2024. Április 24., szerda
György névnapja

Solana (SOL), Aptos (APT) fenntartja a pozitív hangulatot, a KangaMoon (KANG) 350%-os árelőrejelzést lát

2024-03-01 08:00 | Nézettség: 174
A kriptopiaci érmék bizonytalan fordulatai közepette a KangaMoon (KANG) egy valódi befektetést vezet be, amely eget rengető növekedési potenciállal rendelkezik.

kangamoon

A platform célja, hogy mindenki előtt megnyissa a 176 milliárd dolláros játékpiac kapuját. Az ökoszisztéma lendületes lendülete a KANG jelzőt a piac legnépszerűbb mémérméi közé emelte. Hasonlóképpen, az olyan top altcoinok, mint a Solana (SOL) és az Aptos (APT), enyhe bullish lendületet mutatnak, és az elemzők hatalmas emelkedést terveznek a következő napokban. Tudjon meg többet lent. 

Magas növekedési potenciál a KangaMoon (KANG) számára, plusz előértékesítési bónusz korai befektetőknek

A KangaMoon (KANG) bevezetése a mémiparba forradalmasítja azt, amit jelent a legjobb mémérme birtoklása. Ennek az az oka, hogy a $KANG token nagy nyereséget rejt magában a Kangaverse-n, ellentétben a többi szokásos mémérmével, amelyek nem használhatók. Ennek eredményeként a KANG token egekig terjedő növekedési potenciált halmozott fel. 

A KANG token korai befektetői eddig 50%-os ROI-t tettek zsebre. Figyelemre méltó, hogy a szakértők egy újabb 350%-os árrallyát vetítenek előre a KANG token indulása előtt. Ezért most van a legjobb alkalom arra, hogy 2024 legmenőbb memecoinjába fektess be. A token már olyan népszerű mémérméket céloz meg, mint a Dogecoin, Shiba Inu és Pepe. 

 Azok a befektetők, akik most vásárolják meg a tokent, 10% bónuszt kapnak. Eközben a befektetők a token megvásárlásán kívül a KANG tokent is megszerezhetik azáltal, hogy részt vesznek olyan közösségi tevékenységekben, mint a tweetek megosztása, a bejegyzések kommentálása stb. Miután az előértékesítés megkezdését követő néhány héten belül több mint 400 000 dollárt gyűjtött össze, a KANG a legjobb mémérmévé nőtte ki magát a piacon.  

A befektetők mindössze 0,0075 dolláros áron vásárolhatnak KANG tokeneket, és a jövőben hatalmas gyűlésekre pozícionálhatják magukat. A token jelenleg a 2. szakaszban van, és az ára emelkedni fog, amikor a következő szakaszba lép. 

Eközben a KangaMoon mint platform a SocialFi és a játékból kereshető GameFi hibridje. Ez azt jelenti, hogy a közösség tagjai interakcióba léphetnek és szórakozhatnak a hasonló gondolkodású mémek rajongóival a SocialFi struktúrán keresztül. Ezenkívül a KangaMoon platform egy P2E lehetőséget kínál, ahol a tagok a GameFi szolgáltatáson keresztül játéktudásuk felhasználásával kereshetnek. Összességében a KangaMoon magával ragadó közösségi teret és platformot biztosít a befektetők számára, hogy növeljék vagyonukat.

A Solana (SOL) megszilárdul az emelkedő Trendben, mivel a token 100 dollár feletti eredményt biztosít

A Solana (SOL) értéke jelentős emelkedő tendenciát mutatott 2023 utolsó negyedévének eleje óta. Amint azt a piaci statisztikák is mutatják , a token enyhe 3%-ot erősödött az elmúlt héten. Kicsinyítve a Solana ára 17%-os árnövekedést ért el az elmúlt 30 napban. Egy év végi ármutatóban a token ára 370%-kal emelkedett. 

Hasonlóképpen, a Solana kereskedési volumene kismértékben, több mint 50%-kal nőtt napi átlagban a múlt hét óta. Bár Solanának nem sikerült tartania a 110 dolláros támogatási szintet, az elemzők szerint a token hamarosan újra teszteli a szintet. Az újratesztelés kitöréshez vezethet, ami hamarosan 120 dollárra tolhatja a tokenek árát. A jelenlegi pályán a Solana valószínűleg folytatja növekedését a piacon.

Rally for Aptos (APT), mint a Token úgy néz ki, hogy igyekszik póttolni az eddigi veszteséget

Az Aptos (APT) marginális áremelkedést regisztrált az elmúlt hónapban. A kontextust tekintve a token enyhe, körülbelül 5%-os árnövekedést ért el az elmúlt héten. Az elmúlt hónapban az Aptos ára 9%-kal emelkedett. A közelmúltban tapasztalható emelkedő trend azonban csak egyfellángolás, tekintve, hogy a token éves ármutatója 23 %-os értékvesztést mutat. 

Eközben az Aptos kereskedési volumene enyhe, 10%-os napi átlaggal nőtt az elmúlt néhány napban. A tokenek növekvő piaci aktivitásával és a kriptopiac lendületével az elemzők úgy vélik, hogy az Aptos a következő hetekben ralinak lesz tanúja. Ennek megfelelően az elemzők 30%-os ROI-t jósolnak 2024 első negyedévének vége előtt. 

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségükhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában