2024. június 21., péntek
Alajos névnapja

A Pepe (PEPE) és a Dogecoin (DOGE) visszaesésben, a KangaMoon (KANG) elképesztő teljesítményt mutat

2024-02-12 08:32 | Nézettség: 265
A DeFi piac változik, és a közelmúlt eseményei arra utalnak, hogy a piac helyzete is megváltozhat.

kangamoon

Pepe (PEPE) egy lehetséges elmozdulást jelez a lassú visszaesés jeleit mutatja.

Eközben a KangaMoon (KANG), amely sok szakértő szerint 2024-ben 100-szorosára nőhet, nagy összeget készül összegyűjteni az előértékesítés 1. szakaszában. Végül a Dogecoin (DOGE) árai erősen ingadozóvá válhatnak. Ezt az alábbiakban részletesebben tárgyaljuk.

A Pepe ára növekedést mutat

A közelmúltban a Pepe (PEPE) figyelemre méltó növekedést ért el. A CoinMarketCap adatai szerint a Pepe érme ára 0,00000092 dollárról 0,000001016 dollárra nőtt csak az elmúlt héten. Ez idő alatt a piaci kapitalizációja 389 millió dollárról 427 millió dollárra ugrott.

Emellett ennek a mémérmének a hangulata is bullish, mivel a 21 napos EMA felett mozog. Mindezen okok miatt a kripto-szakértők is bullish Pepe-árjóslatot készítettek. 2024 márciusában 0,00000111 dolláros növekedést jósolnak.

KangaMoon (KANG) : Csodálatos Crypto ICO teljesítmény

A KangaMoon (KANG) a közelmúltban szintén a címlapokra került, mivel mostanra megközelíti a 100 000 dolláros összeget. Ez a mérföldkő nagy dolog, mivel az előértékesítés jelenleg az 1. szakaszban tart. Ez azt mutatja, hogy ez az innovatív mémérme milyen szintű figyelmet kap a globális befektetők körében.

Nem csak egy újabb mém érme, a KangaMoon olyan funkciókat is integrál, amelyekre nem számítana. A játék és a keresett játék közösségi-fi elemekkel való kombinálása megkülönbözteti a mém-érmék terén sok mástól. Ebben a P2E játékban a felhasználók irányíthatják a karaktereket. Ezután csatákba és tornákba viszik ezeket a karaktereket, és jutalmakat szereznek.

A heti, havi és negyedéves kihívásokban való részvétel díjazza a közösség által vezérelt KANG mém érme birtokosait. E kihívások teljesítése több tokennel vagy játékon belüli elemmel jutalmazza a felhasználókat, akikkel a KangaMoon piacon kereskedhetnek. Emiatt számtalan személy árasztja el a KANG crypto ICO eseményt.

Jelenleg egy KANG token mindössze 0,005 dollárt ér. A piaci elemzők azonban potenciális 100-szoros szivattyút jósolnak, ha egy Tier-1 CEX 2024 második negyedévében felveszi ezt a mémérmét. Ez az ár-előrejelzés valóra válhat, mivel kapcsolatban áll a P2E NFT-piaccal, amelyet a Yahoo Finance 2022-ben 3292 millió dollárra értékelt.

Ali Martinez elemző egy Dogecoin ár előrejelzésével

Másrészt Ali Martinez kriptoelemzőnek volt néhány szava a Dogecoinról (DOGE). Tweetje szerint a Dogecoin négyórás diagramján a Bollinger sávok a legszorosabb nyomást mutatják 2023 októbere óta. Ennek eredményeként ez a mémérme hamarosan némi ingadozást tapasztalhat az árfolyamon.

A Dogecoin ára csak az elmúlt héten 0,079 dollárról 0,081 dollárra nőtt. A piaci kapitalizáció szintén 11,32 milliárd dollárról 11,65 milliárd dollárra emelkedett ebben az időszakban. Ennek ellenére a szakértők továbbra is erősek, a Dogecoin kereskedése a 21 és 50 napos EMA felett van. 2024 második negyedévében 0,10 dolláros emelkedést jósolnak.

Meghaladhatja a KangaMoon a Pepét és a Dogecoint?

Bár csak 5 millió dolláros piaci kapitalizációja van, a KangaMoon potenciálisan a porban hagyhatja a Pepét és a Dogecoint. Először is kevesebb új forrásra van szükség ahhoz, hogy ára szárnyaljon. Másodszor, a KANG ténylegesen használható a KangaMoon P2E játékhoz – ami azt jelenti, hogy nem olyan hype-vezérelt, mint a riválisai. Ezért a KANG lehet a legjobb kriptográfiai befektetés, amelybe hosszú távú haszon érdekében befektethet.

Fedezze fel a Kangamoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában