2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

A Pullix (PLX) az előértékesítés vége felé indul, miután megszerzett 2 licencet és bemutatta a befektetőknek az új hibrid tőzsdét

2024-02-19 07:00 | Nézettség: 280
Amint az előértékesítés végéhez közeledik, a Pullix (PLX), a legjobb kriptoérme történelmi mérföldkőhöz közeledik, és lezárja a figyelemre méltó teljesítményekkel teli győzelmes utazást.

pullix

A Pullix jelenleg a 8/8 előértékesítési fázisban van, 0,14 dollárért kelt el, a kezdeti 0,04 dolláros árhoz képest.  

A közelmúltban két licenc megszerzésével és egy korszerű hibrid tőzsde tervezett elindításával a Pullix a legjobb kriptovalutaként nőtte ki magát. 

A növekvő izgalom elemzése, ahogy a Pullix (PLX) megközelíti az előértékesítés lezárását

A Pullix egy olyan kereskedési platform, amely egyesíti a DEX és CEX funkciókat, hogy átalakítsa a kereskedési élményt. Több mint 15 000 felhasználóval és összességében 90 millió eladott tokennel a PLX egyre inkább a legjobb kriptovalutává válik a befektetéshez.  

A folyamatban lévő előértékesítés során begyűjtött több mint 6 millió dollár bizonyítja a Pullix hatalmas potenciálját és érdeklődését a piac iránt. Már csak két előértékesítési forduló van hátra, a befektetők a PLX tokenek vásárlása felé néznek, mivel csak 0,14 dollárért adják el a megjelenés előtt. Sőt, a platform tokentulajdonosok számára kínált szolgáltatásai közé tartoznak a kereskedési kedvezmények, a különleges nyeremények és a passzív jövedelem. 

Érdekes módon a PLX megkapta a hivatalos engedélyt és az offshore-engedélyt, eloszlatva minden jogi kétséget. A szabályozási zöld lámpával a Pullix továbbléphet a kevesebb, mint 14 napon belüli indulással. 

A Pullix professzionális fejlesztői megállás nélkül dolgoznak a színfalak mögött, várva a platform teljes bevezetését. Ennek az innovatív hibrid cserének a létrehozása bizonyítja a Pullix elkötelezettségét az iránt, hogy ügyfeleinek a lehető legjobb élményt nyújtsa. 

A Pullix (PLX) ambiciózus célokat tűz ki, nagyszerű jutalmakkal a részvételért 

E két fő mérföldkő elérése után a Pullix fényes jövő előtt áll. A platform egy letisztult, modern kereskedési platformot épít fel, továbbfejlesztett felhasználói felülettel, amely az élvonalbeli funkciókkal párosul. Ezen túlmenően, a Pullix elkötelezettségét, hogy hozzáadott értéket adjon közösségének, egy tét és token égető műszerfal bevezetése is bizonyítja.

A jövő héten a Pullix kiad néhány platform bemutató videót, amelyek biztosan lenyűgözik a közönséget. Ezek a filmek áttekintést nyújtanak a platform fejlett funkcióiról és képességeiről, bemutatva a Pullix erejét a kiélezett kriptovaluta terén.

Az előértékesítési szakaszok végéhez közeledve egyre nagyobb az izgalom a közelgő bevezetéssel kapcsolatban. 

Pullix utazása a terjeszkedés jeleit mutatja, és megerősíti a csapat elkötelezettségét és ambícióit. Egy olyan mozgalom részeként, amely túllép az értékesítés előtti befejezésen, és egy új fejezet kezdetét jelzi, a Pullix tokentulajdonosok új útra lépnek. 

Ezek a közelmúltbeli fejlesztések optimizmusra ébredtek a Pullix közösségben, miközben továbbra is vigyáznak a tokenre. A jobb felhasználói élmény érdekében számos funkciót kombináló hibrid tőzsdével a Pullix kiemelkedik a piac legjobb kriptovalutái közül.  

A jövőre nézve a Pullix natív PLX tokenjével együtt a legjobb új kriptobefektetési lehetőségek közé kíván kerülni. Jelenleg a 8/8. szakaszban a PLX token 0,14 dollárért kel el, ami 250%-kal magasabb a kezdeti 0,04 dolláros árhoz képest. A nyilvánosság számára elérhető élő platformbemutatóval, két kereskedési licenc megszerzésével, valamint a Bitmart és az Uniswap oldalakon történő bevezetéssel a Pullix 2024-ben a következő 100-szoros tokenné válhat.

A Pullix előértékesítésével kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi linkeket:

Látogasd meg a Pullix oldalát

Csatlakozz a Pullix közösségekhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában