2024. május 18., szombat
Erik névnapja

A Chainlink áresése elemzők szerint óriási lehetőséget kínál jelentős nyereség elérésére, a Mantle és a KangaMoon árfolyama megugrott a 30 napos kimutatás szerint.

2024-04-11 07:00 | Nézettség: 158
A nagy elismerésnek örvendő kriptoanalitikus, Michaël van de Poppe szerint a Chainlink (LINK) legutóbbi áresése nagy vásárlási lehetőséget jelenthet, amely jelentős megtérülést eredményezhet a kereskedők és befektetők számára.

A Mantle (MNT) egy másik altcoin, amely hatalmas, 37%-os emelkedést ért el az elmúlt hónapban, és tovább emelkedhet. A legnagyobb figyelem azonban a KangaMoon (KANG) felé irányult, amely projekt több mint 4,5 millió dollárt gyűjtött az előértékesítés utolsó szakaszába, és 5000%-os növekedési potenciállal rendelkezik. Áttekintjük mindhárom altcoint, és meghatározzuk, miért ezek a legjobb altcoinok a befektetéshez.

kangamoon mantle

A Chainlink (LINK) hatalmas lehetőséget jelent a Crypto Analyst szerint

A Chainlink (LINK) a közelmúltban több mint 40%-os árcsökkenést tapasztalt, ami kezdetben a befektetőket és a kereskedőket őrületbe ejtette, hogy milyen irányba kellene tovább vinniük portfóliójukat. A fő kriptoelemző, Michaël van de Poppe szerint azonban a Chainlink árfolyamának megvan a lehetősége, hogy helyreálljon. Míg a hangulat a bearish perspektíva felé fordult, az elemző úgy véli, hogy ez egy ugrásszerű vásárlási lehetőség. 

A Chainlink kripto 155,4%-os emelkedést mutat az év végére (YTD), és 18 dolláros szinten talált támogatást, tehát mindaddig, amíg sikerül újra 20 dollár fölé törni, bullish futást indíthat el, és 2024-ben új magasságokat érhet el. A Chainlink ár-előrejelzése 2024-et 26,13 dolláros magas értékkel zárhatja.

A köpeny (MNT) 37%-kal nő – az ár eléri a 2,02 dollárt

A Mantle (MNT) figyelemreméltó áremelkedést tapasztalt, és az összes grafikonon zöld. A Mantle árfolyam általános árteljesítménye bullish, mivel a kripto 37%-ot emelkedett az elmúlt hónapban. 

Valójában csak az elmúlt hét során a Mantle-kripto 15,6%-ot emelkedett, mivel értéke 1,18 dollárról 1,50 dollárra emelkedett. Ennek eredményeként az RSI és az MACD adatai is bullish ármintát mutatnak, és a Mantle ár-előrejelzése szerint 2024-ig 2,02 dolláron érhet véget.

A KangaMoon (KANG) 5000%-kal nő, miközben több mint 4,5 millió dollárt gyűjt és eléri az utolsó szakaszt

A KangaMoon (KANG) figyelemreméltó növekedést tapasztalt, amikor elérte az előértékesítés utolsó szakaszát, ami hatalmas bullish hangulatot eredményezett a jövője körül. A kripto az elmúlt kereskedés során 0,005 dollárról 0,0196 dollárra nőtt, ami 290%-os növekedést jelent, és máris több mint 4,5 millió dollárt emelt, az elemzők szerint a hét végére 5 millió dollárt gyűjthet.

A növekedés fő katalizátorai közé tartozik a Social-Fi elemek bevezetése, valamint a Play-to-Earn (P2E) funkciók. Ezzel a megközelítéssel minden felhasználó lehetőséget kap arra, hogy létrehozza saját KangaMoon karakterét, és elkezdhet bejutni a meccsekbe, vagy megküzdeni más játékosokkal. Azok, akik nem akarnak aktívan részt venni a csatákban, szintén nézhetnek és fogadhatnak más játékosokra. 

Mindezen tevékenységekért a játékosok KANG tokeneket és NFT-ket kapnak. Ezek az NFT-k a dedikált piacon is értékesíthetők. A hatalmas növekedés eredményeként mára több mint 5800 ember rendelkezik a KANG tokennel, és több mint 20 000 felhasználó regisztrált a platformra. Ezzel a növekedési ütemmel az elemzők 5000%-os áremelkedést prognosztizálnak az induláskor, és az egyik legjobb altcoinnak tartják a befektetéshez.

Összegzés

Míg a Chainlink értéke visszaesett, egy jelentős kriptoelemző a jövőjét tekinti. Egy másik kriptográfia, amely bullish mérőszámokat mutatott, a Mantle, de minden figyelem a KangaMoon felé irányult, mivel ez rendelkezik a legnagyobb megtérülési potenciállal, amelyet hatalmas hasznossága és ökoszisztémája táplál, így ez az egyik legnépszerűbb altcoin, amellyel diverzifikálható. 

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában