2024. július 20., szombat
Illés névnapja

A Bitcoin és az Ethereum növekedése várható, de a befektetők a Rollblock új tokenjét figyelik, mielőtt eléri az előrejelzett 1 dolláros szintet

2024-06-21 07:00 | Nézettség: 172
Miközben a kriptopénzpiac továbbra is izgalmas és vad úton halad, a vezető kriptoérmék, mint az Ethereum és a Bitcoin jelentős növekedése várható, ami új és tapasztalt befektetőket vonz majd be.

rollblock bika

E várakozás közepette a Rollblock, egy kevésbé ismert versenytárs, hatalmas érdeklődést kelt a kripto szektorban. A szakértők szerint a Rollblock várhatóan eléri az 1 dolláros szintet a következő hónapokban. Nézzük meg, miért.

Rollblock (RBLK) a legjobb kriptoérmék között szerepel a piacon

A Rollblock harmadik előértékesítési szakasza már gyorsan fogy, és lendületet nyer, ami a projekt összegyűjtött összegét több mint 750 000 dollárra növelte, és várhatóan júniusban meghaladja az 1 millió dollárt. Az RBLK natív token, amely 40%-os áremelkedést mutatott a harmadik előértékesítési szakasz elérése után, nagy befektetési potenciállal bír, így a befektetők kezdik beáramlani.

A Rollblock ökoszisztémájának egyik egyedülálló jellemzője, amely megkülönbözteti néhány népszerű kriptótól és a GambleFi tértől, a bevétel-megosztási struktúrája. Ezen túlmenően, a Rollblock heti bevételeinek akár 30%-ával visszavásárolja az RBLK tokeneket a nyílt piacon. Ezeknek a tokeneknek a fele elégetésre kerül, csökkentve az összes token kínálatát, míg a másik fele a staking jutalmakra van fenntartva, ami jelentősen növeli a befektetők megtérülési potenciálját.

A Rollblock nyílt és biztonságos játék-környezetet is ígér a blokklánc technológia és a GambleFi protokoll integrálása révén. Emellett egy másik funkció, amely megkülönbözteti a Rollblock-ot a versenytársaktól, hogy nincs szükség KYC-re a platformra való regisztráció során. Ennek eredményeként a GambleFi token készen áll arra, hogy szembeszálljon a többi ismert kriptóval, és igényt formáljon az évi 450 milliárd dolláros online játék piacra.

Továbbá, a Rollblock elkötelezettségét mutatja felhasználói bázisának növelése iránt, hogy akár 20 kriptovalutát is támogat. Az RBLK natív token gyorsan a harmadik előértékesítési szakaszba lépett, ahol jelenleg 0,014 dollárért kereskednek vele. Az elemzők előrejelzése szerint a Rollblock idén magas értéket ér el, az előértékesítés lezárása után 1 000%-os növekedést mutatva.

Bitcoin árfolyam elemzése

A Kaiko on-chain elemző jelentése szerint a legutóbbi Bitcoin ármozgások észrevehetően csökkenték a volatilitást, és újfajta stabilitást hoztak a kriptopénzpiacra. A Bitcoin árfolyam diagramja azt mutatta, hogy az érme értéke rövid időre megnőtt az amerikai makrogazdasági hírek közepette, 66 000 dollárról majdnem 70 000 dollárra emelkedve, mielőtt 67 000 dollár alá süllyedt volna, a Kaiko BTC Benchmark Reference Rate szerint.

Még az elmúlt hónapban tapasztalt 3%-os Bitcoin árfolyam csökkenés és a tőzsdéken tapasztalható intenzív eladások ellenére is a Bitcoin 60 napos történelmi volatilitása 2023 eleje óta folyamatosan 50% alatt maradt. Ez jelentős változást képvisel a 2022-ben megfigyelt viselkedéshez képest, amikor a volatilitás gyakran meghaladta a 100%-ot.

Ethereum árfolyam elemzése

Rövid konszolidációs és korrekciós időszak után az Ethereum árfolyama jelentős és meghatározó támogatási régióba rendeződött, a bikás fordulat lehetőségével. Mindazonáltal, ha az Ethereum eladók nem tartják fenn ezt a pivotot, valószínűleg piaci összeomlás következik be. Az Ethereum napi árfolyam diagramjának alaposabb vizsgálata során nyilvánvalóvá válik, hogy az Ethereum kilépett egy rövid konszolidációs korrekciós szakaszból, és most egy kritikus támogatási területen van.

Ez az ársáv az 0,5-ös ($3421) és az 0,618-as ($3289) Fibonacci szinteket öleli fel, és egybeesik a 100 napos mozgóátlag erős támogatásával ($3412). Ezen a kritikus Ethereum árfolyamponton a vásárlók és az eladók közötti harc várható, ami fokozott piaci volatilitást és esetleges likvidálásokat eredményezhet. Az eredmény valószínűleg meghatározza az Ethereum jövőbeli irányát.

Összefoglalás

A Rollblock gyorsan jelentős versenyzővé válik a kriptopénzpiacon, miközben a Bitcoin és az Ethereum jelentős árnövekedésre készül, ami új és tapasztalt befektetőket vonz be. A Rollblock egyre népszerűbb, amit kiváló előértékesítési teljesítménye is bizonyít, amely több mint 750 000 dollárt gyűjtött, és várhatóan hamarosan meghaladja az 1 millió dollárt.

A Rollblock jól pozicionált a GambleFi piacon egyedi bevétel-megosztási struktúrájának, a blokklánc átláthatóságának és a DeFi integrációnak köszönhetően. A korai befektetők számára jelentős megtérülést ígérve, az elégetési és staking mechanizmusok tovább növelik az RBLK token vonzerejét. Az előértékesítés utáni 1 000%-os növekedést várva az elemzők optimisták a Rollblock jövőjével kapcsolatban, és a legjobb kriptoérmék között tartják számon.

Fedezze fel a Rollblock (RBLK) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: Rollblock előértékesítés.

Socials: Rollblock közösségi oldalak.

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

 

Kép és a videó forrása:

További videók a témában