2024. július 18., csütörtök
Frigyes névnapja

A Decentraland (MANA) és a The Sandbox (SAND) lendületet kap, az Everlodge (ELDG) már az uniswapon

2024-02-14 07:50 | Nézettség: 258
- A Decentraland felfelé halad, és Q alatt 0,60 dollár fölé is eljuthat - A Sandbox 10,4%-ot emelkedett az elmúlt héten, és 0,8116 dollárra emelkedhet - Az Everlodge 100-szoros felfutást tapasztal, és magas ROI-t biztosít

Everlodge

A Decentraland (MANA) és a The Sandbox (SAND) két Metaverse témájú altcoin, amelyek kezdetben viharszerűen elfoglalták a Web3 teret. A legutóbbi grafikonon szereplő teljesítményük is bullish volt, mivel mindkét kriptovaluta értéke jelentős emelkedést tapasztalt. Ennek ellenére minden figyelem az Everlodge (ELDG) felé irányult, egy olyan közelgő ingatlanpiacra, amely frakcionálni fogja az ingatlanbefektetéseket, és bárki számára elérhetővé teszi a 4548 billió dolláros globális vendéglátóipart. A végére meghatározzuk, hogy most melyik a legjobb kriptográfiai befektetés.

A Decentraland (MANA) 0,48 dollárra emelkedik – Meddig érhet el a negyedik negyedévre?

A Decentraland (MANA) gyorsan emelkedik az értéke, és a kereskedési volumen is megugrott. Csak az elmúlt hét során a Decentraland ára 10%-ot emelkedett. 

A mélypont 0,42 dollár volt, míg a csúcspont 0,48 dollár volt, és a Decentraland crypto most hatalmas növekedési potenciállal rendelkezik a diagramon szereplő mutatók és az általános emelkedő árfolyam alapján. A Decentraland ár-előrejelzése alapján a 2024-es év 0,6537 dolláros értéken érhet véget.

A homokozó (SAND) 10,4%-os növekedés – az ár eléri a 0,8116 dollárt 2024 végére

A Sandbox (AND) szintén felfelé lépett a slágerlistákon a közelmúltban, és a Metaverse jelzőjeként dominál az iparágban. Csak az elmúlt hét során a Sandbox ára 10,4%-kal emelkedett. Sőt, az előző héten a kripto ára 0,42 dollárról 0,48 dollárra emelkedett, és hamarosan új magasságokat érhet el. 

Ez az árakció a The Sandbox crypto esetében támogatott lesz, ha sikerül visszajutnia a 150 napos EMA fölé, és a diagramon szereplő mutatók pozitív képet festenek a jövőjéről. A The Sandbox ár-előrejelzése szerint az év végére elérheti a 0,8116 dollárt.

Az Everlodge (ELDG) lehetővé teszi a frakcionált NFT-befektetéseket az ingatlanokba és a Spike 100-szorosát

Az Everlodge (ELDG) egy olyan közelgő platform, amely egy ingatlanpiacot fog tartalmazni, ahol bárki diverzifikálhatja portfólióját azáltal, hogy ingatlanokra ugorhat. Ezek azonban hagyományosan a legtöbb ember számára elérhetetlenek voltak a belépési magas költségek miatt. 

Ennek eredményeként az Everlodge úgy oldja meg ezt, hogy a tulajdonságokat NFT-ként verte, majd kisebb darabokra osztja, ahol minden darab mindössze 100 dollárt ér. Így bárki megengedheti magának és változatossá teheti birtokát.

Ráadásul az ingatlanok értékének növekedésével az egyes NFT-k értéke is növekedni fog. Így bárki hozzájuthat a passzív jövedelemszerzési lehetőségekhez, hiszen a bérleti díjból származó nyereség egy részét is megkapja, a tulajdoni hányad alapján. Az ELDG áll a középpontban, és ez az egyik legjobb DeFi érme.

A projekt nemrég fejezte be az előértékesítést, és a legkorábbi befektetők 190%-os megtérülést értek el. Az új befektetők is aktívak, mivel a kripto már szerepelt az Uniswapon, és jelentős figyelmet kap. Ez a legfrissebb elemzői előrejelzések alapján százszorosára növelheti az értékét. Ezek a szempontok teszik a legjobb kriptográfiai eszközt a befektetéshez.

Az Everlodge-ról (ELDG) kapcsolatos további információkért látogassa meg webhelyüket .

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában