2024. Április 21., vasárnap
Konrád névnapja

A legutóbbi kiugrások után az új mém érme felkeltette a Shiba Inu (SHIB) és a Memecoin (MEME) tulajdonosok figyelmét

2024-04-01 09:22 | Nézettség: 115
A Shiba Inu (SHIB) jelentős, 203%-os áremelkedést ért el az elmúlt hónapban, ami pozitív piaci hangulatot váltott ki, és az iparág egyik legnagyobb szereplőjévé tette.

Ezzel azonban nincs egyedül, mivel a Mmeecoin (MEME), egy versengő projekt szintén zöld színt mutat a slágerlistákon. 

A nagy siker ellenére az újonc KangaMoon (KANG) azon az úton halad, hogy növekedési arányban mindkettőjüket megelőzze. Annak érdekében, hogy megtudjuk, miért van ez így, minden egyes memecoin teljesítményét külön-külön megvizsgáljuk, és meghatározzuk, hogy melyik tud a legjobban kiegészíteni bárki portfólióját. 

kangamoon

A Shiba Inu (SHIB) 208%-ot növekszik – 0,00004 dollár fölé kerülhet?

A Shiba Inu (SHIB) minden grafikonján zöld jeleket mutat be, és az elmúlt évben nem állt meg a növekedése. A Shiba Inu ára 208%-kal emelkedett az év végéig . Sőt, az előző hónap során a Shiba Inu kriptokártya értéke 203%-os ugrásszerű növekedést mutatott, így az egyik legnagyobb növekedésű mémérme lett.

Az elmúlt héten azonban a SHIB 16,5%-ot is megugrott, és a 0,00002611 dolláros mélypontról a 0,00003231 dolláros maximális értékre emelkedett. A Shiba Inu ár-előrejelzése szerint 2024-ben 0,000047 dolláron érhet véget.

A Memecoin (MEME) mindössze 20,5%-ot emelkedik – az ár eléri a 0,0293 dollárt

A Memecoin (MEME) szintén emelkedett a slágerlistákon, és minden időkeretben zöld. Az elmúlt hónap során a Memecoin ára 20,5%-kal emelkedett. A növekedés azonban ezzel még nem ért véget, hiszen az elmúlt hét során felfelé is emelkedett, ahol a Memecoin kripto 0,03432 dolláros mélypontjáról a 0,04078 dolláros maximális értékre került. A Memecoin ár-előrejelzése szerint 2024-ben 0,0293 dolláron érhet véget, így az egyik legjobb memecoinnak tekinthető.

A KangaMoon (KANG) 180%-ot emelkedik és 100 szorosára tud növekedni az előrejelzések alapján

A KangaMoon (KANG) már uralja a listákat, és hamarosan exponenciális növekedést érhet el, egy újabb memecoinként pozicionálva, amely hatalmas növekedési potenciállal rendelkezik. A platform az Ethereum és a KANG tetejére épül, mivel egy token követi az ERC20 token szabványt.

Ezen túlmenően a blokklánc ICO-n is átesik, ahol gyors lendületet tapasztalt, miután több mint 3,5 millió dollárt gyűjtött, közel a 4 millió dollárhoz, amely az előrejelzések szerint az első negyedév végére éri el. Ez a Social-Fi elemek egyedi kombinációjának és a közösségvezérelt megközelítésnek tudható be. 

Ugyanakkor megvalósítja a Play-to-Earn (P2E) funkciókat is. A játékosok globális szinten kapcsolódhatnak, hogy kihívásokkal nézzenek szembe, és KANG tokenekkel vagy ritka, nem helyettesíthető tokenekkel (NFT) kapjanak jutalmat. Van egy dedikált piactér is, ahol bárki megvásárolhatja, eladhatja vagy kereskedhet velük. Ennek ellenére a KANG árfolyama gyorsan emelkedett 0,005 dollárról 0,014 dollárra, ami 180%-os emelkedést jelent. Az elemzők most bizakodóak a jövőjét illetően, és azt tervezik, hogy a hivatalos indulást és a jelentősebb tőzsdei bevezetést követően százszorosára emelkedhet. Ezek a szempontok szerint a KANG a legjobb mémérme, amelybe fektethet.

Összegzés

Noha a Memecoin és a Shiba Inu is bullish, egyértelmű, hogy minden kereskedő a KangaMoon előértékesítésre irányítja a figyelmét. Nemcsak gyorsan növekszik, de az iparág jelentős szereplőjévé is válhat azáltal, hogy forradalmasítja a mém-érmék terét, a tetejére helyezi, és az egyik legjobb megtekinthető mémérmeként pozicionálja.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában