2024. június 13., csütörtök
Antal, Anett névnapja

A Stelar (XLM) árfolyama a támasz szintje alá süllyed, a NEAR protokoll (NEAR) erős ingadozásokkal küzd, az Everlodge (ELDG) 190%-ot szárnyal

2024-02-10 07:49 | Nézettség: 161
Míg egyes altcoinok pozitív árfolyampályákat tapasztalnak, mások küzdenek a lendület fenntartásáért.

crypto

Ezek közül kettő a Stellar és a NEAR Protocol. Annak ellenére, hogy tavaly ilyenkor 20%-kal nőtt az érték, a Stellar (XLM) és a NEAR Protocol (NEAR) egyidejűleg kritikus válsággal néz szembe. Eközben létezik az Everlodge (ELDG), egy következő szintű kriptovaluta, amelynek célja, hogy az idei évben a legjobb befektetési célú kriptovaluta közé kerüljön, mivel már bekerült az Uniswap tőzsdére.

A Stellar (XLM) alacsonyabb árakat ér el, mint a támogatási szintje

A Stellar (XLM) kriptovaluta nehéz időszakon megy keresztül, mivel ára folyamatosan csökken. Konkrétan, az XLM token három egymást követő héten mínuszban van, és a közelmúltban tovább esett a múlt heti legalacsonyabb érték alá, ami újabb gyengeséget jelez.

 Jelenleg a Stellar 0,107 és 0,112 dollár közötti ársávban forog, az elmúlt egy hónapban közel 9%-ot veszített értékéből. Heti kitekintésben a Stellar több mint 3%-ot csökkent, miközben a stabilitás visszaszerzésére törekszik.

Hasonlóképpen, a Stellar piaci kapitalizációja valamivel több mint 10%-kal csökkent 3,16 milliárd dollárról 3,04 milliárd dollárra az elmúlt héten. Bár az XLM ár csökkenő tendenciája folytatódni látszik, még mindig van lehetőség a további csökkenésre, mielőtt elérné az alacsonyabb keresleti zónát. Ha az ár eléri ezt a zónát, fennáll annak a lehetősége, hogy a vásárlók belépnek a piacra, hogy megpróbálják visszahajtani az árat.

Az Everlodge (ELDG) a legjobb befektetési kriptovaluta, mivel 190%-os megtérülést biztosít a korai befektetőknek

Az Everlodge (ELDG) megzavarja a billió dolláros ingatlanipart azáltal, hogy blokklánc-technológiát alkalmaz a fizikai ingatlanok digitális javakká történő átalakítására. Ez az innováció lehetővé teszi az egyének számára, hogy mindössze 100 dolláros befektetéssel befektessenek, kereskedjenek és birtokolják a globális ingatlan egy részét. 

Ezenkívül az Everlodge újraéleszti az ingatlanszektort egy Launchpad funkcióval, amely összeköti a fejlesztőket a lelkes befektetőkkel. Ez a platform megkönnyíti a fejlesztési tőkéhez való zökkenőmentes hozzáférést a fejlesztők számára, és exkluzív lehetőségeket biztosít a befektetőknek az értékesítés előtti ügyletekhez.

Azzal összefüggésben, hogy a legjobban megvásárolható kriptopénzek közé tartozik, az Everlodge előértékesítésének korai támogatói figyelemre méltó megtérülést értek el befektetésükön, és elképesztő, 190%-os ROI-t zártak. Az előértékesítés tokenenként 0,01 dollárról indult, és 0,029 dollárral zárult, és most a token várhatóan megjelenik az Uniswap-on.

 Végső soron az Everlodge egyedülálló lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy töredékes ingatlanvagyonnal rendelkezzenek, mindössze 100 dollártól kezdve. Ezek az NFT-k hozzáférést biztosítanak a platform kereskedési piacteréhez és egy hitelezési platformhoz, ahol a felhasználók hitelfedezetként használhatják eszközeiket.

A NEAR Protokoll (NEAR) küzd a 3 dollár feletti erős tartásért

A NEAR Protocol árfolyama folyamatosan csökken, és a magasabb szinteken tapasztalható ellenállás miatt teret veszít. A lendületes kezdés ellenére sem sikerült fenntartani a lendületet, ami az irányítás elmozdulását jelezte az eladók felé. Jelenleg a NEAR Protocol erős csökkenő tendenciát mutat, és a kulcsfontosságú mozgóátlagok alá esik.

Az elmúlt 30 napban a NEAR Protocol mintegy 17,12%-ot veszített értékéből, heti kitekintésben pedig összesen 5,11%-ot. Mivel a felhasználók a kitörésre várnak, az érme kevés lehetőséget mutat arra, hogy hamarosan túllépje a 3 dolláros küszöböt.

 Bár a NEAR Protocol ára visszaállt a heti 2,69 és 2,97 dollár közötti kitörési tartományba, lehetőség van arra, hogy új mélypontokat teszteljen, ha tovább csökken. Ez a közelmúltbeli árfolyam-akció a bullish lendület elvesztését jelzi, és a rövid távú vevőket magasabb szinten kapták el.

Az Everlodge-ról (ELDG) kapcsolatos további információkért látogasson el a webhelyükre .

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában