2024. június 21., péntek
Alajos névnapja

Melyik Memecoin hozza meg a legnagyobb hozamot 2024-ben: PepeFork, Bonk vagy KangaMoon?

2024-02-11 08:25 | Nézettség: 238
Az elemzők 2024-ben új mémérme szezon érkezését jósolták a memecoin használat és az aktivitás közelmúltbeli megugrása miatt.

Albert

Ebből a cikkből kiderül, hogy a PepeFork (PORK), a Bonk (BONK) és a KangaMoon (KANG) közül melyiknek van a legnagyobb esélye arra, hogy 2024-re a legmagasabb nyereséget tudja elérni.

A PepeFork (sertés) rally istállói az 500%-os rally után

A PepeFork (PORK) az egyik legnépszerűbb memecoin volt az elmúlt hetekben. Rögtön felszállt a sertés, a közkedvelt Pepe-érméből egy keményvilla. Csaknem 500%-os növekedést mutatott az indulás után mindössze 48 órával.

Röviddel az indulás után a PepeFork piaci értéke ennek a hatalmas árnövekedésnek köszönhetően meghaladta a Baby DogeCoint. A sertéshús piaci értéke csúcspontján meghaladta a 200 millió dollárt. Tevékenysége óta azonban hanyatlóban van. 

A PepeFork ára mostanra több mint 18%-ot esett. Az altcoin árának fele esett a csúcsról. A PepeForkra továbbra is optimistán tekintenek, ennek ellenére leginkább a bővülő Solana memecoin közösséghez fűződő kapcsolatai miatt.

Bonk (BONK) visszaszerzi a kulcsszintet, 20%-kal emelkedhet

Míg a sertéshús csökkent, a Bonk (BONK), a legnagyobb Solana-alapú mémérme nőtt. Az altcoin ára a 0,000009500 dolláros mélypontról emelkedett, és jelenleg a döntő 0,0000100 dolláros támogatási szint felett van.

Ha a Bonk a következő napokban fenntartja ezt a támogatási szintet, akkor jelentős, 20%-os áremelkedésre van lehetőség. Emiatt az érme akár 0,00001200 dolláros kereskedést is okozhat szeptemberben. A Solana hálózat növekvő árai és aktivitása szintén pozitív tendencia lehetőségére utal Bonk számára.

A KangaMoon (KANG) a mém érmepiac első helyére törekszik

A KangaMoon (KANG) nevű új memecoin Bonk és PepeFork, két jól bevált versenytárs ellen küzd. A DeFi projekt célja, hogy forradalmasítsa a mém érmék piacát, egy másik oka annak, hogy a projekt gyorsan elterjed. Másokkal ellentétben a KangaMoon-t a tevékenységek és a hasznosság központjaként vezették be, hogy eloszlassák azt a mítoszt, hogy a memecoinokból hiányzik mindenféle hasznosság.

A KangaMoon Social-Fi hálózatát kifejezetten a mémérme-rajongók számára hozták létre. A mém érme azáltal ösztönzi a tevékenységet, hogy fizet a tagoknak a hálózathoz való hozzájárulásukért. A platform Social-Fi modellje hetente, havonta és negyedévente kihívás elé állítja a KANG tokentulajdonosokat.

Minél gyakrabban vesz részt valaki ezeken az eseményeken, annál nagyobb az esélye a nyeremények megszerzésére. A KangaMoon Social-Fi hálózata kiegészül egy játék-kereső platformmal, NFT-kkel és egy piactérrel. Még azok a magánszemélyek is, akik nem kívánnak közvetlenül részt venni, továbbra is hozzájárulhatnak meccsekre való fogadással, hogy jelentős nyereményeket nyerjenek a DeFi projekten belül.

A kriptopiaci szakértők optimisták ezzel a kezdeményezéssel kapcsolatban, mivel nagyobb hasznosságot biztosít, mint a többi memecoin. A következő hónapokra tervezett debütálással több elemző akár 100-szoros nyereségre számít, így a KANG az egyik legjobb altcoin lesz 2024-ben. 

Végső gondolatok

A befektetők a legjobb altcoinokat keresik, amint a mém érmék szezonja lassan közeledik. Bár a PepeFork és a Bonk ismertebb márkák az iparágban, a KangaMoon lett a jobb választás. Az idei bikapiacon a KANG az egyik legjobb befektetési lehetőség, hasznossága és gyorsan növekvő közössége miatt.

Fedezze fel a Kangamoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában