2024. Április 21., vasárnap
Konrád névnapja

Shiba Inu (SHIB) emelkedést mutat, az új KangaMoon (KANG) Memecoin elérte a 2,8 millió dolláros mérföldkövet

2024-03-28 07:00 | Nézettség: 90
A mémérme-rajongók számára ez valóban egy igazán izgalmas pillanat volt az elmúlt hetekben, mivel a mém érmék piaca hatalmas emelkedésnek volt tanúja.

Az őrület csúcsán a Shiba Inu (SHIB) áll, amely hatalmas fejlődésen ment keresztül. Az elmúlt hetekben a Shiba Inu hatalmas vonzerőre tett szert, kereskedési volumene exponenciálisan megugrott. Ennek ellenére a KangaMoon (KANG) követte a fejlődést, és több mint 2,8 millió dollárt gyűjtött az előértékesítés kezdete óta. Mivel a token az év 2. negyedévében fog megjelenni, nézzük meg, miért kap olyan nagy figyelmet.

kangamoon

A KangaMoon (KANG) a elérte a 2,8 millió dollárt 4. szakaszba lép

Shiba Inu emelkedő lendületet vett, a KangaMoon nem marad ki a mémérmék őrületéből, és hihetetlen ugrást mutatva az egyik legjobb mémérmévé válik a piacon. A KangaMoon, a mém érmék piacának izgalmas új tagja, beépíti a SocialFi modellt a P2E játékba, ezáltal létrehozva egy rajongó közösséget, ahol intenzív játéktevékenység zajlik.

Az induláskor a KangaMoon megmutatja a játékosoknak, hogyan változtathatják játéktudásukat nyereséges kalanddá. A játékosok a heti, havi és negyedéves kihívásokban versenyezhetnek társaikkal, majd jelentős jutalmakat szerezhetnek a győztesek kijutásával. A KangaMoon nemcsak azt a kiváltságot ad a nézőknek, hogy fogadásokon és előrejelzéseken keresztül döntsenek a játékok kimeneteléről, és cserébe jutalmakat szerezzenek.

Az utóbbi időben lendületet kapott mémpiac mellett a KangaMoon is a Holdra lőtt, és befektetőket vonzott be különböző projektekből. Jelenleg a KangaMoon több mint 2,8 millió dollárt gyűjtött az előértékesítés során, és a hónap vége előtt 3 millió dollárt termelhet. A korai befektetők 180% feletti megtérülést értek el. A KangaMoon segítségével a felhasználók epikus kihívásokban vehetnek részt, és ingyenes KANG tokeneket szerezhetnek.

Eközben a KangaMoon lehetővé teszi birtokosai számára, hogy az előértékesítésben is keresni tudjanak közösségi tevékenységekben, mint például hozzászólások kommentálása és a projekt népszerűsítését célzó tweetek megosztása. A KangaMoon natív KANG tokent mindössze 0,014 dollárért árulják. További 10% bónuszt is kapnak a token vásárlók. Mivel az NFT-piac 2024-ben elérte a 200 milliárd dollárt, a KangaMoon az egyik legjobb mémérme, amelybe profitszerzés céljából lehet befektetni.

Shiba Inu (SHIB) rakétáit begyújtották és 180%-kal növekedett egy hónap alatt

A mém érmék őrületének elterjedésével a Shiba Inu token hatalmas potenciált mutat, az elmúlt hónapban lenyűgöző, 180%-os növekedéssel a piaci statisztikák alapján . Bár a Shiba Inu kereskedési volumene 16%-os veszteséget szenvedett el a napi kereskedési volumenben, piaci kapitalizációja továbbra is erősen 15 milliárd dolláron áll. A Shiba Inu legújabb felfutása mögött a Shiba Inu ökoszisztéma következetes token burn gyakorlata áll. 

Mivel a Shiba Inu teljes készletének több mint 98%-a forgalomban van, a token égetést az árstabilitás biztosítására használják. A Shibburn adatai azt mutatják, hogy az elmúlt napokban nagyszámú Shiba Inu token került ki a forgalomból, és a token minden idők legmagasabb rekordját szeretné megdönteni és új rekordot felállítani a következő hetekben. Erősebb közösségi támogatással a Shiba Inu várhatóan tízszeres profitot termel 2024 negyedik negyedévében.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában