2024. Április 12., péntek
Gyula névnapja

A 3 legjobb Altcoin: TRON (TRX), Immutable (IMX) és a KangaMoon (KANG), amelyek 2024. márciusára készülnek

2024-03-03 06:00 | Nézettség: 142
A TRON (TRX) jelentős, 27%-os emelkedést tapasztalt az elmúlt hónapban, melyet a piac érdeklődésének köszönhet.

tron

Ezzel azonban nincs egyedül, hiszen az Immutable (IMX) is 68%-os emelkedéssel előkelő helyre került a slágerlistákon. 

Ennek ellenére egy másik kriptokártya keltette fel a legjelentősebb figyelmet, mivel a KangaMoon (KANG) token 50%-os emelkedést mutat, és hamarosan új magasságokat érhet el, az egyedülálló Social-Fi modellnek és a közösségvezérelt megközelítésnek köszönhetően. Megvizsgáljuk, hogy melyik altcoin a legnépszerűbb.

A TRON (TRX) értéke 27%-kal robbant, és 0,2345 dollárra nőtt

A TRON (TRX) felfelé halad a listákon, és folyamatosan zöld mintákat mutat be. Az elmúlt 30 nap során a TRON árfolyama 27%-ot emelkedett, és csak az elmúlt héten is felfelé mozdult el. 

Pontosabban, a diagramon szereplő mérőszámok alapján a TRON kripto 0,1372 dollárról 0,145 dollárra nőtt, és ezen az árfolyamon még nagyobb nyereséget érhet el. A TRON ár előrejelzése szerint 2024-ben 0,2345 dolláron érhet véget.

A TRON (TRX) értéke 27%-kal emelkedett és 0,2345 dollárra nőtt

Az Immutable (IMX) szintén jelentős növekedést produkált az elmúlt kereskedési folyamatok során. Az Immutable X árdiagram szerint csak az elmúlt hónapban 68%-kal emelkedett. Ráadásul az Immutable X Marketplace virágzik, és éppen az elmúlt héten a kripto 2,97 dollárról 3,45 dollárra csökkent. 

Ennél az aránynál jóval jelentősebb növekedés várható, és az Immutable ár előrejelzése szerint akár 7,58 dollárra is megugorhat.

A KangaMoon (KANG) 50%-os eredmény, amely100-szorosára emelkedhet az indulás után

A KangaMoon (KANG) egy olyan közelgő projekt, amely egy olyan platformot vezet be szórakoztató tevékenységekkel, amelyeken keresztül bárki jutalmakat és nyereményeket nyerhet. A Social-Fi elemek integrálása és a közösségvezérelt megközelítés révén a jól bevált mémérmék, például a Dogecoin és a Shiba Inu fő versenytársává válhat.

Míg a legtöbb mém érmének szinte nulla a haszna, a KANG-ot az ökoszisztéma megerősítésére használják. Bárki használhatja, és extra tokeneket kaphat, csak ha heti, havi és negyedéves kihívásokban és különleges ajándékokban vesz részt.

Azok, akiket nem érdekelnek a különböző játékelemekben való aktív részvétel, meg is nézhetik, mit csinálnak a többi játékos, és ennek eredményeként nyerhet. Az izgalmas játékmenet mellett a KangaMoon még olyan lehetőségeket is kínál, amelyeken keresztül a játékosok tanulhatnak. 

Eddig több mint 450 000 dollár gyűlt össze, és 50%-kal nőtt az előértékesítés kezdetéhez képest. A crypto ICO 2. szakaszában egyetlen KANG tokent kínálnak 0,0075 dollárért, és ezzel a növekedési rátával az elemzők jelentős, százszoros felfutást vetítenek előre az indulást követően.

Összegzés

Míg a TRON és az Immutable uralja a grafikonokat, és várhatóan sokkal jelentősebb emelkedés várható a közelgő kereskedési szakaszokban, a KangaMoon kripto esetében is jelentős növekedés tapasztalható. Az előre jelzett 100-szoros emelkedéssel a korai befektetők beugorhatnak a platformba, további értékre tehetnek szert azzal, hogy interakcióba lépnek vele, és egy nagy közösség részévé válhatnak, amely hatalmas megtérülési potenciállal rendelkezik. Ezek a szempontok teszik a KANG-ot 2024-ben az egyik legjobb altcoin vásárlásra.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában