2024. június 21., péntek
Alajos névnapja

A Dogecoin (DOGE) és az Ordi (ORDI) szenvednek a medvepiaci hangulat miatt, a Meme Moguls pedig listázásra vár

2024-02-06 08:17 | Nézettség: 168
Az Ordi (ORDI) és a Dogecoin (DOGE) a legjobb memecoinok közé tartoznak, de a medvepiaci hangulat miatt az árfolyamuk csökkenhet.

dogecoin

Eközben a Meme Moguls (MGLS) előértékesítése a végéhez közeledik, mivel a platform bejelentette, hogy az előértékesítés február 28-án véget ér. Vizsgáljuk meg, mi történne a felesleges MGLS tokenekkel, amikor az előértékesítés véget ér, és miért rohannak a befektetők az MGLS megvásárlására. zsetonok most. 

A Meme Moguls (MGLS) bejelentette, hogy platformként többlet MGLS tokeneket éget el. Válassza február 28-át az előértékesítés lezárásához 

Míg a Dogecoint és az Ordit keményen sújtja a medvepiac, az utolsó pillanatban elkezdődött a Meme Moguls tokenekért való tülekedés, miután a platform február 28-át jelentette be az értékesítés előtti befejezési dátumként. A Meme Moguls megnövekedett népszerűsége a piacon megnövelte a tokent, mint az egyik legnépszerűbb kriptográfiai eszköz, amelybe idén be lehet fektetni, és a projekt 2 millió dolláros előértékesítés küszöbén áll.

A Meme Moguls, az Ethereum-alapú DeFi platform oktató utat kínál a befektetőknek a kriptokereskedelemhez. A befektetők megtanulják a gazdag kereskedők trükkjét, és a tapasztalatokat felhasználva megsokszorozzák befektetéseiket. Az előértékesítés utolsó hónapja izgalmas lesz, mivel a platform rengeteg játékfunkciót jelentett be. A következő hét napban bemutatják az elérhető játékok platform előzetesét, a játékteszt pedig március 11-én lesz.

Az MGLS platform ERC20 token jelenleg az előértékesítés 5. szakaszában van, és 0,0036 dollárért kelt el. Ahogy a platform a 6. szakaszhoz közeledik, a tokent 0,0042 dollárért adják el. Egy izgalmas, 30%-os befizetési bónusz áll az új belépők rendelkezésére. A korai befektetők, akik csatlakoztak az előértékesítés első szakaszához, 90%-os nyereséget kaptak befektetésükből. 

Az előértékesítés végén a meg nem vásárolt tokeneket ajándékok formájában továbbosztjuk a befektetőknek. A Meme Moguls azonban elégeti a felesleges jelzőt, mielőtt tőzsdére bocsátják. Az elemzők szerint az MGLS az egyik legnépszerűbb kriptográfiai eszköz, amelybe jelenleg érdemes befektetni, 100-szoros hozammal jutalmazza a befektetőket az indulás után.

Dogecoin (DOGE) harcok a medvepiac felszínen maradásáért 

A Dogecoin (DOGE) birtokosai nagyon örültek, amikor decemberben a Dogecoin ára 0,1 dollár fölé emelkedett . A januári bullish trendvonal elutasítása azonban azt eredményezte, hogy a Dogecoin a 0,1 dolláros szint alá esett. A Dogecoin Relative Strength Index (RSI) egy bearish mintát tár fel, ami azt jelzi, hogy több befektető keresi a tokent.

Mivel az RSI 50 alatt van, félő, hogy a Dogecoin tovább fogy, mint a jelenlegi ára. A 0,08 dolláros zóna erős újratesztelése azonban feldobhatja a Dogecoin lendületét, megnyitva az utat a 0,1 dolláros küszöb újratesztelése előtt.

 Az Ordi (ORDI) 33%-ot esett egy hónap alatt, mivel a Bitcoin ETF hatása hatással van a kriptopiacra 

A Bitcoin ETF jóváhagyását kísérő csökkenő tendencia hatással volt a kriptopiacra. A bitcoin-alapú memecoin esetében, mint például az Ordi (ORDI), a hatás súlyos volt, mivel az Ordi ára egy hónap alatt 33%-kal csökkent. 

 Ez a fejlemény az Ordi piaci kapitalizációjára is hatással volt, mivel a token csökkentett érdeklődést mutat a befektetők részéről. Bár a token az elmúlt héten visszanyerte némi veszteséget, erős bullish jelenlétre van szükség, ha az Ordi árfolyama elérné az elemzők 100 dolláros előrejelzését az év végére.

Látogassa meg a Meme Moguls-t

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában