2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

A Raboo 60%-kal emelkedik, miközben a Bitcoin 70K alá esik. Az Ethereum utáni következő nagy altcoin?

2024-06-10 08:28 | Nézettség: 97
A versenyben, hogy ki lesz a következő nagy altcoin, a Raboo már 60%-kal emelkedett a gyorsan elkelő kripto előértékesítés nyitó heteiben.

Eközben a Bitcoin ára továbbra is 70k alatt van, és nem mutat jeleket arra, hogy visszakerüljön a közelmúltbeli 73k-s csúcspontjára. Mivel az Ethereum szorosan követi a Bitcoin árfolyamát, a szakértők azon tűnődnek, hogy a Raboo teljesítheti-e ígéretét, és a következő nagy altcoin szenzációvá válhat.

raboo

A Raboo előértékesítése felpörög, mielőtt felszabadítaná a 100-szoros növekedési potenciált.

A Raboo egy vadonatúj meme érme szenzáció, amely az AI és a SocialFi szektorok csúcsán áll. A piacon áradó, értéktelen, kutyatémájú mémek végtelen kínálatával ellentétben a Raboo komoly hasznosságot és értéket hordoz magában, miközben úton van, hogy letaszítsa a Dogecoint és a Shiba Inut a meme érme ranglisták éléről.

A Raboo értékajánlatának középpontjában az AI-alapú Rabooscan eszköz áll. A felhasználók ezt a saját fejlesztésű eszközt használhatják új kreatív mémek generálására, majd a közösségi média platformokon történő terjesztésére, hogy egy virágzó közösséget építsenek. Ez megnyitja a platform egyedi bevételtermelő kezdeményezését a Raboo Post-to-Earn SocialFi programon keresztül, amelyben a felhasználók jutalmakat kereshetnek alkotásaik posztolása közben.

További jutalomszerzési lehetőségek állnak rendelkezésre rendszeres ajándéksorsolások, versenyek és nyereményjátékok révén. Eközben a platform közössége tovább fog növekedni egy új, exkluzív online NFT piactér megnyitásával és passzív jövedelemszerzéssel a token staking révén.

A Raboo előértékesítése nemrégiben indult 0,003 dolláros áron, és már a negyedik szakaszban tart, ahol 0,0048 dolláros áron elérhető, ami több mint 60%-os növekedést jelent a korai szakaszban lévő befektetők számára. Az ICO során elérhető 233%-os megtérüléssel az elemzők egyhangúlag azt jósolják, hogy ez a játékot megváltoztató szociális úttörő 100-szorosára növekedhet, amint nyilvános tőzsdékre kerül, és az év következő nagy altcoinjává válhat.

A Bitcoin ár stagnál az első negyedévi csúcs után.

A Bitcoin árfolyama eddig hullámvasúton utazott 2024-ben. A Bitcoin felezési esemény miatti kezdeti izgalom után a Bitcoin ETF-ek jóváhagyása a Bitcoin árfolyamát először a 73k dolláros szint fölé emelte, új csúcsot érve el. Azonban ez a siker rövid életű volt, mivel az árfolyam visszaesett 60k alá, és még a Bitcoin felezése után sem tudott visszapattanni.

Miközben ez a küzdelem az idei szélesebb kriptopiaci teljesítmény tüneteként jelentkezett, ahogy az várható volt a Bitcoin kripto atyjával, a szakértők továbbra is optimisták, hogy az idei év második felében új csúcsok elérése lehetséges.

Növelheti-e az Ethereum ETF jóváhagyása a vezető altcoin árát?

A Bitcoin sikeres ETF jóváhagyását követően nemrégiben az Ethereum ETF-ek is jóváhagyást kaptak, miután alapos vizsgálatot végeztek a szabályozó testületek. Bár az Ethereum, a Bitcoinhoz hasonlóan, nem tudta meghaladni a korábbi csúcsát, amelyet az utolsó bikapiac csúcsán, 2021-ben állított fel, az elmúlt 12 hónapban több mint 100%-kal nőtt, jelenlegi szintjére, ami 3702,38 dollár sajtóidőben.

Ez az imponáló teljesítmény teszi az Ethereumot célponttá más versenytársak számára, akik arra törekszenek, hogy a kriptopiacon a következő nagy altcoin legyenek. Míg az Ethereum egyre nagyobb nyomás alatt áll az új blokklánc megoldások részéről, a szakértők úgy vélik, hogy az Ethereum kitartóan átvészeli a vihart, és megőrzi helyét a Bitcoin utáni legjelentősebb kriptopénzként.

Következtetés

Miközben a Bitcoin árfolyama stagnált az elmúlt hetekben, mióta új csúcsot ért el, az Ethereum továbbra is kacérkodik azzal, hogy újra áttörje a 4k dolláros szintet, és saját új csúcs felé száguldjon. Azonban a Raboo jelentős előrehaladást ért el a kriptopiacon gyorsan elkelő kripto előértékesítése révén. Az idei évben valódi 100-szoros potenciállal a Raboo a legjobb jelölt arra, hogy 2024-ben a piac következő nagy altcoinja legyen.


Vegyen részt a Raboo előértékesítésben még ma!

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában