2024. Április 12., péntek
Gyula névnapja

Piaci összefoglaló: The Graph (GRT) és Gnosis (GNO) Bullish, Everlodge (ELDG) Uniswap listán

2024-02-13 09:37 | Nézettség: 145
Ahogy a kriptopiac különböző show-kkal küzd a bikafutás előtt, sok token bullish lendületet mutat.

everloge

A Graph (GRT) felülkerekedett az elmúlt havi bearish nyomáson, miután az elmúlt héten bullish jeleket mutatott. A Gnosis (GNO) is folytatta emelkedett lendületét, a befektetők pedig többet akarnak.

Az előértékesítés befejezése után az Everlodge (ELDG) token éppen most került a Uniswap listára. Az új DeFi projektek egyikeként az Everlodge rengeteg befektetőt vonzott az ingatlanpiac decentralizálásának egyedülálló ötletével.

Az Everlodge (ELDG) tőzsdére kerül a Tier-1 tőzsdéken, 0,06 dollárért kel el

Mivel a The Graph és a Gnosis folytatja a felfelé ívelő pályát, az Everlodge újabb mérföldkőhöz érkezett, miután felkerült az Uniswap-ra. Az előértékesítés kezdete óta az Everlodge kedvező fogadtatásra talált az ingatlanbefektetések iránt érdeklődő befektetők körében. Mivel az ingatlanszektor kizárólag a gazdagok és befolyásosok számára van fenntartva, úgy tűnik, az Everlodge megjelenéséig az átlagos befektetők nem csatlakozhatnak a luxuspiachoz.

Az Everlodge ökoszisztéma az Airbnb digitális változata lesz, amely az alacsony jövedelműek számára kínál utat a gazdagsághoz a részleges ingatlantulajdon révén. Az Everlodge luxusotthonokat és villákat digitális NFT-eszközökké ver, amelyeket a befektetők már 100 dollárért megvásárolhatnak.

Nem csak az, hogy az Everlodge négy különböző ökoszisztémát kínál a befektetőknek, amelyeket felfedezhetnek. A befektetők profitálhatnak a platform piacteréből, ahol tranzakciók zajlanak, egy fejlesztői indítópultból, ahol forrásokat gyűjtenek a következő fejlesztéshez, egy jutalomklubot a rendíthetetlen tagok számára, és egy hitelezési platformot, ahol az eszközöket hitelek fedezeteként használhatják.

A platform ERC20 ELDG tokenjét mindössze 0,06 dollárért adják el. A korai befektetők, akik csatlakoztak az előértékesítés első szakaszához, több mint 190%-os profitot könyvelhettek el befektetésükből. Az elemzők újabb hatalmas, 30-szoros ROI-t jósolnak a projekt elindításakor. A bikafutás előtt az új DeFi projektekbe, például az Everlodge-ba történő befektetés hatalmas nyereséghez vezethet az évben.

A grafikon (GRT) legyőzi a medvenyomást. Felnőhet 0,5 dollárra?

A The Graph-ot (GRT) 2023 decemberében sújtó medvenyomás az új évben is folytatódott, és a token ára 9%-kal csökkent az elmúlt 30 napban a CoinMarketCap adatai alapján. Mivel a The Graph megpróbálta felmászni a 0,2103 dolláros ellenállási szintet, a tokent elutasították, és végül a 0,1696 dolláros támogatási szinten konszolidálódott.

A heti grafikonokon a The Graph árfolyama kitör a holtfából, 7,50%-kal emelkedett az elmúlt héten. A Graph kereskedési volumene is jelentős fellendülést mutatott az időkeret során, ahogy a vásárlók kezdtek dominálni. Ha továbbra is a bikák dominálnak, a token 0,3 dollár felett kereskedhet a következő hónapokban.

A Gnosis (GNO) Eyes 500 dollár, ahogy a Bullish Momentum folytatódik

A 2020-ban elindított Gnosis (GNO) 2021 novemberében történelmi csúcsra, 1088 dollárra emelkedett. Azóta a Gnosis a medve nyomásának köszönhetően elvesztette formáját. A bikák azonban ismét dominálnak, 28,12%-os növekedéssel az elmúlt 3 hónapban.

Az elmúlt 30 napban a Gnosis token ára 193,18 dollárról 252,75 dollárra nőtt, ami több mint 30%-os növekedés a CoinMarketCap adatai alapján. Mivel a Gnosis árfolyama közeledik a 250 dolláros küszöb ismételt teszteléséhez, egy e szint feletti nyomás katalizátora lehet az 500 dolláros emelkedésnek a bikafutásban.

Az Everlodge-ról (ELDG) kapcsolatos további információkért látogasson el a webhelyükre.

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában