2024. Április 12., péntek
Gyula névnapja

A Bitcoin (BTC) megtörte a 60 000 dolláros álomhatárt, jelezve a felemelkedés kezdetét! A Pullix (PLX) hamarosan indul

2024-03-04 06:49 | Nézettség: 126
A jelek szerint az emelkedő piac spekulált a Bitcoin (BTC) belépése által elindított kriptovaluta versennyel, amely az elmúlt hetekben kezdődött.

pullix

Az első számú kriptovaluta az elmúlt időszakban jelentős felfutást élt át, és végre áttörte a 60 000 dolláros ellenállási szintet. A Bitcoin pumpálásával más DeFi-érmék, mint például a Pullix (PLX), hamarosan a Hold felé indulnak. A Pullix projekt most már alig várja, hogy március 4-én, hétfőn megjelenjen az Uniswapon. 

Pullix (PLX): A kriptovaluta kereskedelem reformja hibrid rendszeren keresztül indul

Mivel úgy tűnik, hogy az emelkedő piac a Bitcoinnal kezdődik, a Pullix a meglévő protokollok keverékével megreformálja a kriptovaluta-kereskedelem törvényét. A központosított és decentralizált tőzsdék közül a Pullix egy teljes körű hibrid rendszert hoz létre, amely megoldhatja a tőzsdék fő hiányosságait. Ezekkel a kezdeményezésekkel a kereskedők olyan kereskedési platformot kapnak, amelyet kifejezetten az ő kényelmük és zökkenőmentes kereskedési tapasztalatuk érdekében készítettek.

A Pullix platform néhány új funkciója a megfelelő likviditás biztosítása, a tranzakciók díjmentessége és a magas szintű biztonság a kereskedési élmény fokozása érdekében. A Pullix egy nem letéti tőzsde is, ahol a befektetők kizárólagos felelősséggel tartoznak eszközeikért, harmadik felek beavatkozása nélkül. Azáltal, hogy lehetővé tette a felhasználók számára, hogy irányítsák eszközeiket, a Pullix megismételte a kriptográfiai közösség mantráját: „Nem a kulcsaid, nem az érméid”.

Ezekkel az izgalmas lehetőségekkel a befektetők a Pullix projekthez csatlakoztak. A projekt több mint 9,5 millió dollárt gyűjtött az előértékesítés során, és közel 25 000 résztvevőt regisztráltak. Ezenkívül a Pullix 120 millió darabot adott el natív ERC20 tokenjéből, hogy felkerüljön a legjobb DeFi kriptográfiai listára. A platform előértékesítése éppen most ért véget, miután minden szakasz rekordgyors idő alatt elfogyott. A Pullix rendelkezik egy modern kereskedési platform minden kritériumával, ahol a rugalmasság és a változó körülményekhez való alkalmazkodóképesség virágzik.

A projekt már felkerült a CoinGecko kriptográfiai adatgyűjtő webhelyre, és már alig várja, hogy március 4-én megjelenjen az Uniswap első DEX listája. Ezt követően a Pullix március 7-én kerül a BitMart tőzsdére. Lesz egy airdrop esemény. Az előértékesítésben résztvevők számára az airdrop első fázisa március 28-án lesz. Az airdrop következő szakaszai április 28-án, május 28-án és június 28-án lesznek. A bikapiac beindulásával a Pullix egyike azoknak a DeFi-érméknek, amelyek az előrejelzések szerint 100-szoros hozamot fognak produkálni a következő hónapokban.

A Bitcoin Eclipse 60 ezer dolláros eredmény új ATH-rekordot állíthat fel

A Bitcoin (BTC) újjáéledése az elmúlt hetekben óriási volt, mivel a token áttörte a 60 000 dolláros erős ellenállási korlátot. Ez a fejlemény a bikafuttatás belépését jelzi, a Bitcoin árfolyama az elmúlt hónapban 49%-kal az egekbe szökött . Az elemzők ezt a legutóbbi felfelé irányuló mozgást a Bitcoin közelmúltbeli eseményeihez fűzték, különösen a Bitcoin ETF jóváhagyásához.

Bár a jóváhagyás kissé lelassította a piacot, a piac mostanra megfiatalodott, és a Bitcoin áll az élen a támadásban. Mivel egyre több befektető érkezik a piacra a kriptovaluták globális elterjedésének köszönhetően, a Bitcoin 2024-ben minden idők új rekordját döntheti el.

A Pullixszel kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi linkeket:

Látogassa meg Pullix weboldalt 

Csatlakozz a Pullix közösséghez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában