2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

Az Ethereum (ETH) eléri a 4000 dollárt márciusban? A Pullix előértékesítéses drágakő decembertől 250%-os értéknövekedést érhet el

2024-02-29 08:05 | Nézettség: 200
Ahogy az Ethereum áttöri a 3500 dolláros ellenállási szintet, a befektetők kíváncsiak, hogy folytatja-e emelkedő trendjét, és idén eléri-e a 4000 dollárt.

pullix

Mielőtt megválaszolnánk ezt a kérdést, fontos, hogy megnézzünk egy új játékost, akinek értéke decemberhez képest 250%-ot emelkedett. Nevezetesen, már csak néhány nap van hátra az új altcoin utolsó előértékesítési köréből, szóval merüljünk el, és jósoljuk meg, milyen magasra fog menni ez a két eszköz.

Ethereum (ETH) 2024 IV. negyedéves ár céljá

A Bitcoin az élen járt a nagy kapitalizációjú kriptovaluták között, a 2023 eleji 16 000 dollár alatti értékről a közelmúltban 54 000 dollár feletti csúcsra emelkedett. Most úgy tűnik, itt az ideje, hogy az Ethereum tündököljön a piacon.

Az Ethereum ára a január 30-i 2171 dollárról a jelenlegi 3442 dollárra emelkedett, ami 65%-os növekedés kevesebb mint három hónap alatt. De mi okozta az Ethereum árának ilyen fantasztikus növekedését, és vajon továbbra is 4000 dollárra fog emelkedni?

A diagram technikusai rámutatnak, hogy az ETH/BTC túlértékelt, és 0,050-nél támaszkodik. Azok, akik profitot termeltek a Bitcoinnal, észrevették ezt a diagramot, és a vezető altcoin felé fordultak, hogy maximalizálják tőkéjüket.

A spot Bitcoin ETF szintén óriási szerepet játszik az Ethereum árfolyamának közelmúltbeli megugrásában. Mivel hetente több mint 2 milliárd dollár áramlik be ezekbe az ETF-ekbe, egyértelmű kereslet mutatkozik a kriptovaluta kitettség iránt. A Blackrock már kérvényezett egy spot Ethereum ETF engedélyezésére az amerikai piacon, így a befektetők újabb nagy intézményi lépésre készülnek.

A technikai elemzés nem mutat erős ellenállási szintet, de a 2022-es 3600 dollár körüli csúcs a leglogikusabb hely a konszolidációhoz. Ennek a szintnek a letörése valószínűleg gyors emelkedést fog eredményezni 4000 dollárra, mielőtt megkísérelné a 4891 dolláros történelmi csúcsot.

Pullix (PLX): A DeFi és a CeFi világok áthidalása

A Pullix egy új altcoin, amelynek célja, hogy áthidalja a decentralizált pénzügy (DeFi) és a centralizált pénzügy (CeFi) világát. Ez egy kereskedési tőzsde, amely mindkét világ legjobbjait kínálja a felhasználóknak azáltal, hogy kihasználja a DeFi előnyeit, miközben kezeli annak korlátait.

A likviditás hiánya egyes decentralizált tőzsdéken (DEX) való kereskedés során továbbra is komoly probléma a DeFi felhasználók számára. A Pullix ezt a problémát kétirányú megközelítéssel oldja meg. Először is, a Pullix a likviditás biztosítására ösztönzi a felhasználókat vonzó tétjutalommal. A Pullix az intézményi likviditásszolgáltatókkal és a láncon kívüli megbízási könyvekkel is integrálódik a jobb végrehajtási sebesség érdekében.

A központosított adatcserék egyik legnagyobb problémája a KYC (Know Your Customer) folyamat, amely akadályozza a felhasználók magánéletét. A Pullix felhasználóknak nem kell átesnie ezen az invazív folyamaton, mivel a platform teljesen decentralizált, és nem igényel személyes adatokat a szolgáltatásainak eléréséhez.

A legjobb az egészben az, hogy miután a felhasználók regisztráltak, több pénzügyi eszközhöz is hozzáférhetnek, beleértve a részvényeket, árucikkeket, forex piacokat, kriptovalutákat és még sok mást. A Pullix egyértelműen arra törekszik, hogy minden pénzügyi kereskedési igényt kielégítő egyablakos ügyintézést biztosítson.

Utolsó figyelmeztetés a befektetőknek: Az előértékesítés befejezéséhez közeledik

Azok, akiket lenyűgöz a Pullix megközelítése, 0,14 dollárért vásárolhatnak PLX tokeneket a folyamatban lévő tokenértékesítés során. Ez a jelenlegi előértékesítési fázis az utolsó lehetőség a befektetők számára, hogy ezen az áron elkapják a PLX tokeneket, mielőtt azok jövő héten tőzsdére kerülnek.

Az értékesítés előtti rendezvényen eddig összegyűjtött 8,50 millió dollár azt mutatja, hogy a befektetők bíznak a projektben rejlő lehetőségekben. A befektetők remélik, hogy ez a bizalom átragad a hivatalos platform bevezetésére, és sikeres projektet eredményez.

Az elemzők megjegyzik, hogy a Pullix jobb alternatívát kínálhat a Binance, a Coinbase, a Kraken és más központosított tőzsdék számára, milliárd dolláros piaci sapkával. Ezt szem előtt tartva a 100-szoros növekedés ésszerű elvárás lehet a PLX token tulajdonosok számára a következő néhány évben.

A Pullix előértékesítésével kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi linkeket:

Látogassa meg Pullix weboldalát 

Csatlakozz a Pullix közösségekhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában