2024. július 20., szombat
Illés névnapja

Rollblock (RBLK): A Következő 100x-os Kripto, Ahol a Befektetők a BNB és TRX-ről Átlépnek

2024-06-17 06:00 | Nézettség: 115
A kriptopiacon a befektetők célja, hogy nyereséget érjenek el befektetéseikből.

Az új érmék folyamatos megjelenésével a legjobb kriptók azonosítása erős betekintést és stratégiai előrelátást igényel. Mivel a BNB és a Tron csökkenő trendben van, a befektetők az új GambleFi tokenre összpontosítanak.

Rollblock

A Rollblock token az egyik legnagyobb hullámokat keltő kriptoérme a piacon. Miután az első vásárlóknak jelentős hozamokat adott, az elemzők úgy vélik, hogy az RBLK a következő hetekben 100x potenciállal bír. Ez teszi a legjobb kriptovalutává, amelyet most érdemes megvásárolni.

Rollblock (RBLK) – Egy Erő, Ami Meg fogja Rázni a GambleFi Piacot

A Rollblock, egy erő, amely meg fogja rázni a GambleFi piacot teljesen engedélyezett és működőképes ökoszisztémájával. Az egyik legjobb 2024-es kriptóként kiválasztva a Rollblock azokat a problémákat fogja megoldani, amelyek a hagyományos játék platformokon léteznek. A blokklánc technológia segítségével a Rollblock biztosítja, hogy minden tranzakció állandó és megváltoztathatatlan legyen, biztosítva, hogy a fogadásokat ne lehessen megváltoztatni, miután megtették.

Egyedülálló jellemzője, amely megkülönbözteti a Rollblockot más platformoktól, a bevétel-megosztási modellje. A fehér könyv szerint a heti bevételek akár 30%-át is felhasználják az RBLK tokenek visszavásárlására a forgalomban. Ezután a vásárolt tokenek felét staking jutalmakra használják, a másik felét pedig elégetik a token árának stabilizálása érdekében.

Egy másik vonzó tulajdonság a staking modell, amely többvalutás stakinget támogat. Így a felhasználók stakelhetik a legjobb kriptókat, mint a BTC, ETH, SOL stb. Emellett kriptókat is használhatnak fedezetként a játékokban való fogadásokhoz. Lényegében az ökoszisztéma natív tokenje, az RBLK, erős hasznossággal bír. A token stakingelésén túl a felhasználók kriptókra vagy fiat valutákra válthatják azt.

A Rollblock ökoszisztémájában több mint 150 játék felfedezése vár rád, és az RBLK tokenre szükséged lesz bizonyos játékokhoz való hozzáféréshez. Az RBLK token jelenleg az előértékesítés harmadik szakaszában van, és mindössze $0.014-ba kerül. Az első vásárlók 40%-os hozamot értek el, mivel a token továbbra is vonzza a bálnák figyelmét. Több mint $700,000-t gyűjtött az előértékesítés során, az elemzők szerint hamarosan eléri az $1 milliót, így az RBLK az egyik legjobb kriptó, amelybe 2024-ben érdemes befektetni.

Tron Új Mérföldkövet Ér El – Hogyan Reagál Erre a Tron Árfolyama?

A TRON már több mint 235 millió teljes fiókkal büszkélkedhet, ami a felhasználói bázis bővülését jelzi. Ez növekvő bizalmat mutat a Tron platform iránt. Egy tweet, amely ezt a mérföldkövet ünnepli, megmutatja Tron folyamatos befolyását és sikerét a versenyképes blokklánc térben. Egy másik erős nyereség, amely újabb mérföldkőnek számít a legjobb kriptó érme számára, a Tron decentralizált pénzügyi ökoszisztéma összértékének zárolása, amely elérte a $22 milliárdot.

Hogyan reagált minderre a Tron árfolyama? A Tron árfolyam grafikonok elemzése során látható, hogy a Bollinger sávok azt mutatják, hogy a token ára a közelmúltban viszonylag szűk tartományban kereskedett, ami konszolidációs időszakot sugall. A Relatív Erősségi Index (RSI) közel 60-hoz van, kissé a középérték fölött, de még mindig az 70-es túlvásárolt küszöb alatt. Ez azt sugallja, hogy még van hely a felfelé mozgásra.

BNB Jól Néz Ki és a Konszolidáció Után Egy Másik hatalmas Ugrásra Készül

A BNB ára megállította a legutóbbi csökkenését, amely az $721.8-as csúcson regisztrált június 6-án. Eddig a BNB egy potenciális 14%-os eredményre készül, mivel közeledik egy kritikus támogatási területhez, amely történelmileg megbízható ár támogatást nyújtott. Az elemzők azonban úgy vélik, hogy a BNB ára visszatérhet a Fibonacci szintekhez, mielőtt folytatná a növekvő trendet.

Eközben a CoinMarketCap adatai azt mutatják, hogy a BNB még mindig $600 körül mozog. Bár a piaci aktivitás csökkent, ahogy a BNB kereskedési volumene is csökkent, az elemzők továbbra is szilárdan tartják BNB árfolyam előrejelzésüket – amely szerint $1000 lesz 2024 vége előtt.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) Előértékesítés Izgalmas Lehetőségeit Ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában