2024. július 20., szombat
Illés névnapja

A Cardano (ADA) Fordulópontba Ér, Miközben a Shiba Inu (SHIB) Veszélyes Szint Közelébe Jut, Az Elemzők 10x Növekedést Jósolnak a Rollblock (RBLK) Számára

2024-06-19 07:00 | Nézettség: 164
Fontos változások figyelhetők meg a főbb digitális eszközök között, miközben a kriptopiac folytatja kiszámíthatatlan útját.

Miközben a Shiba Inu egy veszélyes küszöb felé közeledik, a befektetők egyre inkább aggódnak, míg a Cardano egy kritikus fordulópontba lépett, ami árfolyam irányváltásra utal.

rollblock

Eközben az elemzők a Rollblockot emelik ki, mint jó kriptót vásárlásra ebben az időszakban, és elképesztő, 10x növekedést jósolnak. Nézzük meg, miért.

Rollblock (RBLK) – Jó Kripto Nagy Nyereségekhez

A kriptopiac közelmúltbeli bearish trendje ellenére a befektetők továbbra is érdeklődnek a Rollblock iránt az előértékesítés során. Ez a rendkívül népszerű projekt nagy lendületet vesz hasznossága és a passzív jövedelemszerzési lehetőségek miatt. A Rollblock  forradalmasítja a játék iparágat a blokklánc technológiával. Több mint 100 engedélyezett, működő és elérhető játékot kínál a DeFi játéktérben.

Érdekes módon a sportfogadás is beépítésre kerül a projektbe a következő hónapokban. Az RBLK tulajdonosai passzív jövedelmet szerezhetnek a Rollblock bevételmegosztási programján keresztül. A jutalmak biztosítása érdekében a Rollblock bevételeit az RBLK tokenek nyílt piaci vásárlására fordítja. Miután a vásárolt tokenek felét elégeti a kínálat csökkentése érdekében, a fennmaradó 50%-ot jutalomként használják fel.

A Rollblock az egyik legjobb kriptó befektetésre minden ezen tényezők és egyéb okok miatt. Továbbá, ezeket a jutalmakat hetente egyszer kapják meg a Rollblock stakelők, akik a piacon elérhető legmagasabb hozamokat érhetik el. A Rollblock jelenleg $0.014-ért árulja a tokeneket, és az előértékesítés harmadik szakaszában tart.

A szakértők szerint ebben a hónapban az RBLK tokenek ára hihetetlen 300%-kal emelkedhet, ami a pozitív előrejelzések és a befektetők bullish hangulata miatt az egyik legjobb kriptó befektetésre. A projekt már több mint $750,000 előértékesítési bevételt gyűjtött, és az elemzők azt várják, hogy ez az összeg ezen a héten eléri a $900,000-t.

Cardano Árfolyam Diagram Elemzés

Egy friss Cardano árfolyam diagram elemzés szerint az ADA/USD pár az elmúlt hónapokban oldalazó kereskedést mutatott. Miután a medvék átvették az irányítást a piacon, a Cardano árfolyama márciusban $0.78-ról júniusra $0.41 alá esett. Azonban, ha a bikák $0.50 fölé tudják tolni az árakat, a Cardano árfolyama $0.60 irányába mozdulhat el. Az RSI mutató 50-es szint alatti értéke azt jelzi, hogy a piac medvés zónában van.

Azonban az a tény, hogy a MACD vonal a jelzővonal felett marad, növekvő bullish nyomást jelez a Cardano árfolyamán. Mivel a medvék átvették az irányítást és alacsonyabb árakat eredményeztek, a piac összességében nem mutat sok egyértelmű emelkedő trend jelet. A Cardano árfolyamának mozgása várhatóan volatilis marad a következő napokban, ellenállással $0.5-nél és támogatással $0.38-nál.

Shiba Inu Árfolyam Diagram Elemzés

A Shiba Inu árfolyama az elmúlt hónapban körülbelül 15%-kal csökkent. Eközben az AMBCrypto által nyújtott elemzés azt mutatja, hogy a Shiba Inu árfolyamának csökkenése a közeljövőben is folytatódhat, ami azt jelenti, hogy a Shiba Inu tulajdonosainak még egy ideig várniuk kell, hogy egy rally megvalósuljon, a Shiba Inu árfolyam diagramján látható ármozgás alapján. Ezenkívül a Network Value to Transactions (NVT) Ratio az egyik olyan mérőszám, amely támogatja ezt az elméletet.

A magas NVT arány azt jelzi, hogy egy token piaci kapitalizációja gyorsabban növekszik, mint az átutalások volumene. Az ilyen forgatókönyv általában egy piaci csúccsal jár együtt. Ezzel szemben az alacsony NVT arány azt sugallja, hogy a hálózati használat meghaladja a piaci kapitalizációt. Az alacsony NVT arányokat történelmileg a bullish trendek előrejelzésére használták. A Glassnode szerint a Shiba Inu NVT arányának növekedése figyelhető meg.

Összefoglalás

Tekintettel arra, hogy a kriptopiac még mindig volatilis, figyelemre méltó változások vonják magukra a figyelmet a fontos digitális eszközök között. Miközben a Shiba Inu egy kockázatos szint közelébe kerül, ami aggodalmat kelt a befektetők körében, a Cardano jelenleg egy kritikus fordulópontban van, ami árfolyamváltozásokra utalhat a közeljövőben. Azonban a Rollblock kiemelkedő befektetési lehetőség jelentős nyereség lehetőségével ezen ingadozások közepette.

A Rollblock innovatív módon ötvözi a blokklánc technológiát a játék szektorral, és ezzel vonzza be a befektetőket. Több mint száz engedélyezett játékkal és új sportfogadási lehetőségekkel a Rollblock különleges DeFi játéktér élményt nyújt. Azok számára, akik nagy hozamokat keresnek, bevételmegosztási programja passzív jövedelmet kínál a token tulajdonosoknak. Ezek és még sok más tényező miatt a Rollblock az egyik legjobb kripto, amelybe érdemes befektetni.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit ma!

Weboldal: Rollblock előértékesítés 

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

 

Kép és a videó forrása:

További videók a témában