2024. május 18., szombat
Erik névnapja

A TRON (TRX) és a Binance Coin (BNB) bálnák Pullixot (PLX) vesznek, mivel potenciált látnak benne

2024-02-14 04:00 | Nézettség: 166
A TRON (TRX) jelentős emelkedést ért el és ez a bálnák általi felhalmozáshoz vezetett.

pullix

Egy másik kriptovaluta, amely felkeltette a figyelmet, a Binance Coin (BNB), mivel sikerült túlélnie a jelentős akadályokat, és most a csúcson van. Ennek ellenére most minden bálna a Pullix (PLX) felé halad, mivel megvan a lehetősége, hogy felülmúlja a versenytársakat, különösen mivel már 5 millió dollárt gyűjtött a blokklánc ICO során. 

TRON (TRX) a Spike-hoz 88,1%-kal – Az ár eléri a 0,1933 dollárt

A TRON (TRX) lendületes lendületet élt át, különösen azért, mert értéke 88,1%-kal emelkedett az elmúlt évben. Ráadásul csak az elmúlt hónapban a  TRON árfolyama jelentős emelkedést mutatott, ahol értéke 18%-kal emelkedett. 

Éppen az előző hét folyamán a TRON kriptovásárlók aktívak voltak, és az árfolyam 0,116 dollárról 0,1263 dollárra sikerült feljebb lépnie. A kriptovalutának ez a pozitív kilátása még nagyobb emelkedő trendet eredményezhet, és a TRON árfolyam előrejelzése szerint 2024-ben 0,1933 dolláron érhet véget.

A Binance Coin (BNB) értéke 320 dollár fölé nőtt – 2024-ben 500 dollár fölé emelkedik

A Binance Coin (BNB) egy másik kriptovaluta, amely zöld mintát mutat a 30, 14 és 7 napos grafikonokon. Csak az előző hét során a Binance Coin árfolyama a 298,85 dolláros mélypontról 324,06 dollárra emelkedett. 

Ezenkívül a kriptovaluta szilárd mintát mutat, és a Binance Coin kriptovaluta a 250 dolláros árkorlát fölé nőtt. Ezek a pozitív ármozgások egy emelkedő jövőt jeleznek. A Binance Coin ár előrejelzése szerint 2024 végére eléri az 507,99 dolláros maximális értéket. 

A Pullix (PLX) több mint 5 millió dollárt gyűjtött össze, és több mint 15 000 felhasználó figyelmét ragadja meg

A Pullix (PLX) egyre nagyobb teret hódít a folyamatban lévő előértékesítésével, különösen azért, mert minden eddiginél közelebb van az induláshoz, és eddig több mint 5 millió dollárt gyűjtött össze a blokklánc ICO-jával. A DeFi projekt egyedülálló helyzetben van, ahol a CEX-ek és DEX-ek legjobb elemeit ötvözve egy egységes platformot hozhat létre, ahol bárki kereskedhet bármilyen eszközzel, beleértve a kriptovalutákat is. Ennek eredményeként ma már több mint 15 000 felhasználó tagja a platformnak.

Vannak fejlett kereskedési funkciók, és bárki lemásolhatja a legtapasztaltabb kereskedőket, hogy javítsa az általános kereskedési élményt és optimalizálja hozamát. Létezik a likviditásbiztosítás vagy a bevételmegosztási modell, ahol bárki kriptográfiai műveletet hajthat végre az AMM-ekben további tőkenyereség érdekében. 

Egy token burn rendszert is megvalósítanak, ahol a készlet idővel csökkenhet, és növelheti annak szűkösségét és potenciális értékét. Most az előértékesítés 7. szakaszában 0,10 dolláron forog. A bevezetéskor azonban az elemzők 100-szoros áremelkedést prognosztizálnak, így ez az egyik legnépszerűbb kriptográfiai eszköz, amelyet potenciális túllépésekre kapnak. 

Összegzés

Nyilvánvaló, hogy a TRON és a Binance Coin dominál a listákon. A legjelentősebb előnyöket azonban a Pullix segítségével lehet elérni, és ennek köszönhetően a blokklánc ICO-ja jelentős vonzerőt kapott. A jelenlegi piaci mozgások és általános lendület mellett 2024 egyik legforróbb projektje lehet. 

A Pullix előértékesítésével kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi linkeket:

Látogassa meg Pullixet 

Csatlakozz a Pullix közösségekhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában