2024. június 13., csütörtök
Antal, Anett névnapja

Bonk (BONK) és Floki (FLOKI) továbbra is domináns, addig a KangaMoon (KANG) célja, hogy újradefiniálják a mém érme szektort

2024-02-04 07:45 | Nézettség: 207
Míg a mémérmék, mint például Bonk (BONK) és Floki (FLOKI) még mindig a csúcson vannak, KangaMoon (KANG) célja, hogy átvegye a helyüket.

kangumoon

Míg a mémérmék, mint például Bonk (BONK) és Floki (FLOKI) még mindig a csúcson vannak, KangaMoon ( KANG ) célja, hogy átvegye a helyüket. Az elemzők még arra is utaltak, hogy ez az új DeFi-projekt, amely most az előértékesítés 1. szakaszában van, 2024-ben a következő 35-szörös token lesz. Olvassa tovább, hogy megtudja, miért.

KangaMoon (KANG): The Next Top Meme Coin

A KangaMoon (KANG) a crypto ICO eseményével a címlapokra került. Ez a mémérme ötvözi a legjobb közösségi-fit és a játékból keresni valót (P2E), így a hagyományos mémérme dinamikán túlmutató közösségvezérelt élményt teremt. Célja a mémrajongók élénk közösségének felépítése.

Ez a közösség különféle csatákban és versenyeken vesz részt, miközben kriptovalutákat és nyereményeket keres. Ezenkívül a nézők fogadhatnak ezekre a küzdelmekre, és némi jutalmat szerezhetnek. A felhasználók heti, havi és negyedéves kihívásokban vehetnek részt, így a KANG birtokosai extra tokeneket és játékon belüli tárgyakat szerezhetnek.

Mindezek a játékon belüli tárgyak eladhatók vagy kereskedhetők a KangaMoon piacon. Más szóval, most már pénzt szerezhet a játékidőből. A hagyományos mémérméktől eltekintve a KANG ténylegesen használható lesz a játékon belüli pénznemként. Frissíteni fogja a karaktereidet és még sok mást.

A KANG most mindössze 0,005 dollárt ér az előértékesítés 1. szakaszában. A P2E NFT Games piachoz fűződő kapcsolatainak köszönhetően, amely a Research Reports World szerint 2028-ra 885 millió dollárt érhet, a szakértők továbbra is bizakodóak a jövőt illetően. Egy ilyen ígéretes kapcsolat mellett 35-szörös emelkedést jósolnak, amikor ez a mémérme 2024 második negyedévében bekerül egy Tier-1 CEX-be.

Bonk ára emelkedik

Mostanában Bonk (BONK) is megfordult a fejében. A CoinMarketCap adatai azt mutatják, hogy a Bonk ára 0,00001082 dollárról 0,00001091 dollárra ugrott csak az elmúlt héten. Ez idő alatt a piaci kapitalizációja is 685 millió dollárról 690 millió dollárra nőtt.

Ennek a mémérmének a hangulata bullish, a Fear & Greed index értékelése 61-et mutat (Mohóság). Ezenkívül a Bonk a 21 napos EMA felett kereskedik. Ezért a kripto-szakértők bullish Bonk-árjóslatot készítettek. 0,00001179 dolláros emelkedést jósolnak 2024 februárjának vége előtt.

Floki (FLOKI) reagál a hongkongi SFC-re

Eközben Floki (FLOKI) nyilatkozatot tett a hongkongi SFC-vel kapcsolatban. A bejegyzésben a Floki csapata azt mondta, hogy tudnak az SFC aggályairól. Azt is elmondták, hogy a hongkongi felhasználók nem fognak tudni hozzáférni a tétprogramjukhoz.

A Floki kriptoértéke 0,00002837 és 0,00002776 dollár között ingadozott csak az elmúlt héten. Piaci kapitalizációja ez idő alatt 272 és 265 millió dollár között mozgott. Ezzel a Floki-hírrel a szakértők továbbra is bizakodóak, mivel 2024 februárjában 0,00003134 dolláros emelkedést jósolnak.

A KangaMoon gyorsabban ugrik, mint Bonk és Floki?

Alacsony, 5 millió dolláros piaci sapkával a KangaMoonnak nem lesz szüksége annyi új alapra, hogy megelőzze Flokit és Bonkot. Ráadásul a KANG abban különbözik a másik két mémérmétől, hogy csinál valamit. Fontos pénznemként szolgál a karakterek fejlesztéséhez a játékban, ami azt jelenti, hogy a befektetők a kereskedésen kívül is értéket kapnak.

Fedezze fel a Kangamoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában