2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

Rekord érdeklődés a Pullix (PLX) iránt amely felkészül a BitMart listázásra, a JasmyCoin (JASMY) emelkedik, míg a Mantle (MNT) zuhan

2024-03-01 06:00 | Nézettség: 308
A Pullix előértékesítés a végéhez közeledve óriási eredményeket ért el a kriptopiacon.

pullix car

Az egyik dolog, ami elindította a jelenlegi trendet, a PLX token bevezetésének híre a BitMart tőzsdén. Az elemzők úgy vélik, hogy a token emelkedő bullish lendülete 2024-ben a legjobban megvásárolható kriptojegyek közé teszi. Eközben a JasmyCoin (JASMY) február eleje óta jelentős bullish hangulatot mutat. Ezzel szemben a Mantle (MNT) árfolyama medve trendet ért el. Tudjon meg többet lent. 

Több befektető csatlakozik a Pullixhez (PLX), miközben a Token a BitMart Exchange-re készül

A Pullix (PLX) megszilárdítja amúgy is emelkedő lendületét, miután bejelentette, hogy bevezeti a BitMart tőzsdére. Ez azt jelenti, hogy az előértékesítési szakasz lezárásakor az emberek kereskedhetnek a PLX tokennel a tőzsdén. A Pullix eddig nyolc korábbi előértékesítési fázison ment keresztül, és jelenleg az előértékesítés bónusz szakaszában van. A platform nyilvántartása azt mutatja, hogy közel 20 000 ember csatlakozott az előzetes értékesítéshez, és eddig több mint 130 millió eladott tokennel. Rekordszámú befektető csatlakozik naponta a projekthez, hogy potenciális árnövekedést keressen.

A kontextusban a korai befektetők eddig akár 250%-os ROI-t is elértek. Mivel a PLX 350%-os árnövekedése várható az indulás után, bölcs dolog, ha a befektetők a PLX-et részesítik előnyben, amely az egyik legnépszerűbb kriptográfiai eszköz, amely jelentős nyereséget érhet el 2024-ben, megelőzve az olyan tokeneket, mint a JasmyCoin és a Mantle. Ennek fényében a szakértők úgy vélik, hogy mindössze 0,14 dolláros áron most lehet a legjobb alkalom a PLX tokenekbe való befektetésre. A token már felkerült a CoinGecko-ra, amely a világ egyik legnagyobb adatgyűjtő webhelye. 

Eközben a Pullix bemutat egy hibrid DeFi kriptocsere-platformot, ahol a kereskedési sebesség, az átláthatóság és az anonimitás a platform legfontosabb prioritásai. A Pullix platformon a tagok több kriptoval kereskedhetnek, PLX-ben tétet szerezhetnek passzív jövedelemért, és megoszthatnak egy blokklánc-közösséget, amely hasonló gondolkodású egyénekből áll a platformon. 

Kereskedelmi csereként a Pullix a platform bevételének egy részét szétosztja a közösség tagjai között. Összességében a Pullix platform és a PLX token forradalmi projektek, amelyekbe idén érdemes befektetni. 

Jelentős emelkedő trend a JasmyCoin (JASMY) árcsúcsát mutatja

Február eleje óta a JasmyCoin (JASMY) óriási áremelkedést mutatott be a kriptopiacon. Kontextusban a piaci statisztikák azt mutatják, hogy a JasmyCoin ára csak az elmúlt héten több mint 187%-ot erősödött. Hasonlóképpen, az érme akár 257%-os árnövekedést is eredményezett az elmúlt hónapban. 

Ez az áremelkedés 800 millió dollár fölé emelte a JasmyCoin piaci felső határát a kriptopiacon. Figyelemre méltó, hogy az érme kereskedési volumene pozitív pályán haladt, ami további bullish lendületet sugallhat a token számára. Az elemzők úgy vélik, hogy ha az érme folytatja jelenlegi lendületét, nagy eséllyel kétszeres megtérülést ér el 2024 első negyedévének vége előtt. 

A Mantle (MNT) ára visszatérőben van, vagy a Bear Trend?

Az elmúlt hetekben a Mantle (MNT) fenntartotta az áremelkedést. A token azonban enyhe, 4%-os árcsökkenést tapasztalt az elmúlt héten, ami félelmet keltett, hogy a medvék visszatérnek. Kicsinyítve a Mantle több mint 12%-ot erősödött az elmúlt hónapban. 

Egy további pillantás azt mutatja, hogy a Mantle több mint 52%-os árnövekedést produkált egy évtől a mai napig mért ármutatóban . A Technikai elemzés azt mutatja, hogy a Mantle piaci statisztikája emelkedett. Az elemzők úgy vélik, hogy a token csak az árfolyam visszakövetésén megy keresztül, ami nem tart sokáig. Mint ilyen, nagy esély van a token újjáéledésére és valószínűleg a hónap vége előtti felemelkedésére. 

A Pullix előértékesítésével kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi linkeket: 

Látogassa meg Pullixet 

Csatlakozz a Pullix közösségekhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában