2024. július 20., szombat
Illés névnapja

Készen áll a nagy Meme KangaMoon és a Bonk, hogy legyőzze az Avalanche-t?

2024-02-03 08:38 | Nézettség: 162
Ez az érme a KangaMoon gerinceként szolgál majd, egy P2E játékban, amelyben egy Kengurut irányítasz és harcolsz más játékosok ellen.

kengu

A KangaMoon (KANG) és a Bonk (BONK) izgalmakat szít a jelenlegi DeFi piacon. Noha Ön ismeri a BONK-ot, a KANG egy új projekt, amely hamarosan az előértékesítésbe kerül, és 2024-ben a következő 35-szörös mémérmévé válhat. De vajon több X-et fognak készíteni, mint a már bevált Avalanche (AVAX)? Találjuk ki.

 KangaMoon (KANG) : Innovatív memecoin

A CoinCodex szerint a memecoin piaci plafonja jelenleg 19,84 milliárd dollár, és a KangaMoon (KANG) nagy lendülettel kíván belépni ebbe a szektorba. Ez a DeFi projekt ezt a KANG, egy közösség által vezérelt memecoin bevezetésével fogja elérni.

Ez az érme a KangaMoon gerinceként szolgál majd, egy P2E játékban, amelyben egy Kengurut irányítasz és harcolsz más játékosok ellen. A KANG a játék hasznossági jelzője, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy vásároljanak dolgokat és frissítsék karaktereiket.

A KangaMoon az előértékesítés elindítására készül, ahol kedvezményesen vásárolhatod meg a KANG tokent. Kikiáltási ára 0,005 USD lesz. Mivel a mémek és a játékok világába is bekerül, az elemzők bizakodóak a hosszú távú növekedési potenciállal kapcsolatban. Előrejelzésük szerint értéke 22-szeresére emelkedik az előértékesítés lejárta előtt, és további 35-szörösére, miután 2024 második negyedévében tőzsdére kerül.

Arslan Ali egy bullish bonk ár előrejelzésével

Eközben a Bonk (BONK) egy másik mémérme, amely szintén a címlapokra került. Nevezetesen, Arslan Ali kriptoelemző egy bullish Bonk-árat jósolt. A tweetje szerint a BONK jelenlegi forgópontja válaszúton van, és a dupla felső minta ellenállása 0,00001213 dollár.

A kripto RSI értéke 54, az 50 EMA ára 0,00001123 dollár. Ha megtörik, ez a bearning trend bullish-ba fordulhat. Az elmúlt hét nap között a Bonk ára 0,000010 és 0,000011 dollár között változott, 690 és 742 millió dolláros piaci kapitalizáció mellett.

Ezen okok miatt a piaci elemzők azt jósolják, hogy a Bonk mém érme 0,00001250 dollárra fog emelkedni 2024 februárjának vége előtt.

Gigantikus áremelkedés a Vryx bevezetése után

Eközben az Avalanche kriptoval az utóbbi időben zölden forog a kereskedés. Csak az elmúlt héten az értéke 31,47 dollárról 35,10 dollárra emelkedett. Ez idő alatt a piaci kapitalizációja szintén 11,54 milliárd dollárról 12,83 milliárd dollárra ugrott.

Ez a Avalanche áremelkedés a Vryx közelmúltbeli bevezetésének tudható be. Patrick O'Grady, az Ava Labs Platform Engineering alelnöke elmondta, hogy ez a fejlesztés segít 100 000 TPS-t elérni az Avalanche számára.

Ennek eredményeként a piaci elemzők bullish Avalanche ár-előrejelzést készítettek. 2024 első negyedévében 37,87 dolláros potenciális pumpa várható ennél az altcoinnál.

A KangaMoon gyorsabban kelhet fel, mint Bonk és Avalanche?

Kis 5 millió dolláros piaci kapitalizációjával a KangaMoon komoly növekedési potenciált mutat. Ez versenyelőnyt biztosít a KANG-nak Bonkkal és Avalanche-al szemben. Hogy tisztázzuk, a KANG-nak kevesebb új forrásra lenne szüksége ahhoz, hogy értéke az egekbe szökjön. Ezzel a KANG a következő legjobb memecoin, amelyre figyelni kell.

Fedezze fel a Kangamoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában