2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

A mémcoinok megőrülnek májusban: Mi lesz a PEPE, a Bonk és Raboo sorsa a hype után?

2024-05-20 08:04 | Nézettség: 153
A memecoinok visszatértek a menübe az áprilisi visszaesés után!

Sok befektető kíváncsi, hogy mit tartogat az évre a Pepe és a Bonk. A Raboo, egy új kihívó, az ICO-ja során több mint 1,3 millió dollárt gyűjtött össze, és ezzel a reflektorfénybe került.

nyuszi

Tehát mit tartogat a jövő ennek a három memecoinnak? Nézzük meg!

Pepe: Az új ATH felélénkíti a hangulatot

A Pepe memecoin büszkén haszontalan, de ez nem akadályozta meg abban, hogy elrabolja a befektetők szívét és elméjét. A 2023-as év leggyorsabban növekvő kriptói között szereplő Pepe megmutatja, mi történhet, ha egy erős közösség áll egy projekt mögött.

A Pepe memecoin ebben az évben bikapiacon volt. Több mint 1100%-os emelkedést produkált a februári mélypontról, és március közepén elérte a 0,0000108 dolláros csúcsot. A szélesebb piaci visszaesés közepette visszahúzódott 0,00000394 dollárra, de május közepén új történelmi csúcsot ért el 0,00001156 dolláron. Bár a hype elkerülhetetlenül el fog halványulni, Pepe megalapozott jelenléte a memecoin történelemben valószínűleg biztosítja helyét a történelemkönyvekben.

Bonk: Solana legismertebb memecoinja

Bonk, az első kutyatémájú token a Solana hálózaton, a közösségi részvételre és a méltányos elosztásra helyezi a hangsúlyt. Tokenkészletének körülbelül felét a Solana közösségnek ajándékozták, ami csodákat művelt.

Bonk 2023 végén került a címlapokra, mint az egyik leggyorsabban növekvő kripto, közel 20 000%-ot emelkedett október és december között, majd 380%-ot nőtt februártól márciusig ebben az évben, elérve a 0,00004704 dolláros csúcsot. Bár Pepe mostanában szárnyal, Bonk küszködött. Hosszú távon Bonk valószínűleg megőrzi státuszát a Solana hálózat eredeti memecoinjaként.

Raboo: Az AI-alapú memecoin mester

Mivel várhatóan a Pepe és Bonk releváns marad a hype után, Raboo lehet a következő a sorban egy potenciális 100-szoros növekedéssel az év későbbi részében. Az egyik leggyorsabban növekvő kripto előértékesítés, Raboo egy SocialFi ökoszisztémát épít, tele mókával, jutalmakkal és vicces mémekkel. Az $RABT token birtokosai részt vehetnek a heti, havi és negyedéves kihívásokban, hogy megalkossák a legdögösebb mémeket Raboo fejlett AI eszközeivel.

A memecoin és az AI token szektorok metszéspontjában elhelyezkedve - amelyek értéke 57 milliárd és 33 milliárd dollár - Raboo célja az egyik legnagyobb és legélénkebb Web3 közösség felépítése. Egy jövedelmező Post-to-Earn program, staking jutalmak és egy közelgő NFT projekt mind hype-ot generáltak a korai befektetők körében, és az elemzők nagyon optimisták.

Raboo már több mint 1,3 millió dollárt gyűjtött össze több ezer befektetőtől, ami az $RABT árát 0,003 dollárról 0,0042 dollárra növelte, és az árfolyam robbanhat a közelgő tőzsdei bevezetések miatt. A legmodernebb technológia és a közösségi szellem középpontjában állva Raboo jó helyzetben lehet egy hosszú távú bika futásra.

Következtetés

Pepe és Bonk márkaismertsége valószínűleg hosszú távon is előnyös lesz számukra. Azonban az azonnali nyereségek és a legnagyobb profitpotenciál szempontjából Raboo kiemelkedik.

Fantasztikus előértékesítési visszajelzése döntő bizalmi szavazat a piac részéről, és Raboo hamarosan csatlakozhat ezekhez az óriásokhoz. Azonban az előértékesítési tokenek gyorsan fogynak. Ne várj a tőzsdei bevezetésre - biztosítsd be korai pozíciódat még ma!

Csatlakozz a Raboo előértékesítéshez itt.

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában