2024. július 18., csütörtök
Frigyes névnapja

Az Everlodge (ELDG) készen áll berobbanni az ingatlanpiaci blokkláncával, az Algorand (ALGO) és a Mina (MINA) küzdenek

2024-02-11 08:36 | Nézettség: 228
Miközben az Everlodge (ELDG) arra készül, hogy elindítsa platformját a blokkláncon, a vezető kriptoprojekt forradalmasítani fogja az egyének ingatlanbefektetési módját. ​

everloge

Eközben Algorand (ALGO) és Mina (MINA) különböző mértékű bearish küzdelmet mutat.

Hatalmas potenciál az Everlodge (ELDG) számára, mint projekt, amely a világ első luxusingatlan piacterét hozta létre a blokkláncon

Az Everlodge (ELDG) a digitális forradalom útját vonzza, miközben a projekt hamarosan elindul a blokkláncon. Az Everlodge platform egy olyan projekt, amelynek célja a blokklánc-technológia szinergizálása, hogy az ingatlanokba történő befektetés megfizethető és biztonságos legyen. Az Everlodge tervei közé tartozik a frakcionált NFT-k létrehozása, amelyek mögött luxustulajdonok állnak. Mint ilyenek, azok a befektetők, akik megvásárolják ezeket az NFT-ket, automatikusan társtulajdonosok lesznek azoknak az ingatlanoknak, amelyeket ezek az NFT-k képviselnek.

Ennek eredményeként az általában drága ingatlaneszközöket apró darabokra bontják, hogy megfizethetőek legyenek. A felhasználók már 100 dollárral megvásárolhatják ezeket az NFT-ket, amelyek ezen eszközök digitális reprezentációi. Ezenkívül a befektetők részesedést szereznek a befektetésük által termelt bevételből. Mindeközben olyan izgalmas jutalmak várják az ELDG birtokosait, mint a platform kedvezményei és az ingyenes éjszakai tartózkodás.

Nevezetesen, a platform ELDG natív tokenje éppen most fejezte be az előértékesítést, és felkerült az Uniswap tőzsdére, várhatóan hamarosan további 1. szintű tőzsdék is megjelennek. Azok a korai befektetők, akik megvásárolták a tokent az első értékesítés előtti szakaszban, hatalmas, akár 190%-os ROI-t regisztráltak.

A token bevezetése után várhatóan újabb bullish rally lesz, az elemzők pedig 30-szoros emelkedést vetítenek előre. Kiemelt kriptográfiai projektként az Everlodge és ELDG tokenje hatalmas potenciált rejt magában a kriptoiparban. Mint ilyen, a projekt a legjobb blue-chip kriptopénznek bizonyulhat, megelőzve a többi olyan kriptopénzt, mint az Algorand és a Mina.

Algorand (ALGO) az újjáéledés jeleit mutatja a januári bearish trend között

Az Algorand (ALGO) a pozitív árfolyam-visszakövetés jeleit mutatja, miután néhány hétig a medvepiacon tartózkodott. Az Algorand árdiagram adatai azt mutatják, hogy a token január elején elérte a 0,23 dolláros árat, de azóta szabadesésnek indult, ami több mint 30%-os veszteséget eredményez ezen az időkereten belül a piaci statisztikák szerint.

Eközben február eleje óta az Algorand token 7%-os árfolyamnövekedést mutatott az elmúlt héten. Az Algorand kereskedési volumene és piaci kapitalizációja is pozitív volt az elmúlt héten. Bár még korai szakaszban van, a szakértők úgy vélik, hogy a token ígéretes jeleket mutat, ami jelentős áremelkedéshez vezethet a következő hetekben.

Mina (MINA) Garners Bullish Momentum

A Mina (MINA) 2023 decembere óta hatalmas növekedésnek volt tanúja, és a token ára végül január 2-án érte el az éves csúcsot, 1,5 dollárt. A token azonban nem vitte tovább emelkedő potenciálját, ami az árérték csökkenését eredményezte. Január 23-ra a Mina árfolyama az 1 dollár alá esett.

Eközben a piaci statisztikák azt mutatják, hogy Mina megtörte a bearish spirált, és most emelkedésben van, mivel az elmúlt héten enyhe 3%-ot erősödött. Összességében a piaci jelzések jónak tűnnek a Mina tokennel kapcsolatban, és az elemzők a token meghosszabbítását prognosztizálják 2024 első negyedévében.

Az Everlodge-ról (ELDG) kapcsolatos további információkért látogasson el a webhelyükre.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában