2024. június 13., csütörtök
Antal, Anett névnapja

Az új Memecoins egyedi játékfunkció, amely versenyezhet a Shiba Inu és a Dogecoins segédprogrammal

2024-02-02 08:31 | Nézettség: 195
Memecoinként a Shiba Inu-nak és a Dogecoin-nak van egy nagy hibája: nem használhatók.

meme

Míg a Shiba Inu ezen lassan változtat a Shibarium elindításával, a Dogecoin továbbra is a memecoin hírnevére hagyatkozik, hogy felértékelje. Ez mindkét projektet ki van téve a versenynek. 

Most egy új memecoin, amely nagyszerű hasznosságot és innovatív koncepciót mutat be, kihívást jelenthet a Shiba Inu és a Dogecoin számára. Már csaknem 2 millió dollárt gyűjtött az előértékesítés során, és befektetők ezreit vonzotta. 

A Dogecoin megtartja első számú státuszát?

A világ első memecoinjeként a Dogecoin mindennapi névvé vált. A projekt azonban az elmúlt évben nem sikerült. Míg az új belépők, például a Pepe és a BONK több mint 1000%-os nyereséget tapasztaltak, a Dogecoin ára 14%-kal esett 2023-ban. Ez frusztrációt váltott ki a bullish birtokosaiban, és az elemzőkben felmerült a kérdés, hogy a Dogecoin maradhat-e az első számú memecoin. 

A legújabb pletykák azt sugallják, hogy a Dogecoin az X tranzakciós módszerévé válhat még ebben az évben. Tekintettel arra, hogy Elon Musk a Dogecoin erős szószólója, ez a fejlesztés megváltoztathatja a projektet. Ez azonban pusztán spekuláció.

Január 31-ig nem történt bejelentés a Dogecoin fejlesztésekkel kapcsolatban. Ennek eredményeként a Dogecoin ára 12,5%-ot esett januárban, napi kereskedési volumene pedig 34,7%-kal esett vissza az elmúlt 24 órában. 

A Shibarium 300 millió tranzakciót tesz lehetővé 

A Shiba Inu lassan javítja a segédprogramját. Az elmúlt évben a fejlesztők egy exkluzív Shiba Inu magazint indítottak el a közönség számára, valamint a Shibariumot, a Layer-2 platformot. A Shibarium exponenciális növekedést eredményezett a Shiba Inu ökoszisztémában, és 304 millió tranzakciót bonyolított le. 

A Shiba Inu ára azonban még nem képes megismételni ezt a növekedést. Az elmúlt 30 napban a Shiba Inu értéke 14,5%-kal csökkent, és a Shiba Inu napi kereskedési volumene jelentős visszaeséssel szembesült. 

A cikk írásakor a volumene mindössze 101 millió dollár volt, így a Shiba Inu a 61. helyen álló kriptovaluta kereskedési volumen alapján, annak ellenére, hogy a 17. legnagyobb kriptovaluta a piaci kapitalizáció alapján. 

A mémmogulok 90%-kal emelkedtek az előértékesítés során

A Meme Moguls egyedülálló játékfunkciót kínál, amely azonnal megkülönbözteti a többi memecointól. Ez az innovatív új projekt hullámokat kelt az előértékesítési területen. A token értéke 90%-kal nőtt, és a projekt közel 2 millió dollárt gyűjt. 

A világ első mém-alapú virtuális tőzsdéjeként a kriptoelemzők rendkívül optimisták ezzel az ambiciózus új projekttel kapcsolatban. A projekt egy új játékfunkciót vezet be, amellyel a játékosok bevételre tehetnek szert a mémek ökoszisztémájában. Ennek az ökoszisztémának a fő jellemzője a virtuális tőzsde. A játékosok 100 000 dollárt kapnak virtuális valutában, hogy portfóliót építsenek, és portfóliójuk teljesítménye alapján jutalmakat kapnak. 

Azok a játékosok, akik biztosak befektetési képességeikben, képesek lesznek egymással versenyezni. Számos ingyenes és fizetős verseny is elérhető lesz a befektetők számára, valamint más játékok, például a Beat the Market, amelyek során a befektetőknek meg kell próbálniuk felülmúlni a valós alapokat. 

A Meme Moguls $MGLS-t fogja használni irányítási tokenjeként. Az $MGLS-t passzív jövedelem generálására lehet tétbe helyezni, vagy hosszú távú hozam érdekében tartható. A $MGLS jelenleg 0,0036 dollárért kelt el a Meme Moguls előértékesítés 5. szakaszában, és megvásárolható a projekt weboldalán. 

További információ a Meme Moguls (MGLS) előértékesítéséről: 

Látogassa meg a Meme Moguls | Csatlakozz a közösséghez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában