2024. július 20., szombat
Illés névnapja

A Dogecointól a Shiba Inuig: Útmutató a Következő Siker Történetének Kiválasztásához

2024-07-08 07:00 | Nézettség: 255
A mém érmék piaca folyamatosan változik, és új lehetőségeket kínál a befektetők számára, hogy megtalálják a következő nagy sikertörténetet.

Angry pepe fork dogecoin sibainu

Az Angry Pepe Fork kreatív conquer-to-earn stratégiájával és kiváló előértékesítési teljesítményével vonzza a tapasztalt befektetőket és a mém rajongókat egyaránt. Eredetileg mém érméként, a Dogecoin különböző előrejelzéseket mutat; míg rövid távon értéke csökkenhet, a jövője fényesnek tűnik. Egy másik jól ismert versenytárs, a Shiba Inu, bearish nézeteket képvisel, de hosszú távon jelentős növekedési potenciállal bír.

Az Angry Pepe Fork Fényes Jövő Elé Néz

Az Angry Pepe Fork hullámokat kelt új conquer-to-earn modelljével az előértékesítési fázisban, ahol a tétre helyezés lehetővé teszi az Army Pepe Fork hadsereg tagjai számára a kollektív keresést, és minél több zombimém érmét hódítanak meg, annál magasabb lesz az éves hozam (APY). Emellett minden birtokos többet kereshet, ha bizonyítja bátorságát és ügyességét a harcban, és magas rangú közösségi taggá válik.

A mém rajongóknak rengeteg lehetőségük van az Angry Pepe Forkkal, különösen azoknak, akik nagy Angry Pepe Frog rajongók vagy lemaradtak a natív Pepe tokenekről az elején. Eközben a Crypto Promo úgy véli, hogy az Angry Pepe Fork nagy jövő előtt áll.

Ellentétben a legtöbb más mémérmével, az Angry Pepe Fork valódi ökoszisztéma előnyöket nyújt. Az okosszerződés auditálásának bevonása tovább demonstrálja a platform elkötelezettségét a biztonság és az adatvédelem iránt. A projekt tétre helyezési dApp rendszere lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy APORK tokenjeiket harminc, hatvan vagy kilencven napra zárolják. Meglepő módon a tétre helyezési funkció már az előértékesítés során is él.

Ezenkívül a forgalomban lévő 1,9 milliárd token korlátozott száma várhatóan elősegíti a token ritkaságát és értéknövekedését. Eközben az Angry Pepe Fork token darabonként 0,014 dollárért értékesíthető az előértékesítés első szakaszában. Az elemzők azt is jósolják, hogy az érme értéke júliusban 200%-kal, majd nagyobb tőzsdéken való jegyzés után 1,000%-kal növekedhet.

Továbbá, az Angry Pepe Fork az előértékesítési bevételből rövid idő alatt több mint 195 000 dollárt generált. Várható, hogy ez az érték ebben a hónapban 800 000 dollárra nő, ahogy egyre több befektető érdeklődik ezen ígéretes érme iránt.

Dogecoin Árfolyam Előrejelzés

2024 augusztus 3-án a Dogecoin ára várhatóan 14,09%-kal 0,098 dollárra csökken egy friss Dogecoin árfolyam előrejelzés szerint. Az elmúlt 30 nap során a Dogecoin 11/30 (37%) zöld napot és 9,99% áringadozást tapasztalt. A múltbeli Dogecoin áringadozások és a BTC felezési ciklusai alapján a 2025-ös éves minimum Dogecoin ár 0,097 dollárra várható. Előrejelzések szerint a Dogecoin ára az elkövetkező évben akár 0,472 dollárra is emelkedhet.

Shiba Inu Árfolyam Előrejelzés

Egy friss Shiba Inu árfolyam előrejelzés szerint a Shiba Inu ára várhatóan 2024 augusztus első hetében körülbelül 0,00001519 dollár lesz, ami 4,70%-os csökkenést jelent. A technikai mutatók szerint jelenleg a hangulat bearish, és a Shiba Inu az elmúlt 30 nap során 14,52%-os áringadozást tapasztalt, 12/30 (40%) zöld nappal.

Jelenleg a Shiba Inu árfolyam előrejelzés 2025-re 0,00006908 dollár és 0,00001339 dollár közötti értékeket mutat. Ha az előrejelzett legmagasabb árat eléri, a Shiba Inu ára 2025-re 369,84%-os növekedést tapasztalhat jelenlegi értékéhez képest.

Az Angry Pepe Fork Sikerre Van Ítélve

A mém érmék piacának tárgyalása gondos értékelést igényel minden egyes érme különleges tulajdonságairól és piaci dinamikájáról. Az Angry Pepe Fork kreatív conquer-to-earn stratégiájával, robusztus előértékesítési teljesítményével és korlátozott token készletével kiemelkedik, ami mind fényes jövőt vetít előre.

Weboldal:https://angrypepefork.com/

Előértékesítés: Angry Pepe Fork 

Telegram: https://t.me/AngryPepeFork

Twitter: https://x.com/AngryPorkCoin

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában