2024. július 18., csütörtök
Frigyes névnapja

Ali Martinez Bullish Solana jövőjéről (SOL); Shiba Inu (SHIB) és Meme Moguls (MGLS) harcol a Top Dogért

2024-01-31 09:20 | Nézettség: 320
Úgy tűnik, hogy a Solana (SOL) egy csökkenő párhuzamos csatornából tör ki.

meme moguls

Egy jelentős kriptoelemző szerint nagy eséllyel a 100 dolláros tartomány fölé kerül az érték. Azonban nem ez az egyetlen kriptovaluta, amely bullish teljesítményt mutat, mivel a Shiba Inu (SHIB) kriptovaluta is bullish a listákon. A Meme Moguls (MGLS) szintén uralja a listákat, de ha az árfolyam folytatódik, akkor túlszárnyalhatja a legjobb Shiba Inut és Dogecoint. 

Solana (SOL) 100 dollár fölé emelkedik Ali Martinez szerint

Solana (SOL) árfolyama visszanyerte a tapadást, és előrelépett, miután visszapattant az előző kitörési zónából. A kriptovaluta csekély nyereséget regisztrált, és még 10%-ot is sikerült növelnie az elmúlt pár napban. Az árfolyam kilábal a korábbi veszteségekből, és a Solana kripto hamarosan bullish területen kereskedhet. 

A heti diagram egy felfelé ívelő csatornamintát mutat be, amely tiszteletben tartja a felső és alsó határokat, mint támogatási és ellenállási szinteket. A Solana ára hamarosan megugrhat. A fő kriptoelemző, Ali Martinez szerint Solana 94 dollár felett tud tartani, és nagy esélye van 113 dollárra előrelépni. A Solana általános ár-előrejelzése szerint az érme 2024-ben 145,94 dolláron érhet véget.

Shiba Inu (SHIB) felfelé tart – meddig tud tüskézni?

Shiba Inu (SHIB) a gyengeség jeleivel szembesült, és értékcsökkenést kezdeményezett, mielőtt felépült volna. A kriptovalutának még át kell haladnia egy nagy ellenállási ponton, hogy további felfelé íveljen az értéke. Emelkedő tendencia azonban lehetséges. A Shiba Inu árelemzése szerint a kriptopénznek a 0,00000800 dolláros szint fölé kell mozognia. 

Ha így tesz, a vásárlók visszaszerezhetik az irányítást a piac felett. A Shiba Inu kripto már az 50 napos EMA felett van, ami azt mutatja, hogy a bikák visszaszerzik az irányítást. További felfutások esélye is fennáll, feltételezve, hogy kitörés történik. A Shiba Inu ár-előrejelzése szerint 2024-ben 0,000015 dolláron érhet véget.

A Meme Moguls (MGLS) bevezeti a szimulált kereskedést

A Meme Moguls (MGLS) egy olyan platformot hoz létre, amelyen a kereskedők hozzáférhetnek a mémkultúrához, és bővíthetik portfóliójukat azáltal, hogy szimulált kereskedésre ösztönzik őket. Egy közelgő DeFi projektként egy vonzó, sőt dinamikus ökoszisztémát tud létrehozni, amelyben a játékosok interakcióba léphetnek, mém-alapú kriptovalutákkal kereskedhetnek, és profitot szerezhetnek belőle. 

A játékosok hozzáférhetnek a Moguls Worldhöz, amely egy dedikált Metaverse. Ebben az MGLS tokent játékon belüli pénznemként használják, de további passzív tőkenyereségre is tétbe kerülhet.

Az előértékesítés 5. szakaszában elérte a 0,0036 dollárt. Míg a korai befektetők 90%-os megtérülést értek el, az első negyedévben még mindig hatalmas áremelkedés 50-szeresére emelkedik. Az előértékesítés szintén közel 2 millió dollárt gyűjtött, és 2,5 millió dollár bevétele felé halad. Minden szakaszban 10 000 dollár értékű MGLS token is van, amely Zelay-n keresztül történik. Minél nagyobb egy személy eljegyzése, annál nagyobb a szelet a tortából. 

A részvételhez a játékosoknak csatlakozniuk kell a Telegram közösséghez, követniük kell a csapatot az X-en, csatlakozniuk kell a Discord csatornához, követniük kell a csapatot az Instagramon, és feliratkozniuk kell a YouTube csatornára. Ezen kívül meghívhatják Zelay barátokat.

Összegzés

Egyértelmű, hogy Solana hamarosan felpöröghet az értéke, és hogy Shiba Inu felfelé tart. A Meme Moguls DeFi projekt azonban az előrejelzések szerint 100-szorosára nő a Tier-1 tőzsdéken való elindítását követően. Ilyen bullish lendülettel ez a legjobb kriptográfiai eszköz a befektetéshez.

Látogassa meg a Meme Moguls-t

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában