2024. Április 21., vasárnap
Konrád névnapja

A Fetch.AI (FET) és a Graph (GRT) bálnák belevágnak a legjobb új mémérmék előértékesítési őrületébe – Meme Moguls (MGLS)

2024-02-21 08:00 | Nézettség: 136
Gondolkozzon el a Meme Moguls-on (MGLS), miközben számtalan Fetch.AI (FET) és The Graph (GRT) bálna árasztja el az előértékesítést.

meme moguls

Ez az 5. szakasz előértékesítési sztárja már közel 2,5 millió dollárt gyűjtött össze, jelezve, hogy az emberek érdeklődnek iránta. Egyes szakértők arra utalnak, hogy 2024-ben a Meme Moguls lehet a következő 100-szoros mémérme. Lássuk, miért.

Fetch.AI (FET): A Deutsche Telecom csatlakozik a Fetch Alapítványhoz

A Fetch.AI (FET) a közelmúltban izgalmas fejlesztésekkel került a címlapokra. A Fetch.AI például bejelentette , hogy a Deutsche Telecom vállalati partnerként csatlakozott alapítványához. Ez a partnerség számos előrelépést hoz a blokkláncban.

Ez a Fetch.AI hír katalizátora volt egy hetes gyűlésnek. A Fetch.AI kriptoértéke ekkor 0,63 dollárról 0,88 dollárra ugrott. Nem csak ez, a Fetch.AI piaci kapitalizációja 527 millió dollárról 740 millió dollárra nőtt. A hangulat ezzel a kriptoval kapcsolatban bullish, mivel 28 technikai mutató zölden villog. Emiatt a piaci elemzők azt jósolják, hogy a Fetch.AI 0,92 dolláron fog kereskedni 2024 második negyedévében.

The Graph (GRT): A legjobb kriptográfiai nyereség

Eközben a The Graph (GRT) a közelmúltban bullish rally-n ment keresztül. A CoinMarketCap adatai szerint a The Graph ára 0,16 dollárról 0,26 dollárra nőtt az elmúlt hét napban. Piaci kapitalizációja szintén 1,54 milliárd dollárról 2,48 milliárd dollárra nőtt ebben az időszakban.

 Clifton FX piaci elemző szerint a The Graph jelentős trendvonal-kitörést látott a heti időkeretben. Ezenkívül 0,507 dolláros bruttó regiszter árcélt tűzött ki. Ezenkívül ez a kripto már az 50 és a 100 napos EMA felett is forog. Ennek eredményeként a kriptoval foglalkozó szakértők bullish The Graph ár-előrejelzést készítettek. 2024 első negyedévében 0,30 dollárra drágulnak.

Meme Moguls (MGLS): Az egyik legjobb új mém érme

A Meme Moguls (MGLS) máris nagy feltűnést keltett a mém érmék piacán előértékesítésével, közel 2,5 millió dollárt gyűjtött. Az elővétel február 28-án ér véget, ekkor várható, hogy még jobban felforrósodnak a dolgok.

Egy MGLS token mindössze 0,0036 dollárt ér az előértékesítés 5. szakaszában, ami azt jelenti, hogy a korai befektetők 90%-os hozamot értek el. De ez csak a jéghegy csúcsa lehet, mivel a Meme Moguls szerint az Uniswap listázási tervei az értékesítés előtti időszakot követik. Az elemzők úgy vélik, hogy ez a lépés 1000%-kal növeli az MGLS értékét 2024 első negyedévében.

A legtöbb mémérmével ellentétben a Meme Moguls hasznosságot hoz az asztalra. Az MGLS-t irányítási tokenként és játékon belüli pénznemként pozícionálja a platform play-to-earn (P2E) játékához. Ez a virtuális tőzsdei kereskedési élmény lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy játék közben kriptot és jutalmakat szerezzenek, a tesztelés pedig március 11-én indul.

A Meme Moguls egy 30%-os befizetési bónusz ajánlatot állított össze, hogy kihasználja lendületét. Ennek eredményeként minden új vásárló, aki megszerezte a mémérmét, hatalmas bónuszt kap. A Shiba Inu és a Dogecoin sikerével összehasonlítva a Meme Moguls lehet az egyik legjobb mémérme, amelyet most vásárolhat.

Miért sietnek a Fetch.AI és a Graph Whales a Meme Moguls előértékesítésére?

A Fetch.AI és a The Graph bálnái beváltanak a Meme Mogulsból. Ezek a bálnák tömegesen jönnek, alacsony, 10,8 millió dolláros piaci kapitalizációjuk miatt. Más szóval, ez a mém érme gyorsabban fog növekedni, mivel kevesebb új alapra van szükség. Így a korai vásárlók nagyon gyorsan és egyszerűen hatalmas nyereséget tapasztalhatnak.

 Látogassa meg a Meme Moguls-t

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában