2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

A The Graph (GRT) 77%-kal nőtt, az elemzők szerint a Dogecoin és a KangaMoon (KANG) a legnépszerűbb mémérmék 2024-ben

2024-02-29 06:00 | Nézettség: 140
A The Graph értéke 77%-kal emelkedett – az ár eléri a 0,4051 dollárt 2024-ben - A Dogecoin 17%-ot emelkedett a havi grafikonon, és 2024-ben 0,1377 dolláron érhet véget - A KangaMoon a vártnál gyorsabban eléri az előértékesítés 2. szakaszát, és százszorosára emelkedhet.

kanga

A Graph (GRT) egy szilárd altcoin, amely az elmúlt hónapban jelentős, 77%-os emelkedésen ment keresztül, megerősítve ezzel az iparág jelentős szereplőjét. Másrészt a Dogecoin (DOGE) a legnagyobb mém érme a piaci kapitalizáció szerint, amely a közelmúltban 17%-kal emelkedett ugyanebben az időben, jelezve, hogy a mémérmék iránti érdeklődés nem csökkent. 

A KangaMoon (KANG) hamarosan jelentős szereplővé válhat ebben a szektorban, mivel már befejeződött az előértékesítés 1. szakasza, és több mint 320 000 dollárt gyűjtött össze. Mindhárom kriptovaluta árteljesítményét át fogjuk vizsgálni, hogy megtudjuk, melyik kriptovaluta a legjobb ma vásárolni.

A Dogecoin (DOGE) 17%-os növekedés – Meddig lehet emelkedni 2024-ben?

A Dogecoin (DOGE) most zöld a 7 napos, 14 napos, 30 napos és éves grafikonon. Pontosabban, a Dogecoin árfolyama az elmúlt hónapban erős, 17%-os emelkedést tapasztalt. Épp az elmúlt hét napban a Dogecoin kriptopénz 0,082 dollárról 0,096 dollárra emelkedett, és hamarosan áttörheti a 0,1 dolláros árkorlátot. 

A kripto az elmúlt évben jelentős felfutáson ment keresztül, és a Dogecoin ár-előrejelzése szerint 2024 negyedik negyedévét 0,1377 dolláron zárhatja.

A grafikon (GRT) 77%-kal nő – az ár akár 0,4051 dollárig is felugrik

A Graph (GRT) is figyelemre méltó áremelkedést mutatott, ahol a havi grafikon 77%-os növekedést jelez. Ráadásul a The Graph ára 65%-os növekedést mutatott csak az elmúlt két hétben, és éppen az elmúlt hét napban 0,23 dollárról 0,30 dollárra nőtt. 

Ezen az ütemen a Graph kriptokártya felkészült a piaci rallyra, és hamarosan még magasabb csúcsokat érhet el, amint azt RSI és MACD adatai és az optimális kilátások sugallják. A The Graph ár-előrejelzése alapján 2024-et 0,4051 dolláron fejezheti be.

A KangaMoon (KANG) 50%-ot emelkedik, miközben belép az előértékesítés 2. szakaszába – az ár 100x-ra nőhet

A KangaMoon (KANG) egy olyan közelgő projekt, amely kihívás elé állítja az olyan jól bevált játékosokat, mint a Dogecoin és a Shiba Inu egy olyan közösségvezérelt megközelítés bevezetésével, amely Social-Fi elemeket tartalmaz. Sőt, újradefiniálja, hogyan válhatnak a rajongók egy szélesebb közösség részévé.

Míg minden mémérmének megvan a maga közössége, a KangaMoon megjutalmazza a KANG kriptográfia minden birtokosát, mivel felhatalmazást kapnak arra, hogy az ökoszisztéma hatalmas elemeivel léphessenek kapcsolatba a Social-Fi modelljén keresztül. Pontosabban, mindenki részt vehet heti, havi és negyedéves kihívásokban, vagy akár különleges ajándékokban. Ezzel az innovatív megközelítéssel képesek lesznek építeni karakterüket és feltárni egyedi képességeiket, majd globális szinten kapcsolatba léphetnek másokkal, hogy megküzdjenek velük harcokban és versenyeken, ahol akár másokat is kihívhatnak, és próbára tehetik tudásukat.

A játékosok virtuális valutát és ritka játékon belüli tárgyakat kereshetnek nyerő meccseken vagy akár különleges eseményeken való részvételen keresztül. Eddig a projekt elérte az előértékesítés 2. szakaszát, ahol 0,0075 dolláron forog, és a kezdetek óta 50%-ot emelkedett. Eddig 320 000 dollár gyűlt össze, és hamarosan átlépheti a 400 000 dollárt is, ahogy egyre többen csatlakoznak az előértékesítéshez. Az elemzők jelentős, százszoros felfutást vetítenek előre, így 2024-ben ez lesz az egyik legnépszerűbb mémérme.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában