os emelkedést fog elérni, amikor végre elindul az 1. szintű tőzsdéken. A platform lényegében egy közösségközpontú ökoszisztémát hoz létre, ahol a játékosok fej-fej mellett vívnak virtuális csatákat és versenyeket a valós értékekért.

A natív KANG token egyedülálló ajánlatot kínál, mivel irányítási tokenként és játékon belüli pénznemként is szolgál. A folyamatban lévő token előértékesítés során a KANG token értéke a közelmúltban 0,005 dollárról 0,0075 dollárra emelkedett, ami 50%-os befektetési megtérülést eredményezett a korai befektetők számára. Tekintettel ezekre a mérföldkövekre, valamint a játék-fi vonzerőre és a közösségi hálózati tulajdonságokra, a KangaMoon készen áll arra, hogy felrázza a mém érme piacot és a P2E iparágat.

Mindeközben, miután a folyamatban lévő előértékesítés során már több mint 170 000 dollárt gyűjtött össze, a KangaMoon jó úton halad, hogy felülmúlja korábbi előértékesítésének eredményeit, amely valamivel több mint 200 000 dollárt generált a KANG token összértékesítéséből. Figyelemre méltó az is, hogy a mostani előértékesítés még a felénél sem fejeződött be, ami erős befektetői érdeklődésre utal, és a finanszírozás további növekedési lehetőségére utal.

A KangaMoon token másik érdekessége az ösztönzés, amely arra ösztönzi a regisztrálókat, hogy kezdjenek KANG tokeneket szerezni, még akkor is, amikor a projekt még az értékesítés előtti fázisban van. A KangaMoon jellemzően díjazza a felhasználókat, amikor kapcsolatba lépnek a közösségi média közösségével, így vonzóbb alternatívává válik ismertebb társaihoz képest.

A Binance Coin (BNB) elérheti a várt eredményt, ha tartósan követi az árakat

A hónap eleji drámai kiesést követően a Binance Coin (BNB) azóta pozitív árfolyampályát vetít előre, és megközelítette a heti 420 dolláros ellenállási zónát. Az utóbbi időben azonban enyhe visszaeséssel a Binance Coin ára a 420 dolláros ellenállási szint alá csökkent.

A natív BNB token azonban az ígéretek szerint végül felülmúlja ezt a jelenlegi ellenállást, és magasabb szintre lő az első negyedévben. A token jelenleg 31,63%-ot erősödik az elmúlt hónapban és 7,92%-ot az elmúlt héten, heti ára 372,16 és 423,08 dollár között mozog.

Optimizmus (OP) token fenntartja az optimizmust a heti áringadozás közepette

Az Optimism token egy sor ingadozással szembesült az elmúlt héten, ami a $OP token árfolyamát a jelenlegi heti 3,43 és 4,02 dollár közötti tartományba dobta. Jelenleg azonban az elmúlt hónapban több mint 22,09%-kal, az elmúlt héten pedig összesen 4,98%-kal nőtt, az Optimism továbbra is jó kriptográfiai vásárlásra alkalmas.

A kereskedési volumenben is nőtt az optimizmus az elmúlt napokban. Mivel a közösség támogatása 85%-os bullish besorolást sejtet, az Optimism csak az idei első negyedév előtti magasabb ártartományokra készül. 

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában