2024. július 18., csütörtök
Frigyes névnapja

A Bitcoin (BTC) lepattant a 69 000 dolláros szintről, a Bonkhoz hasonló mémérmék (BONK) 20%-ot estek, de a Pullix (PLX) márciusban újabb 50%-kal nőtt

2024-03-08 07:43 | Nézettség: 179
A Bitcoin (BTC) március 5-én minden idők legmagasabb rekordjának megdöntésére óriási kísérletet tett.

Azonban egy pillanattal az ATH túllépése után a medve 69 000 dollár alá szorította a tokent. Eközben a mémérmék újjáéledése ellenére a mém érme kategóriájában egyes tokenek, mint például a Bonk (BONK), kezdenek fogyni. Egy másik fejlesztésben a Pullix (PLX), a magasan jegyzett DeFi kriptovaluta, folytatja folyamatos emelkedő lendületét, miután további 50%-ot emelkedett az Uniswapon. Nézzük meg, hogyan alakulhat a token a következő hónapokban.

pullix

A Pullix (PLX) emelkedése a  Uniswap-on újabb 300%-os előnyt jelent

Mivel a Bitcoint 69 000 küszöbnél utasították el, a Bonkot pedig 20%-kal csökkentették, a Pullix gyorsan a preferált kriptoopcióvá válik sok befektető számára. A Pullix növekedését már az előértékesítés elején észrevették az okos befektetők, és a token 320%-os ROI-val jutalmazta őket az előértékesítés végére. Mintha ez nem lenne elég, a Pullix egy újabb 300%-os emelkedésnek volt tanúja az Uniswap-on való megjelenése után.

Az Uniswap 0,168 dolláros minimumáron történő bevezetése után a Pullix ára 2 napon belül 0,70 dollárra emelkedett. Nem csak a Pullix kereskedési volumene 5 millió dollár fölé emelkedett. A Pullix felkapott útját látva sok befektető a token megvásárlására költözik. Kezdetben a Pullix több mint 100 millió tokent adott el előértékesítésben, ami segített nekik majdnem 10 millió dollárt gyűjteni a kripto ICO-jában. 

A PLX piaci kapitalizációja szintén 33,6 millió dollárról 140 millió dollár fölé ugrott, ami a token dominanciáját tükrözi a piacon. Eközben a PLX/USDT kereskedési pár engedélyezve lett az XT.COM innovációs zónában, és a BitMart hamarosan bevezeti a tokent. A bevételszerzés további módja a profitrészesedési modell, ahol a befektetők fix napi százalékot keresnek a platform bevételéből.

Amikor teljesen működőképes lesz, a Pullix nem letéti tőzsde lesz, amely lehetővé teszi a befektetők számára, hogy teljes mértékben őrizzék vagyonukat. A platform magas likviditást, alacsony tranzakciós díjakat és garantált biztonságot kínál majd a befektetők eszközeinek biztonsága érdekében. Minden belemerülni vágyó befektető számára a Pullix egy DeFi kriptovaluta, amely képes az átlagos keresőket milliomosokká tenni.

A Bitcoin (BTC) 69 000 dolláros visszalépést tapasztal

A Bitcoin (BTC) megdöntötte 2021-ben elért legmagasabb rekordját, miután március 5-én 69 000 dollár fölé emelkedett. Az első számú kriptokártya azonban gyorsan visszahúzódott, ahogy a medvék enyhén irányították. Az elmúlt hónapban a Bitcoin árfolyama 54%-ot emelkedett, a heti grafikon pedig 7%-os árnövekedést mutatott.

Bár a Bitcoint elutasíthatták, az elemzők arra számítanak, hogy a token hamarosan újra teszteli a küszöböt. Mivel a bikafutás még nem indult be, a Bitcoin árfolyama 2024-ben 100 000 dollár körül alakulhat.

Bonk (BONK) 20%-kal csökkent, amikor a mém érme lendülete visszaesett 

Az elmúlt napokban tapasztalt bullish lendületet követően a kripto-mém érmék kezdenek veszíteni a gőzből. Félő, hogy Bonk (BONK), aki a mémérme-rally élén állt, becsúszik a medvepiacra. 

Bár a Bonk árfolyama több mint 100%-kal nőtt az elmúlt héten, a medvék veszélye kezd felszínre kerülni. Ennek megfelelően az elemzők úgy vélték, hogy ha a medve nyomás növekszik, a Bonk token hamarosan jelentős visszaeséssel nézhet szembe. 

A Pullixszel kapcsolatos további információkért lásd az alábbi linkeket:

Látogassa meg Pullixet 

 Csatlakozz a Pullix közösségekhez

Vásároljon a Bitmarton keresztül

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában