2024. Április 24., szerda
György névnapja

Az optimizmus (OP) és a Near Protocol (NEAR) durva árgörbét mutat – A befektetők a Pullix (PLX) felé fordulnak a diverzifikáció érdekében a BitMart tőzsdei bevezetése előtt

2024-02-26 11:47 | Nézettség: 158
Annak ellenére, hogy a közelmúltban megemelkedett a globális kriptovaluta-piaci sapka, egyes érmék továbbra is nehezen tudnak pozitív eredményeket produkálni a kriptovaluta piac mögöttes volatilis tulajdonsága miatt.

pullix

Az optimizmus egy sajátos kripto token, amely nehezen tud bullish mintába manőverezni, mivel alig kereskedik a támogatási ára felett. A Near Protocol crypto coin is veszít lendületéből, mivel az elmúlt héten enyhe emelkedés után csökken. Egy másik hír, a Pullix (PLX), egy hibrid kriptotőzsde forradalmasíthatja a defi piacot a BitMart tőzsdei bevezetésének tervével éppen akkor, amikor a token előértékesítés befejeződik.

Az optimizmus token (OP) ára veszít lendületéből, mivel elakad a támogatási zónában

Az elmúlt hónap dicséretes 20%-os emelkedése ellenére az Optimism árfolyama veszített lendületéből, mivel a hónap elején lecsapott bullish hullámot követően lassan csökkent. Jelenleg az Optimism a támogatási zóna körüli kereskedésben rekedt, és az elmúlt egy hétben nem ért el semmilyen nyereséget.

A heti 3,48 és 3,99 dollár közötti ársávban kereskednek, az Optimism token semleges ársávot képvisel, a szakértők pedig további emelkedést várnak az első negyedév zárásakor. Az optimizmus minden idők csúcsát, 4,22 dollárt ért el egy hónapja, ezért a token év vége előtt magasabbnak kell lennie.

Figyelembe véve az Optimizmus árpályáját, a befektetőknek azt tanácsolják, hogy alaposan figyeljék ezt a tokent, mivel ingadozó hullámot lovagolhat meg, mielőtt végül elérné az árkorrekciót. Az Optimism azonban elérheti a 10 dollárt ebben az évben, ezért fontolja meg a hosszú távú befektetést.

A NEAR protokoll (NEAR) több értéket veszíthet, ha az aktuális lendület tovább késik

A NEAR Protocol titkosítása az utóbbi időben veszít lendületéből. A kripto ára, piaci kapitalizációja és kereskedési volumene csökken. 24 óra leforgása alatt piaci kapitalizációja 4,23%-kal, kereskedési volumene 13,25%-kal csökkent.

Ennek ellenére azonban a NEAR protokoll ára pozitív kilátást tudott fenntartani, összesen 17,02%-os emelkedést mutatva az elmúlt 30 napban. A NEAR Protocol kriptokód jelenleg 3,17 és 3,60 dollár közötti heti ártartományban tart.

Végső soron a NEAR protokoll potenciálisan növelheti a befektetés bevételét attól függően, hogy mennyire óvatosan kereskedik a tokennel. Fontos tudni, hogy a NEAR Protoco jelenleg nehéz szakaszban van, ezért ajánlatos DYOR-t befektetés előtt elvégezni.

A Pullix (PLX) innovációt hoz a DeFi piacra, és felkelti a befektetőket a BitMart közelgő bevezetésével

A Pullix (PLX) az idei év legjobb DeFi projektjeként a többi létező kriptotőzsdei platformtól megkülönböztetve az, hogy egy úttörő hibrid kereskedési platformot mutat be, amely zökkenőmentesen integrálja a központosított (CEX) és decentralizált (DEX) tőzsdék elemeit. 

A két blokklánc-elem stratégiai keveréke az egyik legjobb defi-projektté teszi a pullixet az, hogy világszerte bőséges likviditást, lenyűgöző 1000:1-es tőkeáttételt és egy felhasználóbarát ön-letéti portfóliókezelési rendszert kíván biztosítani a kereskedőknek.

Eközben a natív PLX token már az előértékesítés 8., egyben utolsó szakaszában nagy feltűnést kelt, a tokenek ára 0,14 dollár, és lenyűgöző 7 millió dollár gyűlt össze több mint 90 millió token eladásából. A Pullix a BitMart-on , az egyik vezető tőzsdei platformon  is bejelentette közelgő jegyzését, ami tovább erősíti jelenlegi lendületét. 

Ezt a fejleményt az is megerősíti, hogy a projekt a CoinGecko-on szerepel, ami felerősíti a benne rejlő lehetőségeket, hogy 2024-ben az egyik legnépszerűbb új kriptoeszközzé váljon. 

Az idei év egyik legjobb DeFi projektjeként számon tartott Pullix már közel 20 000 felhasználót vonzott, innovatív funkciói, valamint egyetlen hét alatt rekordszámú új tulajdonos és regisztráció.

A hibrid kereskedési platformon túl a Pullix azzal tűnik ki, hogy versenyképes árakat kínál, amelyek felülmúlják sok más kiemelkedő platformot, miközben lehetővé teszi az anonim kereskedést, és szükségtelenné teszi az időigényes KYC-eljárásokat.

 Felesleges megemlíteni, hogy a biztonság továbbra is a Pullix elsődleges prioritása, mivel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy biztonságosan kezeljék privát kulcsaikat. A likviditási kihívások kezelésével és a piaci volatilitás csökkentésére való törekvéssel a Pullix végső soron arra törekszik, hogy növekvő közösségének zökkenőmentes és továbbfejlesztett befektetési és kereskedési tapasztalatot biztosítson a DeFi világában.

A Pullix előértékesítésével kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi linkeket:

Látogassa meg Pullix weboldalát 

Csatlakozz a Pullix közösségekhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában