2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

A kereskedők nem vesztegetik az időt, a KangaMoon átszakítja a 2,6 millió dollárt, ennek köszönhetően a Bonk és a Floki tulajdonosok váltani fognak?

2024-03-26 07:00 | Nézettség: 183
A mém érmék piaca aktivitásban van, a legfontosabb kripto érmék fantasztikus emelkedést mutatnak. Kiemelkedő főszereplő közülük a Floki (FLOKI), amely az elmúlt hónapban megszilárdította helyét egy figyelemre méltó 525%-os árnövekedéssel.

A Bonk (BONK) szintén jelentős növekedést ért el, jelentős 90%-os emelkedést mutatva ugyanebben az időszakban. A legfigyelemreméltóbb teljesítmény azonban a KangaMoon-tól (KANG) származik. Ez az új piacra lépő projekt nemcsak 180%-os áremelkedést tapasztalt, hanem a folyamatban lévő előértékesítés során is túllépte a 2,6 millió dolláros finanszírozási mérföldkövet.  

Bonk (BONK) Token meglovagolja a March Madness által keltett hullámokat és új magasságokba tör

kangamoon

A Bonk (BONK) a közelmúltban jelentős növekedést ért el mind az árfolyam, mind a piaci kapitalizáció tekintetében, értéke 90%-kal, 0,00001135 dollárról 0,00002131 dollárra emelkedett az elmúlt hónapban. Ezt a felfutást, amelynek piaci kapitalizációja 837 millió dollárról 1,38 milliárd dollárra nőtt, a BONK March Madness esemény jelentősen megnövelte. 

Mindeközben a technikai elemzés további emelkedő trendet jelez a Bonk esetében, mivel jelenleg a 21 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) feletti kereskedést mutat, és 15 zöld technikai mutatóval büszkélkedhet. E kilátások ismeretében az elemzők bizakodóak Bonk jövőjét illetően, és 2024 második negyedévére 0,000044 dolláros emelkedést jósolnak.  

Floki: Folytatódik az Erős Fellendülés Márciusban

A Floki (FLOKI) jelentős bullish lendületet mutat a különböző időkeretekben, a pozitív mozgások a hétnapos, kéthetes és havi grafikonon is láthatók. Figyelemre méltó, hogy az évtől a mai napig (YTD) grafikon lenyűgöző, 446%-os felfelé mozgást jelez a Floki árfolyamában. Csak az elmúlt hónapban a Floki figyelemre méltó, 525%-kal emelkedett, ami erős bullish hangulatot és további növekedési potenciált jelez.

A havi diagramot elemezve a Floki felfelé ívelő pályát látott, 0,000032 dollárról 0,000215 dollárra mozdult el. Ez a mozgalom tovább támogatja a Flokit körülvevő bullish hangulatot. A Floki előrejelzései szerint 2024 végére elérheti a 0,000351 dollárt, ami a további növekedés lehetőségét jelzi.  

A KangaMoon lenyűgöző értékesítés előtti növekedésének története és jövőbeli lehetőségei

A KangaMoon ( KANG ), egy új, Ethereum-alapú projekt, jelentős felhajtást generál a kriptovaluta közösségen belül a folyamatban lévő előértékesítés során. A 2,6 millió dolláros finanszírozási mérföldkövet túllépve, és a tervek szerint a 3 millió dolláros mérföldkövet még március vége előtt túllépi, a KangaMoon potenciális zavart okozhat a mém érmék piacán, felkeltve a globális kripto- és mémrajongók figyelmét.

Nevezetesen, a projekt prioritásként kezeli az élénk és kreatív közösség előmozdítását. Felhasználó-központú platformja lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy izgalmas harci versenyeken vegyenek részt, és egyedi játékon belüli karaktereket tervezzenek, végső soron elősegítve a kreatív tulajdon érzetét. A KangaMoon emellett azzal is kitűnik, hogy zökkenőmentesen integrálja a Social-Fi és a GameFi Play-to-Earn (P2E) attribútumait egy egységes ökoszisztémába. 

Ez az innovatív megközelítés egy átfogó jutalmazási rendszeren keresztül ösztönzi az aktív részvételt. A felhasználók nem csak játékért szerezhetnek jutalmat, hanem a kihívások teljesítése és a KangaMoon közösségi média platformjain való aktív részvétel is. Az értékesítés előtti szakaszban a KangaMoon már lenyűgöző növekedést ért el, értéke 180%-kal 0,005 dollárról 0,014 dollárra emelkedett. 

A jövőre nézve az elemzők bizakodóak a projekt jövőjét illetően, és további felfelé ívelő lendületre számítanak. A KangaMoon várhatóan 2024 második negyedévére elérheti a 0,5 dollárt, és uralni fogja a mém érmék piacát, különösen a nagyobb kriptovaluta tőzsdéken (Tier-1 CEX) történő bevezetéskor.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában