2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

Binance pletykák terjednek a Rollblock (RBLK) kapcsán – Követheti a 300-szoros Polygon (MATIC) növekedést?

2024-06-10 07:00 | Nézettség: 86
A Rollblock gyorsan a piac egyik legbeszéltebb projektjévé vált, értéke az elmúlt három hétben 40%-kal emelkedett.

A Rollblock előértékesítése már közel 1 millió dollárt gyűjtött össze alig több mint egy hónap alatt, és a pletykák szerint az év végén a Binance-en is listázhatják, ami 2024 egyik legsikeresebb előértékesítésévé tenné. Ennek fényében sokan kérdezik, hogy képes lesz-e megismételni a Polygon 2021-es bikafutását, remélve, hogy a Rollblock lesz a következő 50-szeres megtérülést hozó token!

rollblock

Kitörhet-e a Polygon a bearish trendből?

A Polygon (MATIC) az elmúlt két hónapban folyamatos árfolyamcsökkenést tapasztalt. Az ára tartósan az Exponenciális Mozgó Átlag 100 (EMA 100) alatt kereskedett. Azonban a legújabb elemzések szerint a Polygon árfolyama júniusban emelkedhet. Az EMA 100 és az Ichimoku Baseline mutatók alapján bullish kitörés várható.

Az elmúlt hónapban az EMA 100 ellenállási szintként működött a Polygon számára, amely alatt az árfolyama az elmúlt 60 napban kereskedett, ami bearish hangulatot eredményezett a projekt körül. Április 9-én a Polygon megpróbált áttörni ezen a szinten, de azonnal bearish eladási nyomásba ütközött.

Az elmúlt hónapban azonban a Polygon ára változatlan maradt, az elmúlt héten 2,36%-os növekedést tapasztalt. A Polygon napi kereskedési volumene is 48,77%-kal nőtt az elmúlt 24 órában, így a szakértők úgy vélik, hogy a Polygon emelkedhet.

Jelenleg a Polygon 0,7121 dolláron kereskedik, napi kereskedési volumene 336 millió dollár. Ha kitörés történik, az árfolyama 0,75 dollárra emelkedhet, ami a legmagasabb ára lenne 2023 áprilisa óta.

Megismételheti-e a Rollblock a Polygon 2021-es bikafutását?

A Rollblock már most jelentős lendületet szerzett, és gyorsan nagy sikert arat a DeFi térben. A szakértők úgy vélik, hogy jelenlegi pályáján a projekt az előértékesítés során 1000%-kal növekedhet, majd a szakértők további 50-szeres rallyt jósolnak.

A Rollblock egy piaci innovátor, amely DeFi technológiát alkalmaz a 450 milliárd dolláros játék-piacon. A GambleFi protokoll egy olyan játék vezet be, amely DeFi technológiával javítja a játékosok élményét. A már élő és engedélyezett játékok a játékosok több mint 150 játékmódban vehetnek részt.

A platform több mint 20 kriptovalutával kompatibilis, és a Rollblock a sportfogadást is hozzáadja a kínálatához, ami tovább növeli vonzerejét a játékosok körében.

A játékon kívül a játékosok élvezhetik a Rollblock bevételmegosztási modelljét is. A projekt a napi bevételének akár 30%-át is megosztja az $RBLK tulajdonosokkal. A tulajdonosok a platform bevételének egy százalékát hetente kapják meg, amelyet a Rollblock az $RBLK tokenek nyílt piacon történő megvásárlásával fizet ki. A projekt az $RBLK szűkösségének növelése érdekében a nyílt piacon vásárolt tokenek felét elégeti. Ez deflációs hatást kelt, amely idővel növeli a token értékét.

A befektetők, akik részt kívánnak venni ebben a rendkívül jövedelmező projektben, 0,014 dollárért vásárolhatják meg az $RBLK-t az előértékesítés harmadik szakaszában, ami 40%-os áremelkedést jelent az első szakasz árfolyamához képest. Azonban mivel a szakaszok gyorsan elkelnek, a Rollblock várhatóan újabb áremelkedést tapasztal a következő két hétben, miközben addigra 1 millió dollárt gyűjt össze!

Betörhet-e a Rollblock a top 100 kriptovaluta közé?

Az egyik első DeFi igaming platformként, amely bevételmegosztási modellt kínál, a Rollblock teljesen egyedülálló projekt. Az online játék- és játékipar jövőjének befogadására épített platform natív tokenjeként az $RBLK-t a 2024 legjobb DeFi tokenjének tartják. Ezen kívül az átfogó hasznosság, a bevételmegosztás és a token tulajdonosok számára kínált lehetőségek nagyobb növekedési teret biztosítanak az $RBLK számára. Az elemzők szerint az $RBLK minden szükséges jellemzővel rendelkezik ahhoz, hogy az elkövetkező hetekben 100-szoros tokenné váljon, így most a legjobb idő elkezdeni az $RBLK token gyűjtését!

Fedezze fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Közösségi média: https://linktr.ee/rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában