2024. június 21., péntek
Alajos névnapja

JD kriptóelemző kiemeli a Ripple Bullish történelmi mintáját; A Binance Coin és a KangaMoon bullish előrejelzést kapott

2024-02-05 07:12 | Nézettség: 136
Az egyik vezető kriptoelemző, JD azt állította, hogy a Ripple (XRP) altcoin történelmi árazási trendet követ, és hamarosan jelentős növekedést mutathat.

kangamoon

Eközben a kutatók a Binance Coin és a KangaMoon mémérmék esetében bullish ármozgást jósolnak. Nézzük a bullish előrejelzéseket.

Ripple (XRP) történelmi bullish mintát képez 

JD , egy kriptovaluta szakértő, egy szimmetrikus háromszöget fedezett fel a Ripple (XRP) jelenlegi diagramján. Megjegyezte, hogy ez a minta 2013 vége és 2017 eleje között jelent meg a Ripple diagramján.

Ezt követően a Ripple érme jelentős növekedést ért el 2017-ben. A hullámzás előtt a Ripple ellenállást tapasztalt, miután 2013 decemberében a csúcsról lecsúszott. 

Ez egy szimmetrikus háromszög kialakulásához vezetett, és 2017 márciusában a Ripple került ki győztesen. A szimmetrikus háromszögből való kitörés a Ripple érmét 0,005 dolláros mélypontról 3,31 dolláros csúcsra lökte 2018 januárjában.

Ez a növekedés 66 100%-os növekedést jelentett. Most az elemző hasonló mintát látott a Ripple árgrafikonon, ami azt jelenti, hogy a token hamarosan emelkedhet. Eközben a Ripple érme 5,4%-ot pumpált a heti grafikonon, 0,4994 dollárról 0,5387 dollárra emelkedett.

Binance Coin (BNB) ár előrejelzése 

A Binance Coin (BNB) ára egy csökkenő párhuzamos csatornán belül konszolidálódott, miután 338,3 dollár körüli helyi csúcsot ért el. A CoinMarketCap adatai 288,16 és 312,34 dollár között mutatták az altcoin kereskedést a heti árgrafikonon.

A token heti 4,9%-os nyereséget ért el egy konszolidációs időszakot követően. A Binance Coin árának következő célpontja a 320 dollár. 

A Binance Coint jelenleg bullish hangulat övezi. Először is, 15 (50%) zöld napot regisztrált a 30-ból. Másodszor, az 50 napos SMA (291,38 USD) és a 200 napos SMA (250,64 USD) felett keresked.

Létezik továbbá a bullish Relative Strength Index, amely meghaladja az 50-es átlagot, ami azt jelenti, hogy a bikák rendelkeznek a felső erejükkel. A tokent körülvevő bullish hangulat miatt elemzők 340,10 dolláros DeFi érme árat jósoltak a Binance Coinért.

Az elemzők Bullish jóslatot adtak a KangaMoon (KANG) mémérmére

A Ripple és a Binance Coin mellett a KangaMoon ( KANG ) egy másik altcoin, amely 2024-ben bullish áremelkedést mutatott. Az elemzők értékelték a memecoint, és azt jósolták, hogy a KANG értéke 35-szörösére fog növekedni, miután bekerült a vezető tőzsdékre. 

A KangaMoon egy futurisztikus memecoin projekt, amely képes felülmúlni az olyan népszerű mémérméket, mint a Dogecoin és a Pepe. Elsődleges célja, hogy erős közösséget építsen ki a mém érmerajongókból, miközben lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jutalmakat szerezzenek a platformon töltött időért.

A KangaMoon ökoszisztéma tartalmaz egy $KANG néven ismert natív tokent. A KANG memecoin egy Ethereum-alapú ERC-20 token. A KangaMoon projekt egyik előnye, hogy nincs vételi vagy eladási adó, ami lehetővé teszi a befektetők számára, hogy maximalizálják hozamukat.

Érdekes módon a KangaMoon érmének jó tokenomikája van. Összesen mindössze 1 milliárd token van benne, ellentétben más projektekkel, amelyek tokenkészlete billiókra rúg. Jelenleg a KANG DeFi érme ára 0,005 dollár. Az 1 milliárd tokennek csak a 60%-a kapható az előértékesítésben. Csatlakozzon a következő legjobb blue chip projekthez a kriptográfiai térben.

Következtetés 

Az elemzők bullish jóslata a Ripple, KangaMoon és Binance Coin esetében azt mutatja, hogy hatalmas potenciál rejlik bennük. Ennek eredményeként méltó kiegészítést jelentenek minden befektető számára, aki a legjobb érméket keresi, amibe befektethet.

Fedezze fel a Kangamoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában