2024. május 18., szombat
Erik névnapja

A Top Crypto érmék 1 dollár alatt a Sárkány évében: KangaMoon, Cardano és Shiba Inu

2024-04-14 07:00 | Nézettség: 177
A Sárkány évében a kereskedők olyan projektekre figyelnek, amelyek nyereséget hoznak.

Íme egy lista az 1 dollár alatti kriptoérmékről, amelyek dübörögnek: KangaMoon (KANG), Cardano (ADA) és Shiba Inu (SHIB). Míg az ADA-t és a SHIB-et már ismerheted, a KANG az 5. fázisú előértékesítés sztárja, amely a Sárkány évének vége előtt 50 szeresére emelkedhet.

      1. KangaMoon (KANG)

Szakértőink szerint a KangaMoon (KANG) a legjobb kriptó, amit a Sárkány évében érdemes megvenni. Ez az előértékesítési szenzáció elkábította a korai vásárlókat azzal, hogy 290%-os megtérülést biztosított számukra. Mostanra több mint 4,7 millió dollárt gyűjtött össze, és az előrejelzések szerint 2024 áprilisának vége előtt eléri a 6 millió dollárt.

Sokan azért vásárolnak a KangaMoonba, mert hamarosan megjelenik a Play-to-Earn (P2E) játék. A játékosok a KANG-ot használhatják elsődleges játékbeli valutaként, és fejleszthetik karaktereiket. A KangaMoon azt is tervezi, hogy rendszeres kihívásokat ad ki, amelyekben a KANG-tulajdonosok részt vehetnek, és amelyekért extra tokenekkel és játékbeli tárgyakkal jutalmazzák őket.

De ami a KangaMoon-t kiemeli a többi közül, az a közösségközpontúság. A KangaMoon például most a legaktívabb közösségi tagoknak ingyenes KANG-ot ad a hivatalos indulás előtt. Így most több mint 20K közösségi tag siet, hogy lájkolják/kommentálják/megosszák a KangaMoon közösségi média posztjait.

Egy KANG token mindössze 0,0196 dollárba kerül, mivel az előértékesítés 5. szakaszában van. Ez jelentős növekedés a 0,005 dolláros induló árhoz képest. Így már több mint 5,8K magánszemély birtokolja ezt a kriptót. Mivel a P2E játékpiachoz is kötődik, amely 2028-ra elérheti az 885 millió dollárt, a szakértők 50-szeres növekedést jósolnak a KANG-nak, amint egy Tier-1 CEX 2024 második negyedévében listázza.

     2. Cardano (ADA)

Következik a Cardano (ADA), amely az utóbbi időben egy bikahullámot lovagolt meg. A CoinMarketCap adatai szerint a Cardano ára csak az elmúlt héten 0,57 dollárról 0,58 dollárra emelkedett. Ez idő alatt a piaci tőkeértéke is növekedett 20,40B dollárról 20,97B dollárra. Ali Martinez kriptoelemző azt állítja, hogy az ADA jó helyen van ahhoz, hogy hamarosan 1,70 dollárra emelkedjen.

A Cardano kriptó technikai elemzése is bullish képet fest. Például a Cardano most a 100 és 200 napos EMA felett kereskedik - ez jó jel. Ennek eredményeként a piaci elemzők azt jósolják, hogy az ADA 2024 második negyedévében eléri a 0,87 dolláros értéket. A Cardano egy jó kriptó, amit érdemes megvenni a Sárkány évében.

         3. Shiba Inu (SHIB)

Végül a Shiba Inu (SHIB) az egyik legjobb kriptónak bizonyult, amibe 2024-ben érdemes befektetni. Ami a Shiba Inu árfolyamának mozgását illeti, az elmúlt hét napban 0,000026 dollárról 0,000027 dollárra emelkedett. Piaci kapitalizációja 15,62B dollárról 16,39B dollárra ugrott ebben az időszakban. Az Emily's Universe kriptoelemző szerint a SHIB egyike azon kriptóknak, amelyek hamarosan 10x-es emelkedést produkálhatnak.

A technikai elemzés szempontjából ez a bullish trend folytatódhat a Shiba Inu érme esetében. Nevezetesen, 17 technikai indikátor zöldet villog a SHIB esetében. Így a kripto szakértői azt jósolják, hogy a Shiba Inu árfolyama még a Sárkány éve vége előtt eléri a 0,000041 dollárt. Ez azt jelenti, hogy a Shiba Inu az egyik legjobb 1 dollár alatti kriptó.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában