2024. Április 21., vasárnap
Konrád névnapja

A Meme Moguls (MGLS) lenyűgöző árpályát mutat, miközben a Dogecoin (DOGE) és a Mirror Protocol (MIR) nem mutat új ATH elérésének jelét

2024-02-05 06:53 | Nézettség: 195
A Dogecoin két éve lenyűgöző történelmi csúcsot ért el: 0,7316 dolláros árfolyamon, ami 89,2%-os növekedést jelent jelenlegi árához képest.

Bull Meme

Noha még csaknem három év van hátra, a Dogecoin token nem biztos, hogy egyhamar megdönti ezt a rekordot, ha idén nem lesz 0,1 dollár. 

Hasonlóképpen előfordulhat, hogy a Mirror Protocol idén sem közelíti meg történelmi csúcsát, ha figyelembe vesszük, hogy a jelenlegi ára milyen alacsony az ATH elérésekor fennálló árához képest. Eközben a Meme Moguls százszoros emelést hajt végre idén, ha fenntartja ezt a jelenlegi árat. röppálya.

A Dogecoin (DOGE) új havi támogatási ára alá csökken

Miután ígéretes erőfeszítést tett a 0,10 dollár feletti csúcsérték elérésére idén, a Dogecoin ára 11,99%-kal csökkent heti 0,07728 és 0,08226 dollár közötti tartományban. A Dogecoin azonban még mindig a közelmúltban 2,46%-os eséssel küzd.

A Dogecoin token által a tavalyi évtől mostanáig küzdő csökkenések sorozata messzebbre dobta a DOGE árfolyamát minden idők csúcsától. A Dogecoin jelenlegi lendülete azt is jelzi, hogy a Dogecoin hamarosan eléri történelmi csúcsát.

A Dogecoin piacra dobása óta összesen 14 000%-os növekedést ért el. Ez a százalékos érték azonban 20 000% fölé emelkedett, amikor a Dogecoin ára minden idők csúcsán volt. A szakértők úgy vélik, hogy egy év folyamatos bullish lendület kell ahhoz, hogy a DOGE ismét lemásolja ezt a teljesítményt.

A Meme Moguls előértékesítése február 28-án zárul. Utolsó lehetőség $MGLS vásárlásra a listázás előtt – Látogassa meg a webhelyet még ma. 

A Mirror Protocol (MIR) árai alacsonyak a folyamatosan csökkenő fázisban

A Mirror Protocolt elnyomja a régóta csökkenő nyomás, ami miatt a token ára már hosszú hónapok óta 0,1 dollár alá került. Ez a szakasz több mint káros volt a Mirror Protocol árára, mivel két éve nem volt jelentős nyereség.

Az 1 549 237 dolláros piaci kapitalizációjával a Mirror Protocol lemarad a legjobb kriptoérmék többségétől, különösen 100 millió dollár alatt, míg a legjobb 100 kriptográfia meghaladja az 1 milliárd dollárt, az első 500 pedig meghaladja a 100 millió dollárt. 

A Mirror Protocol ármozgásai gyengítették a rövid távú technikai pontszámot, mivel az elmúlt hónap kereskedése több bearish jelet adott azoknak, akik a token közvetlen pályáját figyelik. A korábbi és a közelmúltbeli pályák szerint a MIR semmi jelét nem mutatja annak, hogy hamarosan meglátogatná az ATH-ját.

A Meme Moguls-ok (MGLS) tartói 90%-kal emelkedtek

A közelgő bikapiacra való felkészülés során a szakértők a memecoinok számának jelentős növekedését jósolják, ami meghaladja a 2021-es hevületet. A számtalan memecoin közül a Meme Moguls (MGLS) várhatóan átveszi a vezetést, még a jól bevált társait is megelőzve.

Ez az Ethereum-alapú memecoin felhívta a befektetők figyelmét egy jövedelmező ajándék bemutatásával, amely 10 000 dollár értékű MGLS tokeneket kínál azoknak a résztvevőknek, akik meghatározott feladatokat teljesítenek az értékesítés előtti szakaszokban. A Zealy-n keresztül elérhető jutalmak, valamint a korai befektetők akár 90%-os megtérülése is ígéretes növekedést jelez előre.

Ahogy az MGLS token az 5. szakaszba ér, 0,0036 dolláros ára egy gyorsan eladott 5. szakasz előértékesítésében, a Meme Moguls-t bullish hangulat veszi körül. Az elemzők az egyik legjobb befektetési célú kriptográfiai eszköznek számítanak, ezért jelentős megtérülést jósolnak a befektetők számára a bevezetés előtt. A CoinGeckon való jegyzése szintén nagyobb népszerűségnek örvend, ami befolyásolhatja az értékét.

A csapat azt is megjegyezte, hogy a következő héten bepillantást nyernek a Meme Moguls játék játékmenetébe és funkcióiba, a játék tesztfázisa pedig március 11-én indul. Az előértékesítés február 28-i záró dátuma után a fennmaradó tokenek a játékon belüli bevételekre és jutalmakra lesznek fordítva, valamint a listázási dátum előtt égetésre beállított további tokenekkel.

Az elemzők 100-szoros hozamot vetítenek előre a tokentulajdonosok számára az Uniswap és más platformok tőzsdei bevezetése után, ami az MGLS token ára 0,19 dollárra emelkedhet.

További információ a Meme Moguls (MGLS) előértékesítéséről: 

Látogassa meg a Meme Moguls | Csatlakozz a közösséghez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában