2024. Április 21., vasárnap
Konrád névnapja

Blastoffra: A Dogecoin (DOGE), Floki (FLOKI) és KangaMoon (KANG) készen áll a meteorikus emelkedésére a mém érmetérben

2024-03-31 07:00 | Nézettség: 107
A kiszámíthatatlan kriptopiacon a mémérmék mindenhol felkeltették a kereskedők figyelmét

Az olyan mémérmék, mint a Dogecoin (DOGE), a Floki (FLOKI) és a KangaMoon (KANG), komoly lépéseket tettek ebben a szektorban. Míg a DOGE és a FLOKI jól bevált kriptográfiai eszközök, a KANG a 4. szakasz előértékesítési sztárja, amely 2024-ben a következő 1 dolláros mémérme lehet.

kangamoon

A Dogecoin ára eléri a legmagasabb szintet az elmúlt 3 évben

A közelmúltban a Dogecoin (DOGE) könnybe lábadt. A CoinMarketCap adatai szerint a Dogecoin ára 0,097 dollárról 0,22 dollárra nőtt az elmúlt 30 napban. Ez a megugrás figyelemre méltó, mivel ez a mém érme 2021 óta nem érte el ezt a szintet. Piaci kapitalizációja ez idő alatt 13,20 milliárd dollárról 31,57 milliárd dollárra nőtt.

Technikai elemzés szempontjából ez az emelkedő trend folytatódhat a Dogecoin esetében. A DOGE 100 és 200 napos EMA-értéke fölött kereskedik, miközben 28 zöld műszaki mutatóval büszkélkedhet. Ennek eredményeként a kriptoval foglalkozó szakértők 0,28 dolláros emelkedést várnak 2024 második negyedévében a Dogecoin ár előrejelzésében.

Floki (FLOKI): 350%-ot emelkedett az ártáblázaton

Eközben a Floki (FLOKI) egy másik mémérme, amely hullámokat keltett ebben a szférában. Például a Floki ára 0,000048 dollárról 0,00026 dollárra emelkedett az 1 hónapos grafikonon, ami 350%-os pumpa. A Floki piaci kapitalizációja 495 millió dollárról 2,5 milliárd dollárra nőtt ebben az időszakban.

Ez a mém érme mostanra 19/30 (63%) zöld kereskedési napot élt át. Sőt, 26 technikai jelző villog a Floki érme vásárlási jelzése. Mivel az 50 és 100 napos EMA felett forog, a piaci elemzők bullish Floki-árjóslatot tettek. Előrejelzésük szerint 0,000321 dollárra ugorhat a FLOKI 2024 második negyedéve előtt.

KangaMoon (KANG): Az egyik legjobb új mém token

Annak ellenére, hogy a Dogecoin (DOGE) és a Floki (FLOKI) mém-érmetitánok, a KangaMoon ( KANG ) lassan, de biztosan egyre nagyobb teret hódít. A KangaMoon folyamatban lévő előértékesítése immár több mint 3 millió dollárt gyűjtött össze, és az előrejelzések szerint 2024 áprilisában elérheti a 4 millió dollárt. Ez a teljesítmény azt mutatja, milyen szintű figyelmet kap ez az innovatív mémérme.

A legtöbb mémérmétől eltérően, amelyek hype-vezéreltek, a KANG kiemelkedik, mivel ténylegesen használható. Más szóval, a KANG lesz a fő játékbeli pénznem a KangaMoon közelgő Play-to-Earn (P2E) kriptojátékában. Ezzel a mémérmével játékon belüli tárgyakat vásárolhatsz, és frissítheted a karaktereidet.

A KangaMoon másik izgalmas aspektusa az a vágy, hogy visszaadja közösségének. Például, ha a közösség aktív tagja vagy, szerezhetsz néhány ingyenes KANG tokent a hivatalos indulás előtt. Ennek eredményeként a kereskedők most rohannak kapcsolatba lépni a KangaMoon-nal közösségi média bejegyzéseik kedvelésével/megosztásával/retweetelésével.

Egy KANG mindössze 0,014 dollárba kerül, ami 180%-os emelkedés a 0,005 dolláros kikiáltási árhoz képest. Ez azonban egy Stage 4 elővételi ár, és ahogy halad előre, emelkedni fog. Ráadásul ez a mém érme kötődik a virágzó P2E játékpiachoz, amely a Yahoo Finance előrejelzése szerint 2028-ra eléri a 885 millió dollárt. Így a szakértők szerint a KANG 2024 második negyedévében eléri az 1 dollárt.

A KangaMoon gyorsabban emelkedik mint a Dogecoin és a Floki?

A Dogecoinhoz és a Flokihoz képest a KangaMoon piaci kapitalizációja alacsony, 14 millió dollár. Ez azt jelenti, hogy a KANG-nak kevesebb új alapra lesz szüksége ahhoz, hogy ára megugorjon. Emiatt a KANG jelenleg az egyik legnépszerűbb mémérme, amelybe érdemes befektetni. Az elővételben való részvételhez regisztráljon az alábbi linkek segítségével, és minden vásárlás után 10% bónuszt kap.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában