2024. július 18., csütörtök
Frigyes névnapja

A Solana (SOL) és a VeChain (VET) Bullish, a kereskedők diverzifikálják a KangaMoon (KANG) szolgáltatást az egyedi Social-Fi elemeknek köszönhetően

2024-02-10 08:04 | Nézettség: 217
A Solana (SOL) kriptovaluta technikai elemzése a tartós növekedés utáni potenciális ár élénkülést jelzi.

alert

A VeChain (VET) ár szintén felfelé ívelő mozgást mutatott, és ez hullámzást okozhat az egész iparágban. A KangaMoon (KANG) nagy figyelmet kap, és lehetőséget kínál majd azoknak, akik szeretnének kamatoztatni a Web3 térben feltörekvő trendeket, különösen a Social-Fi elemekkel rendelkező mém érme szektorban.

A Solana (SOL) 306%-ot szárnyal – az ára eléri a 162,60 dollárt

A Solana (SOL) az ellenállási pont fölé tör, és értéke felfelé halad. Az elmúlt két hétben a Solana árfolyama emelkedő tendenciát mutatott, aminek következtében a kripto 18%-kal nőtt.
Sőt, a Solana kripto 306%-ot erősödött az elmúlt évben, és ha a vásárlóknak sikerül fenntartani ezt a növekedési lendületet, akkor még további felfutást tapasztalhat. A Solana ár-előrejelzése szerint 2024-ben 162,60 dolláron ér véget.

A VeChain (VET) 10,7%-ot emelkedik 14 nap alatt – az ár eléri a 0,0481 dollárt

A VeChain (VET) erős bullish mozgást mutatott be, ahol a kripto az altcoin rally jelentős szereplőjévé vált. Ráadásul a VeChain ára csak az elmúlt két hétben 10,7%-kal emelkedett.

Ráadásul a VeChain kriptoval kapcsolatos megújult érdeklődés sokkal jelentősebb lendületet eredményezhet, ami végső soron tovább tolhatja az értékét. Ez az erős és pozitív pozíció a piaci kapitalizáción és a kereskedési volumenen belüli kiugrást eredményezett, és a VeChain ár-előrejelzése szerint 2024-ben 0,0481 dolláron érhet véget.

A KangaMoon (KANG) egyedülálló közösségi-fi elemeket mutat be, és 100-szoros túlfeszültséget is képes elérni

A KangaMoon (KANG) közösségközpontú megközelítéssel fogja megkérdőjelezni az olyan jól ismert mémérméket, mint a Dogecoin és a Shiba Inu, ami kulcsfontosságú víziójához. A platform biztosítja, hogy minden tag döntő szerepet játsszon a projekt sikerében és általános növekedésében.
A platform újrafogalmazza, mit jelent egy mém-érmeközösség tagjának lenni, mivel a KANG kriptotulajdonosok további kriptovalutákra tehetnek szert azáltal, hogy különféle tevékenységekben vesznek részt.

Ezek lehetnek heti, havi, sőt negyedéves kihívások vagy különleges ajándékok. Az innovatív megközelítés azt is lehetővé teszi, hogy a közösség tagjai pénzzé váljanak elkötelezettségükből és hozzájárulásukból, ami új lehetőségeket és jutalmakat eredményezhet.
A projekt a crypto ICO 1. szakaszában van, ahol a KANG kereskedése mindössze 0,005 dollár. A bevezetéskor azonban az elemzők százszoros felfutást jósolnak az egyedülálló Social-Fi rendszernek köszönhetően.

Összegzés

Míg a Solana és a VeChain domináns, erős alapjaikkal és a közösségi szerepvállalásra összpontosítva, valamint innovatív tokenomikával, a KangaMoon komoly lehetőséget jelent a kereskedők számára, hogy 2024-re és azután egy jelentős mémérme élére álljanak.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!
 

Weboldal: https://KangaMoon.com/
 

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában