2024. július 20., szombat
Illés névnapja

A Binance Vezérigazgatója Bull Market Előrejelzéseket Ad, Miközben a Binance Coin (BNB) és az Algorand (ALGO) Esést Mutatnak; A Rollblock Árának Emelkedése Várható

2024-06-23 07:00 | Nézettség: 89
A Bankless YouTube csatornán tett merész lépésként a Binance vezérigazgatója, Richard Teng bullish trendet jósol a kriptopiac számára az év vége előtt.

Ahogy ez a bullish előrejelzés visszhangzik az iparágban, a figyelem a Rollblockra (RBLK) irányul, amely jelentős áremelkedésre készül. Eközben a jelenlegi kriptopiaci ingadozások hatással vannak olyan nagy szereplőkre, mint a Binance Coin (BNB) és az Algorand (ALGO), a Rollblock ígéretes fénypontként tűnik fel. A befektetők, akik a legjobb kriptopénzeket keresik ebben az ingatag, ám ígéretes piacban, a Rollblockot figyelik annak potenciálja miatt, hogy felülmúlhatja a várakozásokat.

rollplock

Binance Coin; Piaci Korrekció a Vezérigazgató Bullish Kilátásai Között

A Binance (BNB) Coin válaszút előtt áll, mivel a piaci dinamika ütközik a Binance vezérigazgatója, Richard Teng optimista előrejelzéseivel. A közelmúltban a BNB ára jelentős korrekciót szenvedett el, miután meteorszerű emelkedést tapasztalt, amely során közel került a 722 dollárhoz, egybeesve a Bitcoin 72 000 dolláros szintjének visszahúzódásával. Ennek az visszaesésnek ellenére Teng szilárdan kitart azon előrejelzése mellett, hogy a BNB az év végére 847 dollárra emelkedhet.

Eközben a legutóbbi árkorrekció rávilágít a szélesebb kriptopiac belső volatilitására, ahol a gyors nyereségek gyorsan nyereségrealizálásba fordulhatnak. Az elemzők azonban úgy vélik, hogy a BNB token mögötti alapok erősebb mutatói hamarosan egy bullish emelkedéshez vezethetnek. Ez a rövid távú volatilitás és a hosszú távú optimizmus közötti feszültség dilemma elé állítja a befektetőket.

Rollblock (RBLK) Pozitív Árprognózisokkal Készül az Emelkedésre

A Rollblock (RBLK) jelentős figyelmet kapott az utóbbi időben ígéretes kilátásai miatt a GameFi szektorban. Továbbá a projekt gyors előrehaladása az előértékesítési piacon alapvető szerepet játszott jelenlegi piaci hangulatának alakításában. Különösen a Rollblock már több mint 770 000 dollárt gyűjtött, és közel van az 1 millió dolláros előértékesítési finanszírozási mérföldkő eléréséhez, valószínűleg a hét végére. Az előértékesítési teljesítményen túl azonban több is van a Rollblock növekvő vonzerejében a szélesebb kriptopiacon.

A Rollblock új rést talált magának GambleFi protokollként, egy teljesen működőképes online játék platformot működtetve. Itt a játékosok több mint 150 játékhoz férhetnek hozzá, és akár 20 kriptopénzt használhatnak a platformon belüli tranzakciókhoz. Ezenkívül a Rollblock kiküszöböli a KYC ellenőrzések szükségességét annak érdekében, hogy könnyebben használható és szélesebb közönség számára elérhető legyen. Ez, valamint a passzív jövedelemre, magánéletre, átláthatóságra és biztonságra való összpontosítása a Rollblockot a DeFi piac óriásává teheti.

Továbbá a Rollblock innovatív bevételmegosztási modelljével jutalmazza token tulajdonosai elkötelezettségét. Lényegében a Rollblock heti bevételeinek akár 30%-át is az RBLK tokenek nyílt piaci visszavásárlására fordítja. A megvásárolt tokenek felét elégetik, míg a másik felét a tétbe helyezett RBLK érmékkel rendelkezőket jutalmazzák, így az RBLK token a legjobb hozamú kriptovaluták közé kerül.

Miközben jelenleg 0,014 dolláron értékesítik az előértékesítés harmadik szakaszában, az RBLK token ára 40%-os növekedést mutat az eredeti 0,01 dolláros árhoz képest. Figyelembe véve gyors emelkedését az előértékesítés harmadik szakaszába, a piaci elemzők az év vége előtt 20-szoros emelkedést jósolnak az RBLK token számára, így 2024-ben az egyik legjobb kriptovalutává válik vásárlásra.

Algorand (ALGO) Küzdelmei Medvés Jelek Közepette

Az Algorand (ALGO) viharos vizeken hajózik, mivel medvés érzelmek nehezednek piaci teljesítményére. Különösen az ALGO natív token teljesítménye gyengélkedik mostanában, aggodalmakat keltve árfolyam kilátásaival kapcsolatban.

Az ALGO árának legutóbbi csökkenése több tényezőre vezethető vissza, beleértve a piaci korrekciókat és a nyereségrealizálási tevékenységeket. Az Algorand technológiájának alapvető erősségei, mint például a magas tranzakciós sebesség és alacsony költségek ellenére, a medvés trend hosszabb ideje fennáll.

A Rollblock Erős Versenyző a Top Altcoinok, Mint az Algorand Ellen?

A Rollblock jelentős áremelkedést tapasztalt innovatív GambleFi protokollja és növekvő felhasználói bázisa miatt. A platform legutóbbi előértékesítési sikere, amely több mint 750 000 dollárt gyűjtött, és jövőbeli előrejelzései erős befektetői bizalmat mutatnak. A Rollblock közösségvezérelt kezdeményezése bevételmegosztási megközelítésével jelentős áremelkedéshez vezethet, így a legjobb kripto válhat a következő altcoin szezonban vásárlásra.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában