2024. július 20., szombat
Illés névnapja

A FLOKI és a Shiba Inu Kettős Számjegyű Eséseket Mutat, Míg a Raboo Tulajdonosok 60%-os Adómentes Nyereséget Ünnepelnek

2024-06-17 05:00 | Nézettség: 134
A kriptopiac mostanában meglehetősen ingatag. A FLOKI és a Shiba Inu, a mémérme kiskedvencek, kettős számjegyű esésekkel küzdenek.

De ne dobd el a kutyacsemegéidet, mert van egy jó hír a piaci káosz közepette. A Raboo gravitációt meghazudtoló 60%-os nyereséget mutat, és ez adómentes a tulajdonosok számára. Olvass tovább, hogy megtudd, miért érzik a FLOKI és a Shiba Inu a nyomást, és hogyan tartja fent a Raboo a fejét ebben az ingatag piacon. Lehet, hogy a Raboo lesz a következő nagy kutya a kriptopiacon? Olvass tovább, hogy megtudd.

raboo

FLOKI Legutóbbi Piaci Esése

A FLOKI mostanában nem teljesít túl jól. Az árfolyam hét nap alatt $0.0002776-ról $0.0002058-ra esett, ami több mint 26%-os csökkenést jelent. Ez néhány befektetőben azt az érzést kelti, hogy talán gondok vannak a paradicsomban. Ez nem jó hír a mémérme szektor vagy a szélesebb kriptopiac számára, és természetesen néhány FLOKI tulajdonos is aggódik.

De mi állhat a FLOKI kegyvesztése mögött? Számos lehetőség van ebben az esetben. Lehetséges, hogy a kriptopiac többi része is visszahúzódik, ami szintén hatással van a FLOKI-ra. Továbbá, a mémérme piac egyre zsúfoltabb, és a FLOKI erősebb versennyel nézhet szembe más kriptovalutákkal. A nagy kérdés az, hogyan fog a FLOKI visszatérni ebből? Rövid távon lehet, hogy bearish, de a FLOKI-nak még mindig van egy releváns közössége és egy erős márkája a tokenhez kapcsolódóan. Azonban a jövőbeli életképessége attól függ, hogy képes-e túlélni a következő vihart, alkalmazkodni és megszilárdítani egy sajátos rést az egyre érettebb mémérme piacon.

Shiba Inu Kettős Számjegyű Esést Mutat

A Shiba Inu, az eredeti Doge másoló token, szintén nem mentes a nyomástól. Akárcsak a FLOKI esetében, a Shiba Inu az elmúlt héten 12,88%-ot esett, ami aggodalmat kelt a befektetők körében. Ez a csökkenés aggodalmakat vet fel a SHIB jövőjét illetően. De mi okozza a nagy Shiba Inu esését? Lehet, hogy a mémérmék piaci telítettsége vagy a befektetők több projektbe csatornázzák a pénzüket. Emellett, ahogy újabb mémérmék jelennek meg több funkcióval, a Shiba Inu varázsa csökkenhetett. Ez a befektetői hangulatváltás lehet az oka ennek a trendnek.

Jelenleg a SHIB kissé ingatag lehet. Azonban még mindig hatalmas rajongótábora van, ami pozitívum számára. A Shiba Inu jövője kizárólag azon múlik, hogy képes-e rugalmas maradni és releváns maradni a piacon. Tud-e új funkciókat kínálni, hogy a befektetők érdeklődését fenntartsa? Ha a Shiba Inu képes meghatározni, miért emelkedik ki, akkor esélye van túlélni a vihart és visszatérni a mémérmék középpontjába. Ha nem, ez a jövőre vonatkozó előjel lehet.

Raboo Tulajdonosok 60%-os Adómentes Nyereséget Ünnepelnek

Míg a FLOKI és a Shiba Inu fájdalommal küzd, addig a Raboo, az új mémérme a blokkban, örömmel ugat. Ez az innovatív projekt a piaci blues ellenére 60%-os áremelkedést mutat az előértékesítés során, és figyelj erre – ezek a nyereségek adómentesek a tulajdonosok számára. Ez az édes előny, valamint a projekt által összegyűjtött $1,6 millió, felhívja a figyelmet és vonzza a befektetők seregét.

De mi a titka Raboo sikerének? A Raboo nem egy átlagos mémérme, hanem mesterséges intelligencia által vezérelt, ami azt jelenti, hogy automatikusan képes humoros mémeket generálni, folyamatosan áramoltatva a tartalmat és a nevetést. De a Raboo nem csak szórakozás és játék. Rendelkezik egy úttörő Post-to-Earn funkcióval is, amely fizet az egyéneknek a tartalom létrehozásáért és közzétételéért a SocialFi alkalmazásban. Mivel a Raboo mechanikái lehetővé teszik a 100x-os növekedést a bevezetéskor, a szakértők a Raboot a jövő óriásaként látják a kriptotérben. Összességében, a Raboo újdonsága ellenére a funkciók, a népszerűség és a pozíciója kiváló mémérméké teszik, és még sokkal többet. Egyedülálló a kriptovilágban, és forradalmasíthatja a mémérme szektort, valamint a legfelső kategóriába emelkedhet.

Összegzés

A FLOKI és a Shiba Inu érezhetik a piaci korrekció vagy a növekvő verseny hatásait. A Raboo viszont ragyog az AI-vezérelt mémjeivel, a "Post-to-Earn" rendszerével és a SocialFi fókuszával. Gondolkozol azon, hogy beszállj? A Raboo előértékesítése forró, ne hagyd ki a lehetőséget.

Csatlakozz a Raboo előértékesítéséhez itt.

Telegram.

Twitter.

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában